Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tony_Stark said:

hangi göndericiyi seçersem seçeyim trye gönderim yok diyor aliexpress banladı mı tryi

Zarar ediyorlar , cogu gönderimi kapatıyor. Gümrükten döndükçe refund ediyorlar.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kayfun V5 veya üstten dolum negatif basınç prensibiyle çalışan benzer bir tank kullanan var mı? Sanırım o-ringlerin hava yalıtımı yapamamasından kaynaklı bir besleme sıkıntısı yaşıyorum. Var mı bilgisi olan konuyla ilgili?
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Biraz once tum ekipmanimi toplayip cope attim, aniden kullanmamaya karar verdim, nikotinden, bagimliliktan kurtulmaya. Satsam ederlerdi bir seyler ama yarin sabah masamda gorunce tekrar icip kullanmaya devam ederdim sanirim.

Mutluyum.
Mesaj tarihi:
Ben bunu kullanmaya karar verdim, sigarayı bırakıp buna geçiş yapacağım, sonra da komple bırakmak hedefim.

Marka, model, set, ekipman, yanındaki aksesuar ıvır zıvır hiçbir fikrim yok yalnız. Şöyle düzgün, güvenilir, sıkıntı çıkarmayacak bir şeyler önerebilir misiniz bu işle hiç uğraşmamış birine?
Mesaj tarihi:
Ben de ayni sekilde yola cikarken ijust 2 aldim.komple set seklinde zaten, ayar falan hicbisey yok, likitini koy ic seklinde cihaz. Daha guzel urinler var ama en azindan baslarken iyi bu bence
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dana22 said:

nikotinsiz icersen sorun yok ama ??

o aromaların içinde neler var kim bilir , ben nikotinden çok aromaların zararlı olduğuna inanıyorum , ha elimde bilimsel bir veri yok ama öyle gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
bu zimbirtilar -aroma renk verici vs vs bu isler cikmadan once de senelerdir gida sektorunde kullanilan seyler tam tabiri caizse sifir yasindan beri mamanda jelibonunda cikolatanda sutunde tukettigin seyler..yani ay sunlar kotuymus diye dusunuyorsan ambalajli olarak aldigin hemen hicbirseyi tuketmemen lazim..
  • Yeni Oluştur...