Xeph Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Steam yeni bir sale koymuş 5-12 şubat arasına, yılbaşındakilere göre kısmen daha yüksek indirim gören titlelar var. http://www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2016/02/Steam-Lunar-New-Year-Sale-1280x665.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 fo4 %33 görmüşken age of decadence %15 almış deyip mısır patlatmaya gidiyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 trade card vermiyro mu meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 shadow of mordor sağlam girmiş indirime. klasik, oynamadığım 500 oyunum olduğu için kendimi tutacam. yoksa gömmüştüm saniyesinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 lotr seviyorsan ve KİTAPTA ÖYLE DEYİL WAT'S DİS HERESY diye rage'lemeyeceksen göm abi. göm sen beni dinle göm (gömm indirim %75 oh yes...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 h1z1 aldım ama pişman olmam dimi?23TL çok ucuz gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 h1z1 hype geçti ya rust oynuyor ark oynuyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Çinlileri görüyorlar ama hala Müslümanlara bir şey yok. Ben Ramazan Sale istiyorum. Sabahtan akşama kadar Steam'de oyun oynamayana iftardan sonra büyük bir indirim yapılabilir mesela. Veya Kurban Sale olsun, indirimli olarak full pack halinde oyun alıp dlclerini fakirlere dağıtalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 rust alınabilir aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Cokomantis said: lotr seviyorsan ve KİTAPTA ÖYLE DEYİL WAT'S DİS HERESY diye rage'lemeyeceksen göm abi. göm sen beni dinle göm (gömm indirim %75 oh yes...) yok ben almıcam. millet alsın diye şeettirdim. 2 yıl sonra alırım ben anca. o zaman 500 yerine 400 tane oynanmamış oyunum olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 shadow of mordoru aldım umarım oynamak nasip olur sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 millet gittikçe çine yağ çekmeye başladı yanlız ahah :D para adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Valvyn said: h1z1 aldım ama pişman olmam dimi?23TL çok ucuz gibi geldi 23 liralık değeri var evet. ben hala oynuıyorum 1 yıl oldu sanırım. gerçi çok saatim yok ama gayet keyifli. tek oynamaya kalkma. birilerini bul illaki. ben amerikalı bir arkadaşla oynuyorum 1 senedir. server değiştiriyoruz base dikiyoruz, raid yiyoruz, arada BR yapıyoruz falan. Tek bşaıma oyuna girmiyorum bile öyle diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 oynamayan varsa shadow run serileri paraya deyecek oyunlar hepsi age of decadence alsam mı ya indirimde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Tales from the borderlands Shadowrun : hong kong Luftrausers çöktüm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Komutan said: Çinlileri görüyorlar ama hala Müslümanlara bir şey yok. Ben Ramazan Sale istiyorum. Sabahtan akşama kadar Steam'de oyun oynamayana iftardan sonra büyük bir indirim yapılabilir mesela. Veya Kurban Sale olsun, indirimli olarak full pack halinde oyun alıp dlclerini fakirlere dağıtalım. muslumanlar icin indirim fikrini tuttum http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--BwFLPam8--/18j262087bdhbjpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Bu ss nerden ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 bu oyunda indirimde mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 http://i.imgur.com/Swlt4rm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 bende mi sorun var yoksa yüzlerce oyun mu indirimde şu an ? sayfanın sonuna gelemedim. gittikçe gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 AYnı oyunlar tekrarlanıyor çoğu zaman ondan. İğrenç bi tasarım şu zaten. Eskisine dönseler de rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 http://www.newgrounds.com/portal/view/568887 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 şu uplay muhabbeti geldiğinden beri ilk defa ubisoft oyunu aldım. aman allahım ne lanet bir şeymiş bu uplay. siteden claim yok kurdurduğu dandik applikasyon hesabıma login oluyor ama sonra durduk yere bağlantı problemi hatası veriyor oyunu da aktive ettirmiyor bu sebeple. hani bağlanmasa hiç, bişey engelliyor diyeceğim. ama bağlanıyor. news listesini getiriyor. sonra serial ekranına girip activate etmek icin tam tıklayacam tık ekranın sağında there's a problem to connect uplay servers try later diyor. forumlarında 2013'ten kalma postlar var konu ile ilgili halen çözememişler ABV dedim refund ettim şimdi pirated versiyonunu indiriyorum silkerim oynarım beleş halini. ne pislikmiş ya uplay bi daha tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Ya sorma uplay, origin, gog. Köküne kibrit suyu. Saçma sapan işler yani. Aynı acıyı yeni PC kurarken yaşadım. Zamanında kaydolmuşum, unuttuğum şifremi alana kadar akla karayı seçtim ubiden. Reset ekranı çalışmadı, eski 2 oyunun üzerine su içtim lanet firma yüzünden. Gaben'a baklavalar feda bu anlamda. Hoş o da arada sapıtıyo ama sempatik şişman işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar