Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Şu satıcı şöyle bir mesaj atmış. Başlamak isteyenler için çok kötü fiyat değil, 200 liraya satılan kit'in satış fiyatı minimum 120 lira oluyor zaten Çin'den alındığında.

Tabi buna pil-şarj aleti-likit de eklemek gerekecektir de onların gümrükte pek sıkıntısı olmuyor veya yurt içinden edinilebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

HELPPPP 1 mi 2 mi hangisi daha gecebilitesi var? (fasttech)

Thanks for your order.

Sorry for that the shipping way you chose cannot ship e-cigarette related items to your country any more due to the strict custom security checking by your side.

If you still want those items you ordered, below are the options for you:

1. We would like to try with DHL global mail which takes about 14 days for delivery normally and we will offer it with no additional charge as a compensation for the trouble.
2. We get a new way, registered airmail via Turkey Post which takes 12-16 days for delivery normally with no more charge.

Sorry for that either way you choose, we cannot promise you it can pass the custom security checking from your side successfully.

If you prefer to cancel the order for a refund directly, we would like to arrange upon we see your reply here.

Please do let us know your decision in this ticket and keep this ticket open before we get all this done.

And if we didn't get a reply from you within 24 hours, we will directly cancel this order and refund back to your original payment gateway.

In the last, we sincerely apologize for the inconvenience caused.
Sosyal ağlarda paylaş

SORU:

şimdi esigara geliyor yarına, peder öyle çok aroma peşinde değil nargile gibi, normal sigara tadı keyfi arıyor, tobacco olanlardan almalıyım sanırım, nikotin miktarı öneriniz nedir? direk şu siteden şu tobaccoyu al ben beğeniyorum dediğiniz varsa tadından yenmez teşekkürler B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Etil Malthol,Sweetener vs az kullanırsanız problem yaratmaz abartılmamalı misal ben 0.2 kadar Ethil Malthol kullanıyourm karışık tarifler kimyasal bağlayıcı olduğu için ki en az 40%pg benim likitlerim.

VG Olarak Merck kullanmak bence saçmalıkdır,biokimya analizi yapmıyorsunuz likit yapıyorsunz dolayısı ile USP Grade VG kullanmalısınız Balmumcu,kimetsan vb yeterince iyi ve kalitelidir ucuz =! kötü
Dünyada bir tek Türkiyede biochem grade vg ile likit yapıyorlar esigra.us de bi kaç kişinin yanlış ürünü alıp yaymasından dolayı çıktı bu merck furyası.
Varsa bildiğiniz biochem grade vg kullanan bir tane premium likit firması yazabilirsiniz ben daha duymadım..
Merck nikotin dersen orası ayrı o güzel ve kullanılır ama biochem grade vg ile likit yapıp olm tadı daha iyi, ciddi tad farkı var vb yorumlar gelince komik geliyor.
USP grade 99% saflık 1% distil sudur
Biochem grade 100% saflıkdır
Çin malı bile olsa USP grade ile biochem grade arasında tek tad farklı USP nin bi miktar daha tatlı olmasıdır merck vg nin TEK extra üstünlüğü bağlanmayı kolaylaştırdığından demlenme süresi kısalır.
VG/PG = Balmumcu,kimetsan
Aroma = capella,tfa/tpa,flavour art/west vb
Aldınızmı kafi
Ben Nbase olarak şu an optimum ve hangsen kullanıyorum hangsen nikotin bildiğin merck tadı kokusu yüksek boğaza vurumu 1 e 1 aynı.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=KycjP0nKx9w?feature=oembed" width="459">

Regalye sen girmeyi dusunuyomusun likit isine
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Maalesef FTden gelen dhl global ile sevkedilen paketim-coillerim gümrüğe takıldı. Ufacık paket, neyine göre reddediyolar anlamadım. Arkadaşın drip tipleri de takılmış. Bildiğin plastik parça. Sanırım uzakdoğudan gelen herşeyi reddediyor bizim Allahlık PTT.

7 dolarlık şeyi 75 liraya buradan alıcam şimdi o koyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...