miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Bugün cinden sipariş verdiğim qshave de geldi.progress ve qshave i bugün kiyaslayacagim. GERGE niye razorustan alıp uğraşıyorsun? İmpa da daha uygun fiyatı hemde görerek alabilirsin.Bende onun tıraş öncesi kremini kullanıyorum, mentollüsü mukemmel
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 benim niye gelmedi aynı anda aldık hatta senden önce bile sipariş vermiş olabilirim. Haa ama ben üzerine yazı yazdırdım ondan olabilir
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 akşam deniycem geldi alet. Şık bir görüntüsü var https://cdn.pbrd.co/images/HmbY1pv.jpg
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Büyük harfle yazılınca böyle yazılıyor . Yanlız pezevenk boşluk koymamış iki kelime arası canımı sıktı. Sukaaa diye küfür ettim içimden
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 şu shark jiletlerden aldım ben de yarın geliyor, bi denerim. yumuşak sakallarda daha iyi diyorlar nette gerçi de sipariş ettikten sonra okudum hepsini sadfdsa
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Qshave ile wilkinson classic arasinda kesinlikle fark var. Kanatmadım diyebilirim bile... Hemde 3 günlük sakal vardı yüzde. 6 Ayar kademesi var 3 ile aldım kesmiyim diye ama 6 ile daha hızlı ve iyi ya. Jilet personna kullandım güzel jilet. Bir de kendi içinden cıkan jileti deniycem. Yanlız şöyle bir şey var şu anda cok yavaş alıyorum kanatmamak için bir de benim boyunda sakal tersine cıkıyor normal yukardan aşagı alırsam kanama olabiliyor ters aldıgım için. Aşagıdan yukarı almakta bir garip geldi alışamadım... Neyse uzun lafın kısası cok uzun sürdü traş , hani mach 3 ile 3 dk'lık iş bunda oldu 15 dk diyim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Alisinca ayni hiza geliyor.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Bu arada. Proraso Tıraş Sabunu - Sandal Ağaci yerine okaliptus alsam daha iyiymis yaz icin.. ferahlik hissi ve aroma yok bunda pek. Yazin guzel olurdu o his neyse artik bi 30 tl daha veremem. Tras icin guzel ama her turlu
Figh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 okaliptüsün traş sabunu kaseli de stokta bitmiş arkadaş biz bunları geç mi duyuyoruz? gerge biraz daha gayret lütfen.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Ben kase aldim ama Tube daha iyi bence. Bu arada hepsiburada'dan alsana bedava kargo var 30 tl ustu. Salla razarus
Figh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 o kadar marhinal duruyor ki bakmadım bile hepsiburadaya ahah doğru
Figh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 al yine gömülecek başka bir 1k buldum ahah dadanırım ki ben buraya, http://www.coolmenclub.com/
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 extrashaving.com diye bir site var,istanbul icinde firma.ucretsiz kargo secenegide var,fiyatlarda bir tik daha iyi
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 İMPA Ticaret diye bir yer var Tahtakale'de. Her türlü ürünler var. Topicde bahsi geçti mi bilmiyorum ama.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Uzunçarşı’nın orada, değil mi? Gideceğim bir ara.
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Aynen abi. Şaşırtıcı derecede high-end ürünler var.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Eger tiras sabunu alacaksaniz mvf diye bir sabun var,tavsiye ederim.Denedigim 5-6 sabun icinde bunun gibisi yok,heryerde ovuluyordu denemek icin aldim,impada da var.Kokusu,nemlendirmesi,kopugu falan efsaneymis.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 mwf heralde dedigin şu https://www.extrashaving.com/MWF-yedek-125 pahalıymış
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Aynen bu,evet pahali.Ama deger,sabun cok sert oldugundan bitirmek gunluk tirasla bile bir yil surer enaz
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 shark jileti ilk defa bugün denedim, harbi iyiymiş. önceki eski jileti de kesip destek yaptım altına onun da etkisi olabilir tabii ki ama şimdiye kadar ki en temiz traşlarımdan biri oldu. an itibariyle cibicis marka jiletleri öven ziya gibiyim, herkese tavsiye ederim asdfads
Mal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Krem kutusu gibi yuvarlak kutunun içinde olan traş sabunları extra bi kap olmadan dşrek traş fırçasını ıslatıp kutusunda köpürterek kullanılabiliyor mu? Normalde nivea gel kullanıyorum ama kutusu çok büyük seyahatte çok yer kaplıyor. Direk traş fırçasıyla kutusunda köpürtüp kullanılabiliyorsa bunlardan alıyım yanıma diyorum?
Öne çıkan mesajlar