Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Paket büyüdükçe dikkatli incelenme şansı veya ne olduğu anlaşılma şansı artıyor, herhangi bir mantık yok. Tonla insan ticaret amaçlı getirtiyor bunları, ne kadar çok ufak paket yaparsan o kadar rahat geçer.

Pil, mod, ato, coilhead, likit hepsi yasaklı ürünler bunların, hepsinin takılma şansı var. Ufak paketler ve paketin üstünde ne olduğu yazmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Aromasız daha zor olur çünkü bırakması, sevdiği bir aroma bulursanız ve severek içerse zaten sigaranın yüzüne bakmaz.

Aromasız nbase'in (nikotin + VG veya PG) düzgününü bulmak zor oluyor Türkiye şartlarında, genelde biberimsi tadı oluyor nbase'lerin çıkartılırken kullanılan kimyasalardan dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

0.5 olani kotu, niye bilmiyorum bizim arkadas soyledi aroma alamiyorum diyip durdu 4-5 gun acmaya ulasti. Yeni coil takti ama yok , yanmada yok aroma gelmiyormus cok az diyor.

1.0 ss guzel evet 0.5 kadar duman cikarmiyor ama aroma tam oturuyor. Bright'in koydugu 0.6'nin da bir sikintisi var gibi yorumlari okudum biraz.

Not: cubis coil icin konusuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

EGO AIO
AIO Coilhead

Annene şu tarz kullanımı rahat birşeyler alabilirsin.

Aromasız likiti boşver, aromalı birşeyler al.

Ayrı ayrı geç siparişleri tek paket olmasın. Bir paket coilhead ve cihazın içinden çıkanlar götürür herhalde 1 ay falan.

1 paket coild head + cihazdan 2 çıkıyor 7 yapar, 1 coil head kaç gün gidiyor ortalama? ben 15-20 gün gider diye duydum ama?

bugün aldım bende ego aio kullanıyorum sigara içmedim hiç memnunum baya, ama likit natura aldım, bide cosmic bilmemne alengirli bir likit vardı 50 lira dedi eleman 20mgına onu almadım daha, likitleri yurtdışından mı söyleyelim napalım?

coil headde söyleyeceğim şimdi ama senin hesapla çok gidiyor, ben ayda 2 tane kullanırım diye düşünmüştüm, birde ohm flm konuşuyorsunuz bilale anlatsanıza bi ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Ohm, direnç birimi, coil'in içindeki telin direnci ohm cinsinden belirtilir. Ona göre içinden akım geçiyor ve ısınıp likiti buharlaştırıyor. İlk mesajda bunların çoğu anlatılıyor okursanız.

Coil ömrü değişir ya, 2 haftadır aynı coil'i kullanıyorum diyen biri vardı bugün AIO kullanıcısı bir yerlerde.
Pamuğu çok tıkayan bir likit olmazsa gidebilir ama 2-3 hafta.

Likit olayı için gelin discord'a, burada şimdi mesajla anlatmak zor olur.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi tane bana bi tane hatuna alıcam e-cig. geçmişte kullandım, çok da memnundum açıkçası baya baya sigarayı bırakıyodum.

Innokin Endura T22 alıcam sanırım, gerge ego aio'yu önermiş ama endura daha tatlı geldi. yine de endura t22'nin şusu kötü busu kötü diyecek var mıdır?

T22 gearbest'te yok, t18 var başka güvenilir site neresi vardır tr'ye shipping yapacak (opsiyon olarak danimarka'ya shipping yapan da olabilir) ok fasttech ve cvapor'da buldum

bu parça değişimi olaylarını nasıl yapıyoruz? starter kitlerde de kendimiz mi değiştiriyoruz yoksa aparat mı alıp takıyoruz? bir de eğer kendimiz yapıyorsak, en kolayı hangisidir?

Şimdilik starter pack başlayalım bakalım sonra daha profesyonele geçeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben varım. Innokin Endura'nın tank'ı güzel de mod'u içten pilli ne idüğü belirsiz birşey. Onun yerine düzgün tek pilli 18650 pil kullanan bir mod al, uzun vadede rahat edersin.

Eleaf Istick Pico olabilir mesela, düz gümüşü çok seksi, gerçi pre-order'da, diğer renklerini bulursun ama stoklarda.

Yanına da iki tek 30Q ve şarj aleti alırsın, rahat geniş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...