Bright Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paket büyüdükçe dikkatli incelenme şansı veya ne olduğu anlaşılma şansı artıyor, herhangi bir mantık yok. Tonla insan ticaret amaçlı getirtiyor bunları, ne kadar çok ufak paket yaparsan o kadar rahat geçer. Pil, mod, ato, coilhead, likit hepsi yasaklı ürünler bunların, hepsinin takılma şansı var. Ufak paketler ve paketin üstünde ne olduğu yazmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 anladım, ben yasaklı olduğunu bilmiyordum ^^ bakayım biraz, takılma riskini göze almaktansa türkiyeden hazır bir kit alıp yedek parçalar siparişte verilebilir o zaman, hayırlısı, alsak şöyle 2 yıl kullansak negzl meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bu arada uzun süredir sigara içen ve esigaraya sadece sigarayı bırakmak için başlamak isteyenlere (yani coil sarmakla vs uğraşmayayım, bir kaç ay esigara tkaılır bırakırım diyenlere) şiddetle Endura T22'yi öneriyorum. Hatta YouTube'daki tüm review videolarında da fazlaca övüp öneriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Joyetech Ego Aio alin yeni basliyorsaniz. En iyi starter o su anda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 bombilo paylaştım VNT de 4bin kişiyi geçmişiz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ufak deck yapanlara küfredesim var cücük kadar yapmışlar bi dual twisted sardım 0,35ohm bakalım nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Discord olmasa bu başlık yüzünden Pati çökerdi valla..asffsfs. Feci iş yükü aldık Discorda sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Ufak deck yoktur yeteneksiz builder'lar vardır sdfsdsfd http://www.youtube.com/watch?v=19y8WCvlMoALowPro RDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 GB feci pil gönderiyor. Bir arkadaşa 12 günde delivered öbürüne de 2 saatte shipped. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Regalya said: bombilo paylaştım VNT de 4bin kişiyi geçmişiz zaten :D eyw abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Beyler böyle high-end, sigaranın yerini en iyi tutacak (aromasız) bir e-sigara kombinasyonu nedir acaba makinası falan önermeniz mümkün olabilir mi? Annemi normal sigaradan buna geçireyim diyorum daha az zararlı diye. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 EGO AIO AIO Coilhead Annene şu tarz kullanımı rahat birşeyler alabilirsin. Aromasız likiti boşver, aromalı birşeyler al. Ayrı ayrı geç siparişleri tek paket olmasın. Bir paket coilhead ve cihazın içinden çıkanlar götürür herhalde 1 ay falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Abi çok teşekkürler. Neden aromasız olmaz dedin? Kadıncağız yadırgar sanki aromalıyı öyle tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Aromasız daha zor olur çünkü bırakması, sevdiği bir aroma bulursanız ve severek içerse zaten sigaranın yüzüne bakmaz. Aromasız nbase'in (nikotin + VG veya PG) düzgününü bulmak zor oluyor Türkiye şartlarında, genelde biberimsi tadı oluyor nbase'lerin çıkartılırken kullanılan kimyasalardan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 tr'de ki nbaseler bok gibi, bildigin bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Giovanni said: Abi çok teşekkürler. Neden aromasız olmaz dedin? Kadıncağız yadırgar sanki aromalıyı öyle tahmin ediyorum. o coil'i alma bunu al yerine https://www.fasttech.com/products/3007/10013375/4035800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 0.6 olanda 1 ohm da sigara çekimi ikiside olur 0.5 olan ciğer çekimi Aroma olsun aromanın tadını alınca sigara kötü geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 0.5 olani kotu, niye bilmiyorum bizim arkadas soyledi aroma alamiyorum diyip durdu 4-5 gun acmaya ulasti. Yeni coil takti ama yok , yanmada yok aroma gelmiyormus cok az diyor. 1.0 ss guzel evet 0.5 kadar duman cikarmiyor ama aroma tam oturuyor. Bright'in koydugu 0.6'nin da bir sikintisi var gibi yorumlari okudum biraz. Not: cubis coil icin konusuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Hep diyorlar zaten Cubis DL'de iyi degil diye. MTL tank o abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Düşük watt veriyor coil'e ama, subohm'da da MTL içiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Yeni Brushed Silver ve Full Black Pico'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Bright said: EGO AIO AIO Coilhead Annene şu tarz kullanımı rahat birşeyler alabilirsin. Aromasız likiti boşver, aromalı birşeyler al. Ayrı ayrı geç siparişleri tek paket olmasın. Bir paket coilhead ve cihazın içinden çıkanlar götürür herhalde 1 ay falan. 1 paket coild head + cihazdan 2 çıkıyor 7 yapar, 1 coil head kaç gün gidiyor ortalama? ben 15-20 gün gider diye duydum ama? bugün aldım bende ego aio kullanıyorum sigara içmedim hiç memnunum baya, ama likit natura aldım, bide cosmic bilmemne alengirli bir likit vardı 50 lira dedi eleman 20mgına onu almadım daha, likitleri yurtdışından mı söyleyelim napalım? coil headde söyleyeceğim şimdi ama senin hesapla çok gidiyor, ben ayda 2 tane kullanırım diye düşünmüştüm, birde ohm flm konuşuyorsunuz bilale anlatsanıza bi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Ohm, direnç birimi, coil'in içindeki telin direnci ohm cinsinden belirtilir. Ona göre içinden akım geçiyor ve ısınıp likiti buharlaştırıyor. İlk mesajda bunların çoğu anlatılıyor okursanız. Coil ömrü değişir ya, 2 haftadır aynı coil'i kullanıyorum diyen biri vardı bugün AIO kullanıcısı bir yerlerde. Pamuğu çok tıkayan bir likit olmazsa gidebilir ama 2-3 hafta. Likit olayı için gelin discord'a, burada şimdi mesajla anlatmak zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 şimdi bi tane bana bi tane hatuna alıcam e-cig. geçmişte kullandım, çok da memnundum açıkçası baya baya sigarayı bırakıyodum. Innokin Endura T22 alıcam sanırım, gerge ego aio'yu önermiş ama endura daha tatlı geldi. yine de endura t22'nin şusu kötü busu kötü diyecek var mıdır? T22 gearbest'te yok, t18 var başka güvenilir site neresi vardır tr'ye shipping yapacak (opsiyon olarak danimarka'ya shipping yapan da olabilir) ok fasttech ve cvapor'da buldum bu parça değişimi olaylarını nasıl yapıyoruz? starter kitlerde de kendimiz mi değiştiriyoruz yoksa aparat mı alıp takıyoruz? bir de eğer kendimiz yapıyorsak, en kolayı hangisidir? Şimdilik starter pack başlayalım bakalım sonra daha profesyonele geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Ben varım. Innokin Endura'nın tank'ı güzel de mod'u içten pilli ne idüğü belirsiz birşey. Onun yerine düzgün tek pilli 18650 pil kullanan bir mod al, uzun vadede rahat edersin. Eleaf Istick Pico olabilir mesela, düz gümüşü çok seksi, gerçi pre-order'da, diğer renklerini bulursun ama stoklarda. Yanına da iki tek 30Q ve şarj aleti alırsın, rahat geniş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar