xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Aliexpress ten siparis ettim turkiyeden alan herkes okey vermis herife. Aldim gectim okey bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 evet nihayet vakit bulup doğru düzgün araştırma fırsatı yakaladım. evic vtwo mini ve cubis pro tank bence almayın sdfds mod fena değil, kullanan çoğu kişi farklı tanklarla iyi sonuçlar alıyor ama cubis pro tam bir facia. weak battery uyarısı ateşleme sırasında volt 2.9'un altına düştüğünde geliyormuş. yaşadığım sorunların onla alakası yokmuş. o uyarıyı görmezden gelip körüklemeye devam edebilirsiniz. bu tankı düzgün kullanabilmek için yapılması gerekenler: 1- dolum sırasında sadece üst kapağı kaldırıp dolum yapmalısınız. coili de söküp dolum yaptığınızda fazlasıyla sıçrama yapıyor. 2- dolum sırasında hava kanallarını tam kapatmalısınız. 3- dolumdan sonra yuvarlayıp incelttiğimiz kağıt mendille üst kapağı takmadan önce güzelce coilin içindeki likiti temizlemeliyiz. 4- sonrasında hava kanallarını tam açıp kağıt mendille sarıp kuvvetlice üflemeliyiz. böylece hava kanallarında kalan likiti de temizlemeliyiz. 5- driptip'in altında likit birikmesi oluyor, onun da altını güzelce temizlemeliyiz. bunları yaptıktan sonra sıçrama patlama sorunları ortadan kalktı; ama likit tüketimi aşırı fazla. ijust2 tankıyla çok daha memnun kaldım. cubis pro'ya HAYIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 sorunsuz pico satan var mı veya muadili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 http://www.esigaram.us/ Buradan yuru abi. Guvenilir ve kral abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 arkadaş kokusundan bi de kokmasın diye kış vakti pencere açık oturmaktan sıkıldım allaşkına bana bi set söyleyin link verin direkt alayım ya, çok zor geliyor bi sürü farklı şeyini araştırıp kafa patlatmak. daha önce de böyle olmuştu. parası neyse, basic bişi olsun işte 1-2 ay deneyebileyim hiç değilse falan profil: 1 paket camel box/gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 hazır set diyorsan ijust2. efsane yaratmış adamlar resmen, yıllar sonra hala konuşulmaya devam edecek. o kadar modtur zarttır zurttur denemedim ama bundan aldığım tadı bir tek almanlıktan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Discord'a gel nereden ne alacağının tavsiyesini verelim ya, öyle çok araştırmalık birşey yok da basit terimlerin, neyin ne olduğunu gene öğrenmen lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 o kadar mı ciddi yav :D çok üşeniyorum arkadaş yeni şeylere (ne ara böyle oldum) Discord diyosun mesela o pgoramı yüklüyecem de hesap açıcam da o bile zor geliyor haftasonuna doğru bi bakayım ama neyse :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Pico al gec. Joyetech in kendi urunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Mod icin ekstra pil ve pil sarj etmek icin pil sayisina gore 2li ve ya 4lu sarj zamazingosu ariyorum. Samsung ve ya Sony tercihim. Mod : joyetech vtic mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Birikimpilleri Pilburada Pilsitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Bu evic mini icin hangi pili alicaz yahu ? Bunlarin modelleri ne ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Samsung 30q samsung 25r Sony vtc6 sony vtc5A Bu 4 pilden birini al tercih sırasına göre vtc6 30q vtc5a 25r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Cozduk isi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 xwhiplashx said: Pico al gec. Joyetech in kendi urunu zaten. (tu) ŞU EN GÜZELİ rx200 evic mini ijust2 kullandım pico en güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Aynen pico'nun en guzel tarafi evic vtc gibi neredeyse tum tanklar icin uyumlu. Arti pico turkiyede rahat bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Pico'cuyum ben de Toptank ile birlikte. Memnunum tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Pico'nun neresi uyumlu abi, 22mm üstü bişi sığmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 https://i.gyazo.com/0d98878d6df17558d720b18f195f95dd.jpg Fetö'nün pil imamı da yakalanmış sdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Reuleaux rx2/3 ve tfv8 var elimde sıfır sayılır cok az kullanılmış kutusu coilleri falan herşeyi tamam pm atın, şehir ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 DNA75 almaya karar verdim ben, iyi bir model bakiyorum. Tavsiye var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Bence Smok Quantum al ya, TC'leri arası kayda değer fark yok, preheat ayarları daha iyi Smok'ların. Ayrıca Quantum süper ergonomik elde, kullanabileceğin en rahat mod açık ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Abi bende Lost Vape Therion 75 var, ilk aldığım DNA chipli ürün oldu kendisi çok da memnunum. Suradan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar