bliksem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Black-ice said: tavsanli_makas.jpg tavşan mükemmel
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Kil donmesi ameliyati olacagimda sunu almistim rahat olsun diye: http://www.braun.com/us/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers/cruzer-body.html Memnunum.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Esh said: philips bodygroom Acin,arastirin vucut icin en populer urun bu(bende memnunum) ama sakal icin tavsiye etmem philips'i. O konuda panasonic ve braun en iyisi. Bunun haricinde mutlaka dassak gibi puruzlu yuzeylere jilet sart.
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 wilkinsin iyi de gillete önünü kesiyor sattırmıyor
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 forumca bu philips i alıyoruz o zaman. Edit:100tl ye aldım hepsiburada
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Masticore said: Esh said: philips bodygroom Acin,arastirin vucut icin en populer urun bu(bende memnunum) ama sakal icin tavsiye etmem philips'i. O konuda panasonic ve braun en iyisi. Bunun haricinde mutlaka dassak gibi puruzlu yuzeylere jilet sart. Abi sizin hayalar orman goruntusunde mi, bu alet bariz jilet gibi aliyor toplari. Jilet vurunca acayip tahris oluyor ve yanma hissi ortaya cikiyor diye bunu aldim ben ve memnun kaldim. Ama cok tuylu bir aygir olmadigimi belirteyim
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ben göğüse de kullanırım bunu ya bildiğin belgrad ormanı kışın farketmezde yaza girmeden şöyle bi vururum
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 hayalar büzüşünce problem asdasf :)
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 biraz ovalatmak lazım hayaları, o zaman canlanıyo büzüşmüyo
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Sabah açılan link şimdi açılmıyor yahu :) İstanbul'da nereden buluruz? Bugün Migros'ta göremedim bundan..
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Esh said: Masticore said: Esh said: philips bodygroom Acin,arastirin vucut icin en populer urun bu(bende memnunum) ama sakal icin tavsiye etmem philips'i. O konuda panasonic ve braun en iyisi. Bunun haricinde mutlaka dassak gibi puruzlu yuzeylere jilet sart. Abi sizin hayalar orman goruntusunde mi, bu alet bariz jilet gibi aliyor toplari. Jilet vurunca acayip tahris oluyor ve yanma hissi ortaya cikiyor diye bunu aldim ben ve memnun kaldim. Ama cok tuylu bir aygir olmadigimi belirteyim orman görüntüsünde değil de bu kesiyor bildiğin benim canım testislerimi :/
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 bunla işte en alttan vurup en üstten çıkacan sakala kadar saç keseceksen saça kadar da çıkarsın. Benim saç sakalla beraber bütün kıllar birleşmiş bilgiğin tek şeritli otoban olmuş
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 bu body groom, plus ve pro arasında ne fark var? çok kıllıysan pro, normalse plus az kıllıysan normalimi tercih ediyoruz?
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 sostizm said: Wilkinson sword markasına hastayım. BU makineyi ve jileti Türkiyede satan market var mı ki? en son gördüğümde metro marketlerde de vardı
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Carrefourda da vardı, ben almıştım. Ama klasik 3-5 bıçaklı gilette'e bi avantajını göremeidm.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 boyun kısmımı alırken hep zorlanıyorum bu DE lerle,yoksa sürekli onlara geçicem bide arkoyu köpürtmeyi öğrenemiyorum bir türlü
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 la cok iyi olsa teknoloji kasmazdik o kadar sdsdfsfasfasdfasdf hipstersiniz anladik yani. en cok yildizi size taktik brolar.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 teknoloji daha pratik ama bunlar daha iyi traş.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 GERGE said: Hayatim boyunca hata yapmisim gibi hissediyorum kendimi, dun sakal filan uzamisken iyice bir arkadasin tavsiyesiyle sunu aldim: http://www.wilkinsonsword.co.uk/men/products/classic Mukemmel yahu. 3 bicakli, 5 bicakli, titresimli, esnek bicaklar halt yemis. Adam anlatmis burada: http://www.bruceonshaving.com/2010/12/03/wilkinson-sword-classic-de-razor/ Herif traş olurken bile hipster yemin ediyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 @dogmeat: iste o dedigin esas trasssssss
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 esh ile avamlığımızı köretliyoruz vol. 34561 esh hangi marka modeli alalım bu bodygroom un? 1000 var 3000 var.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 acemilerin elinde gayet tehlikeli olabilir yalniz o wilkinson hattori hanzo gibin mubarek birkac defa girtlagimi kesiyodum pederin jiletle sonra jamiryo dedim mach3 e gectimdi
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Admin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Amma philips bodygroom virali olmus , internettede baya ovulmus bende alayim bari :)-D
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Bendeki 3000 galiba emin degilim. Ama kafasi ayni olmasi lazim, iki yaninda klasik bicici var ortada puruzsuz alici
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 DoGMeaT said: boyun kısmımı alırken hep zorlanıyorum bu DE lerle,yoksa sürekli onlara geçicem bide arkoyu köpürtmeyi öğrenemiyorum bir türlü Arko sabunu bi kupanin icine koy, az su koy icine erit, kupanin seklini alsin sonra kurut. Sonra tras fircasiyla icinde calkalayarak kopurt. Su iyice sicak olsun ama. Firca da kaliteli at kili olcak. Body shop unkiler fena degil
Öne çıkan mesajlar