Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Hype olsun diye siteyi ilk etapta beta olarak açıp davetiye üsülü çalıştırmaya karar verdik. şu anda asıl site betaya henüz hazır değil ama biz davetiye isteme arayüzünü açtık, isteyenler emaillarını gırererk kayıt olabilir. patiye full erişimi zaten baştan açacaz :)

bu arada vaping gruplarına hype'layabilirseniz sevindirik oluruz :D

http://www.buharmetre.com/

Sosyal ağlarda paylaş

10-25W diyor onlarda, SS modda ayarla 25W'a, rezistansı herşey oda sıcaklığındayken kilitlemeyi unutma tabi, 150C'den başla arttırmaya istediğin kıvama gelene kadar.

Eğer bastığın gibi çok sıcak buhar veriyorsa geri indirirsin 17W'a doğru.

De tabi Cubis'de 1.0 ohm'luk coil tahminim direct lung inhale'e yetecek kadar buhar çıkarmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

3 kere ateşleme tuşuna bas, sonra 2 kere sol tuşa, 1 kere sağ tuşa bas, kilit çıkar rezistans değerinin yanında.

TC mod'un çalışabilmesi için cihaz ve tank oda sıcaklığındayken rezistansı kilitlemen lazm ki çip o referans değeri ve telin TCR değerini kullanarak telin ne kadar ısındığını hesaplayabilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

15w 220c de guzel oldu suan lezzet fln cok iyi fakat ijust gibi asilamiyorum daha cigere cekim tarzi olmasi icin ne yapmak lazim

bogaza vurumu da zayıf sanki hangi coil ile bogaza vurumu arttırabilirim

Ciğere çekim için daha büyük ve subohm coil'ler, daha fazla güç ve daha fazla hava akımı lazım.

Sen bir RDA edin rahatla bence Ice Cubed, Tsunami bişiler.

Boğaza vurum nikotin ve PG oranı, tel materyali ve buhar miktarıyla alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman Wotofo fanboyluğu yapıyım az.

Ice Cubed geldi, flavour, vapor şahane, velocity deck ve broadcap'in içinden ortaya çok rahat damlatılıyor. Estetiği zaten tartışılmaz, şiddetle tavsiye edilir. Drip tip metal ama ısınmıyor. Tek eksisi herhalde camı kırılmaya yatkın ve yedek camsız gelmesi.

Yeni RTA de çıkarmışlar, 3 ml, Serpent Mini, deck gayet iyi:

http://i.imgur.com/JnNicqb.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Ürün geri döndükden sonra neyle ödediyseniz onun üzerinden geri dönüş yapılıyor 6 dolar kesim yapıyorlar posta.

Gearbestten siparişim 3 günde geldi 5.de yola çıktı 6sında tr de 8inde evde :D

bide vape stand

6 dolar değil, aldıklarına göre değişiyor. bizim 65 dolarlık bi şey takıldı 12 dolar alıp gerisini iade ettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Paticikler benim kangertech subvod için coil arıyorum. Bazı yerlerde OCC coil kullanıyor yazıyo bazılarında SSOCC (yurtdışından alacam bu arada) bilgisi olan varmı bu konu hakkında. Birde 0,5 ohm ve 1,2 ohm olanlardan sipariş verecem, Açıkçası ohm değeri farklılıkları gerçekten nasıl farkediyo bilmiyorum (teorik olarak birkaç bişey biliyorum ama) birde bunu bilen biri açıklarsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...