Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 yaa varya adamsın nerden bunları ucuza kapatırım diyodum tam süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Gittigidiyor, hepsiburada, n11'e falan bak işte hangisi ucuzsa al. Saatçi tornavida seti 5-10 TL bişi zaten, ufak makasın fiyatı da o civar. Hatta şu eğik uçlu cımbız en çok kullandığım benim. Yankeskinin de ucu ince olsun, rahat girsin sağa sola. Şu tarz bıyık makası gene başarılı pamuğu inceltirken. Pad'den şerit keserken bir boy büyüğü daha çok iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 magic stick cw alırım diyodum da 60 70 tl fiyat çekiyolar. saatçi tornavidasıyla rahat sarılıyor mu ? hiç tecrübem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 yanlis yere atmisim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Saatçi tornavidası sararken öyle çok bir olayı yok da takarken iş yapıyor esas. Saracağım zaman şu coiler var, onu kullanıyorum ben de genelde hazır, sarılmış Clapton'ları takıp geçiyorum. Daha rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Tornavida ile sarıyorum ben. Alıştıktan sonra aynı performans ile çok daha kısa sürede sarabilirsin. Coil'i taktıktan sonra zaten yakarak seramik cımbızla her türlü düzeltiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 6mg ve 0mg almaya basladim ben, o anki keyfime gore dolduruyorum tanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Lan 108 sayfa olmuş şimdi hepsini tek tek araştırsam daha zor ama buraya bunu yazıncada ciddi ciddi yardım edecek insandan çok dalga geçecek insan çıkacak. Benim sigarayı acil bırakmam gerekiyor , bu alet için doktor mümkün mertebe faydalı oluyor hastalar en azından sigara içeceğine bunlardan içerse azaltır , hatta nikotinsizleri falan var onlara kadar giderse baya rahatlarsın dedi. Şimdi benim elektronik sigara almam lazım ama mümkün mertebe internetten almak istemiyorum, gidip görüp beğenip almak istiyorum ama fiyat konusu sıkıntı oluyor sanırım gidip almada , internetin 3-4 katı fiyat çekiyolar diyolar. Harbiden dürüst güzel bu tarz şeyleri alabaileceğim bir yer yok mu? Bi de ilk başlarken hem cüzdanı göçertmeyecek hemde içerken suratımda patlamayacak orta karar sizce ne almalıyım? Alırken yanında neler almalıyım onun bi de? Ben joyetech eroll-c diye bişi gördüm çok şık duruyo valla :D Onu nasıl buluyosunuz? Bi de oyle sarmalı yakmalı karışık bişi istemiyorum. Quel-Thul'da vardı mesela , tuşuna basıyosun içine çekiyosun tuşunu bırakıp üflüyosun , alet her daim hazır. Öyle sarmaydı çakmaydı ateşti falan gereksiz iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 mithat sen başlama abi, tr'de ki ilk esigara elinde patladı haberini görmek istemiyorum kanallarda. çünkü araştırmıyorsun, araştırmayı sevmiyorsun, esigarada araştırmadan başladığında hayli sana zarar verebilecek birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Walla alta yunanistana git.orada istemedigin cesit var topla gel.. Bu arada sunların dukkanda satılır hali vahimmis koca duvar boydan boya Likit dolu nevrin donuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Öyle gidip beğenip alabileceğin tr içinde bir dükkan yok.Yasal olmadığı içinde karaborsa ne yazıkki, düzgün alışveriş yapacam dıyorsan yurtdışına çıkman gerekiyor. Avrupada'da ne yazıkki çin sitelerinden çok daha pahalı haberin olsun. Coil moil uğraşmıyayım dümdüz likit koyayım geçeyim diyorsan ucuz yollu: Joyetech eGo AIO Eleaf iJust 2 setlerini öneririm. Ek olarak bunlara yedek coil alman gerekiyor almışken bunlardan da yedekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Joyetech ego aio olanı quel-thulda önerdi. Ondan alırım heralde. Hem aleti alıcam , hem likit alıcam , hemde coil alıcam doğru mu? Başka bişi almam gerekiyor mu. Doğru düzgün araştırma yapmadım daha , çat diye almıcam , 15inde maaş yatınca alıcam o zamana kadar araştırırken sizden de fikir aliim dedim. 3 şey lazım, alet , coil , likit. Şuan bana bunlar lazım sanırım? Ya bu internetten sipariş olayı çok kıl ediyo beni , bu oyun değil ki abi sigara, bitse ortada kalıcam , likit bitti siparişini vermeyi unuttuysan s--çtın , coil midir neyse ona noluyosa bitti mitti , oh git bul. İnternetten sipariş dediğin sigara için olmaz ki , ortada kalırsam 3-5 saat içemezsem geri başlarım sigaraya ben , o yüzden 10ar yedekle falanda dolaşmak saçma geliyor ama internet dışında güzel bir dükkan yoksa , alır bi denerim , memnun kalırsam harbiden 10 yedekle falan dolaşır , 5in altına inince 10 tane daha söylerim :D Cidden bu ego aio'yu gidip alabileceğim eli yüzü düzgün bir yer bilen varsa çok sevinirim , bi de coil ve likiti de satılmalı aynı yerde tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 2 tane alda AIO, biri şarjdayken öbürünü kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Gayet mantıklı, ikinci maaşımla da ikincisini alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Oyle coil birden biten bir sey degil. 1-3 hafta gider kullanima gore. Bitmesine gunler kala haber verir. 5'li paket satiyorlar internette, oyle aliyorum ben. 2 tane kalinca bir daha soyluyorum. AIO al sen. Kadikoy'de filan da var ama adamlar orada tek coil'i 5'li coil fiyatina satiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Bende mitat'ın izlediği yolu mu izleyim? Ciğerim sikildi resmen günde 2-3 paket içiyorum. Bi alamadım şu aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 AİO'nun yurtdisi satış fiyatı 18$ falan, öyle uçuk paralar ödemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 AIO güzelmiş beğendim alıcam ama hangi siteden almamı önerirsiniz sizler nerden alıyorsunuz? Bi de gümrük olayı var , gümrükte kalma ihtimali var mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Şu efsane olmus valla... Arkadaşa aldık 15 gündür acayip memnun... Eleaf iJust S 3000mAh E-Cigarette Starter Kit (Black) Glass Tank for Eleaf iJust S Clearomizer (6 Pieces) Coil Head for Eleaf iJust S Clearomizer (5-Pack) Silicone Sleeve Case for Eleaf iJust S 3000mAh Battery (4 Pieces) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 O coilhead'ler klon yalnız sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Anladığım kadarıyla o 30 dolarlık olan zaten tek başına yetiyo ? Siz biraz yedek parça süs falan işinede girmişsiniz diğerleriyle :D Bu fasttech güvenilir duruyor ama bizim türk yerlerde biraz daha pahalıya alıp kapıda ödeme var , alıp deneyip çalışıyosa ödeme yapabilirim o çok daha güvenli olur gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Bu modlar içten pilli, herhangi bir ayarı olmayan ve hazır coilhead kullanan cihazlar. Pili 6 ay - 1 sene kullanıma anca dayanır tekinin. Bir seviye ileride işte TC'si ve Watt ayarı olan, değiştirilebilir pilli cihazlara geçiyorsun. Bir de tercih edersen rebuildable ato alıp kendi coil'ini kendin ayarlıyorsun. Hazır coilhead hikayesi olmadan ve değiştirilebilir pille daha rahat oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 O kadar kıvama gelmeden önce al iç şeklinde bişi alıp onun canı çıkana kadar kullanırım. Tak çıkar oyle makastı coildi falan kasmadan , bas tuşuna iç kafası ile başlarım. Sonra sonra öğrenirim ilerde. Harbiden internetten sipariş vericem ama yerli sanırım , biraz daha pahalı ama kapıda ödeme şansı var , denerim hani salatalık falan kafası yaşamayalım bi de :D açıp bakıp ondan sonra imzalarım , bi de iş yerine sipariş vereceğim için hep işteyim adamların hiç "geldik yoktunuz" deme şansı da yok dicem ama kargo firmalarına o kadar bile güvenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Ben sundan istiyorum , TR de guvenebilecegimiz neresi var yada yurtdisindan getirtebiliyor muyuz? http://www.buharistan.us/urun/k500-eroll-c-elektronik-sigara-seti/1748/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Cigalike istiyorsan Juul bak abi, Eroll falan baya eski ve kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar