Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet nihayet vakit bulup doğru düzgün araştırma fırsatı yakaladım.

evic vtwo mini ve cubis pro tank bence almayın sdfds

mod fena değil, kullanan çoğu kişi farklı tanklarla iyi sonuçlar alıyor ama cubis pro tam bir facia. weak battery uyarısı ateşleme sırasında volt 2.9'un altına düştüğünde geliyormuş. yaşadığım sorunların onla alakası yokmuş. o uyarıyı görmezden gelip körüklemeye devam edebilirsiniz.

bu tankı düzgün kullanabilmek için yapılması gerekenler:

1- dolum sırasında sadece üst kapağı kaldırıp dolum yapmalısınız. coili de söküp dolum yaptığınızda fazlasıyla sıçrama yapıyor.

2- dolum sırasında hava kanallarını tam kapatmalısınız.

3- dolumdan sonra yuvarlayıp incelttiğimiz kağıt mendille üst kapağı takmadan önce güzelce coilin içindeki likiti temizlemeliyiz.

4- sonrasında hava kanallarını tam açıp kağıt mendille sarıp kuvvetlice üflemeliyiz. böylece hava kanallarında kalan likiti de temizlemeliyiz.

5- driptip'in altında likit birikmesi oluyor, onun da altını güzelce temizlemeliyiz.

bunları yaptıktan sonra sıçrama patlama sorunları ortadan kalktı; ama likit tüketimi aşırı fazla. ijust2 tankıyla çok daha memnun kaldım.

cubis pro'ya HAYIR.
Mesaj tarihi:
arkadaş kokusundan bi de kokmasın diye kış vakti pencere açık oturmaktan sıkıldım

allaşkına bana bi set söyleyin link verin direkt alayım ya, çok zor geliyor bi sürü farklı şeyini araştırıp kafa patlatmak. daha önce de böyle olmuştu.

parası neyse, basic bişi olsun işte 1-2 ay deneyebileyim hiç değilse falan

profil: 1 paket camel box/gün
Mesaj tarihi:
hazır set diyorsan ijust2. efsane yaratmış adamlar resmen, yıllar sonra hala konuşulmaya devam edecek. o kadar modtur zarttır zurttur denemedim ama bundan aldığım tadı bir tek almanlıktan aldım.
Mesaj tarihi:
Discord'a gel nereden ne alacağının tavsiyesini verelim ya, öyle çok araştırmalık birşey yok da basit terimlerin, neyin ne olduğunu gene öğrenmen lazım tabi.
Mesaj tarihi:
o kadar mı ciddi yav :D
çok üşeniyorum arkadaş yeni şeylere (ne ara böyle oldum) Discord diyosun mesela o pgoramı yüklüyecem de hesap açıcam da o bile zor geliyor

haftasonuna doğru bi bakayım ama neyse :d
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bence Smok Quantum al ya, TC'leri arası kayda değer fark yok, preheat ayarları daha iyi Smok'ların. Ayrıca Quantum süper ergonomik elde, kullanabileceğin en rahat mod açık ara
  • Yeni Oluştur...