Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 forumun pirlantacisi one hit wonder onermisti police man . fiyata bi baktim makineden pahali sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Aromasiz takiyorum ben, oyle tavsiye ederim. Aromalar bildigin gida aromasi, cigere cekince duman olarak ne olacagini bilen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 onehit'i gec eski kalitesi yok, bızım pati vaperlar olarak likit reviewlarımızı surada okuyabilirsin; http://www.buharmetre.com/likit/ gergenın dedıgı gıbı tatsız kokusuz nbase (nicotin+vg+pg) icmekte bi secenek ama ben mesela aromalı lıktılerde kullanıyorum. aroma olayı muallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 tbd nin ananaslisi nasil acaba. severim ananas. o cool berry de kulaga hos geliyor bunlari ufak ufak gonderiyolar mi peki? yoksa illa 60ml olarak mi siparis geciyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 tbd ıyıdır baslangıc ıcın. 15/30'luk sıseleride var. bi siparise 300-500ml arası koyuyoruz tr'ye biz kargo pahalı oldugu ıcın. ondan sonra gecerse ne ala gecmezse ugras dur refundla :) senin o konuda sıkıntın olmayacaktır sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 belli olmaz o ya. 20 dolar siparise 25 dolar kargo cikarabilirler VG/PG orani nedir bu arada? tbd nin sitesindeki urunlerde oyle bi secenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 45 dolar siparise free shipping yazdi ama emin olamadim. bir de nikotinde 3 mg i gecmeyin yazmislar tbd nin likitleri icin malboro red one iciyorum, 0.1mg nikotin orani, bunda nasil bir ayar cekmek lazim? kirmizi malbora icemem mesela, yakiyo agzimi burnumu sasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Nikotin emilimi birebir karşılaştırilabilir değerler değil. Sigara dumanı çok daha başarılı nikotini kana karıştırmak konusunda. Alien kitteki DL atoyla 3 mg iyidir başlangıçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Masticore said: mtl iyidir %80 abartı bir rakam :) . MTL= az pil harcar , az duman , bol aroma ve az likit harcar :D Selam Masti, Sen ne kullanıyorsun şu anda? Evic, Kayfun V3 Mini yanına güzel bir tane daha mod ve rebuildable tank alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 ozel msj attim yanlıslıkla taifun gt3 , merlin rta, engine rta ve narda rda(tester olarak kullanıyorum) Dakika bası yeni mod ve atomizer cıkıyor bu arada. Biz biraz geri kalmıs olabiliriz.Dolar artısıyla beraber paticik ar-ge duraksadı :). 1-2 aydır bizden kimse pek bir şey almıyor , bir de herkes umdugunu buldu gibi yenilerde gözü yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Yenilere gerek de yok zaten. Toptank Mini + Pico'dan coook daha ustun en var? Oyle minimal kazanim saglamayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Pico'nun tek olayı boyutu yoksa zart zurt TC'den düşebiliyor, pil ömrü rezalet ve ergonomisi kötü. 22mm üstü atolar da sığmıyor üstüne. Preheat'i bile yakın zamanda eklediler fw update'le. Quantum ve Alien ergonomi, pil ömrü, TC performansı farkıyla çok daha başarılı cihazlar. Toptank alttan havalandırmalı, akıtma ve yoğuşma sıkıntısı olabiliyor. Kanger'ın coilhead kalitesi zaten kötünün kötüsü. Havayı üstten alan alternatif bir ato daha iyi olacaktır. Toptank'ın ayrıca camın oturduğu kafes dizaynı kötü, devrildi mi kırılma şansı daha yüksek. Ha ama tatmin ediyorsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 quantum + tfv8 baby ya da alien + tfv8 baby var iste. minimal fln da degil, toptanka gore hem rahat kullanım hemde daha havadar ve iyi tat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 İstanbul'da ucuz yedek parça temin edebileceğimiz bir yer yok mu ? yıllarca beklememek adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 el altından satanlar oluyor da onlarında ucuz oldugunu pek gormedim. x3 x5 comarland fiyatları hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 ya coil kırıldı onuda beklemek çok uzun sürecek o yüzden hızlı tedarik hiç fena olmazdı özellikle anadolu yakasında filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 GERGE said: Yenilere gerek de yok zaten. Toptank Mini + Pico'dan coook daha ustun en var? Oyle minimal kazanim saglamayacak? abi ikisinin fiyat toplamının 4-5 katı fiyatta atomizerler var. yani öyle altın yada işlemeli oldukları için de pahalı değiller, iyi oldukları için pahalılar :P hani mod ları hiç söylemiyorum bile. misal benim hayalimdeki beybiler https://www.ukecigstore.com/dicodes-2380-mod.html http://shop.svoemesto.de/kayfun-v5.html nim nim nim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 tfv8 aldik almasinada eger bu aletten alacak olan varsa yaninda bol bol cam getirtsin. camin oturdugu alt kisimda lastik var azicik zedelendiginde cit diye catliyiveriyor hiyarto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 GERGE said: Aromasiz takiyorum ben, oyle tavsiye ederim. Aromalar bildigin gida aromasi, cigere cekince duman olarak ne olacagini bilen yok. u fasttechte aromasiz bisiler var mi? hangda diye bi marka baya populer ama aromasizi yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 hass burada nikotinli likitlere ban varmis lan sdfsgsd vay arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Ban man fark etmiyor nikotinsizde gumruge takiliyor. Hadi onu gec milletin pamugunu , Bright'in el fenerini geri yolladilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Esh TR'de değil yav Fasttech siparişlerine çok anlamsız şeyler yapabiliyorlar TR gümrüğünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 macaristanda regule etmisler abi. likidi sadece sigara dukkanlar isatabiliyo, onlar da nikotinsiz olarak. ama buradaki firmalar slovakyaya tasinip oradan yollayabiliyolar nikotinli likitleri. olm burasi da tam muz cumhuriyeti amk sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Serpent Mini aldım, tel pamuk makas cımbız ıvır zıvırını alayım deneyip yorumlarımı yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Direnc.net'de cımbız ve ufak yankeski mevcut. Bir de bıyık makası diye geçen ufak makaslardan ve saatçi tornavida setiyle tamam olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar