-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Hype olsun diye siteyi ilk etapta beta olarak açıp davetiye üsülü çalıştırmaya karar verdik. şu anda asıl site betaya henüz hazır değil ama biz davetiye isteme arayüzünü açtık, isteyenler emaillarını gırererk kayıt olabilir. patiye full erişimi zaten baştan açacaz :) bu arada vaping gruplarına hype'layabilirseniz sevindirik oluruz :D http://www.buharmetre.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Abi cuboidli evic geldi ss taktim 1.0 ohm ss modunda iciyorum 260c 17w fakat sanki bisey ters gibi cekimi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 1 ohm'luk coil SS değildir yüksek ihtimal Heh SS 1 ohm'luk coil'leri varmış. Wattage'ı arttır derim ama Cubis'in hava kanalları çok açık değil zaten, çek çek gelmemesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Cuboid degil ya ozur evic mini+ cubis Ss316 1.0 takili kaca ayarlayim cok bilmedigimden kurcalamaya korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 10-25W diyor onlarda, SS modda ayarla 25W'a, rezistansı herşey oda sıcaklığındayken kilitlemeyi unutma tabi, 150C'den başla arttırmaya istediğin kıvama gelene kadar. Eğer bastığın gibi çok sıcak buhar veriyorsa geri indirirsin 17W'a doğru. De tabi Cubis'de 1.0 ohm'luk coil tahminim direct lung inhale'e yetecek kadar buhar çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Resistansi kilitlemek nasil oluyor coil 1.18 ohm gosteriyor suan cihazda onunla ilgili mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 3 kere ateşleme tuşuna bas, sonra 2 kere sol tuşa, 1 kere sağ tuşa bas, kilit çıkar rezistans değerinin yanında. TC mod'un çalışabilmesi için cihaz ve tank oda sıcaklığındayken rezistansı kilitlemen lazm ki çip o referans değeri ve telin TCR değerini kullanarak telin ne kadar ısındığını hesaplayabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 15w 220c de guzel oldu suan lezzet fln cok iyi fakat ijust gibi asilamiyorum daha cigere cekim tarzi olmasi icin ne yapmak lazim bogaza vurumu da zayıf sanki hangi coil ile bogaza vurumu arttırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 tarladan işlenmemiş pambık buldum bunu kaynatıp falan kullanabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Quel-Thul said: 15w 220c de guzel oldu suan lezzet fln cok iyi fakat ijust gibi asilamiyorum daha cigere cekim tarzi olmasi icin ne yapmak lazim bogaza vurumu da zayıf sanki hangi coil ile bogaza vurumu arttırabilirim Ciğere çekim için daha büyük ve subohm coil'ler, daha fazla güç ve daha fazla hava akımı lazım. Sen bir RDA edin rahatla bence Ice Cubed, Tsunami bişiler. Boğaza vurum nikotin ve PG oranı, tel materyali ve buhar miktarıyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 masallah clapton'uma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 2 tane ijust soylemiştim arkadaslara ptt istanbul merkezde açmışlar paketi geri gönderiyorlar suan sanırm iade-ithali yasak gözüküyor teslim acıklaması suanda yapabilecegimiz bişey var mı geri giderse fasttech parayı iade edecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ne yazık ki. ft geçte olsa geri öder fakat shippingi düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Ürün geri döndükden sonra neyle ödediyseniz onun üzerinden geri dönüş yapılıyor 6 dolar kesim yapıyorlar posta. Gearbestten siparişim 3 günde geldi 5.de yola çıktı 6sında tr de 8inde evde :D bide vape stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 O zaman Wotofo fanboyluğu yapıyım az. Ice Cubed geldi, flavour, vapor şahane, velocity deck ve broadcap'in içinden ortaya çok rahat damlatılıyor. Estetiği zaten tartışılmaz, şiddetle tavsiye edilir. Drip tip metal ama ısınmıyor. Tek eksisi herhalde camı kırılmaya yatkın ve yedek camsız gelmesi. Yeni RTA de çıkarmışlar, 3 ml, Serpent Mini, deck gayet iyi: http://i.imgur.com/JnNicqb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Regalya said: Ürün geri döndükden sonra neyle ödediyseniz onun üzerinden geri dönüş yapılıyor 6 dolar kesim yapıyorlar posta. Gearbestten siparişim 3 günde geldi 5.de yola çıktı 6sında tr de 8inde evde :D bide vape stand 6 dolar değil, aldıklarına göre değişiyor. bizim 65 dolarlık bi şey takıldı 12 dolar alıp gerisini iade ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 @PrudenT 20% yıpranma/posta payı minimum 6 dolar. Dönen ijust olduğu için 6 dolar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 cuboid çekilişi varmış http://www.luckyvaper.com/giveaway/218?s=9f6 link referrallıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 TRde düzgün 0 nikotinli likit alınabilecek bir site linki var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 puflikit.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 bilmeyenler icin discord odamızın linkini yeniden koyayım; https://discord.gg/0cWRx5RJNkCgWHmZ son zamanlarda bu topic nede yavasladı derseniz gunluk vape muhabbeti, soru cevap vs discord'da ceviriyoruz, baya aktif. soru sormak isteyen ve yeni baslayanlar gelmeyi unutmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 SMY Kungfu mod 14 dolar iki pilli mosfet tuşlu kendinden şarjlı kaçıran üzülür güzel mod ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mech mod abi bu patliyomus:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Hexohm elinizden öper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Selam, Paticikler benim kangertech subvod için coil arıyorum. Bazı yerlerde OCC coil kullanıyor yazıyo bazılarında SSOCC (yurtdışından alacam bu arada) bilgisi olan varmı bu konu hakkında. Birde 0,5 ohm ve 1,2 ohm olanlardan sipariş verecem, Açıkçası ohm değeri farklılıkları gerçekten nasıl farkediyo bilmiyorum (teorik olarak birkaç bişey biliyorum ama) birde bunu bilen biri açıklarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar