Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klasik traş bıçağı (Double-edged razors)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün cinden sipariş verdiğim qshave de geldi.progress ve qshave i bugün kiyaslayacagim.
GERGE niye razorustan alıp uğraşıyorsun? İmpa da daha uygun fiyatı hemde görerek alabilirsin.Bende onun tıraş öncesi kremini kullanıyorum, mentollüsü mukemmel
Mesaj tarihi:
Qshave ile wilkinson classic arasinda kesinlikle fark var. Kanatmadım diyebilirim bile... Hemde 3 günlük sakal vardı yüzde. 6 Ayar kademesi var 3 ile aldım kesmiyim diye ama 6 ile daha hızlı ve iyi ya.

Jilet personna kullandım güzel jilet. Bir de kendi içinden cıkan jileti deniycem.

Yanlız şöyle bir şey var şu anda cok yavaş alıyorum kanatmamak için bir de benim boyunda sakal tersine cıkıyor normal yukardan aşagı alırsam kanama olabiliyor ters aldıgım için. Aşagıdan yukarı almakta bir garip geldi alışamadım...

Neyse uzun lafın kısası cok uzun sürdü traş , hani mach 3 ile 3 dk'lık iş bunda oldu 15 dk diyim.
Mesaj tarihi:
Bu arada. Proraso Tıraş Sabunu - Sandal Ağaci yerine okaliptus alsam daha iyiymis yaz icin.. ferahlik hissi ve aroma yok bunda pek. Yazin guzel olurdu o his neyse artik bi 30 tl daha veremem. Tras icin guzel ama her turlu
Mesaj tarihi:
Eger tiras sabunu alacaksaniz mvf diye bir sabun var,tavsiye ederim.Denedigim 5-6 sabun icinde bunun gibisi yok,heryerde ovuluyordu denemek icin aldim,impada da var.Kokusu,nemlendirmesi,kopugu falan efsaneymis.
Mesaj tarihi:
shark jileti ilk defa bugün denedim, harbi iyiymiş. önceki eski jileti de kesip destek yaptım altına onun da etkisi olabilir tabii ki ama şimdiye kadar ki en temiz traşlarımdan biri oldu.

an itibariyle cibicis marka jiletleri öven ziya gibiyim, herkese tavsiye ederim asdfads
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Krem kutusu gibi yuvarlak kutunun içinde olan traş sabunları extra bi kap olmadan dşrek traş fırçasını ıslatıp kutusunda köpürterek kullanılabiliyor mu?

Normalde nivea gel kullanıyorum ama kutusu çok büyük seyahatte çok yer kaplıyor. Direk traş fırçasıyla kutusunda köpürtüp kullanılabiliyorsa bunlardan alıyım yanıma diyorum?
  • Yeni Oluştur...