Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 likiti fullemiştim o bitince atayım pili. kaç aydır kullanıyordum arada kontrol ediyordum 2 hafta bakmadım akıtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 abi direk at neden zorluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 attım. bi keyif yapayım dedim. internette çok fazla bu pillerden var hangisi çakma hangisi gerçek bilemedim. yukarda verilen pil sitesine baktım sony vtc 5 20 tl. ben 30tl ye almıştım başka sitelerde 35-50 falan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 pil sitesi iyidir, hem charger hem 3 tane vtc6 aldım baya memnunum kargo aşamasında da çok iyi anlaştık adamlarla aradım herşey güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Masticore said: Smok olmasın istiyosun ve cift pilli istiyosun. Smoant Charon alınabilir, voopoo drag olabilir. Bunlar yeni cıktı. Çipleri cok saglam ve fiyatları hesaplı. Tipini beğenmeye bilirsin özellikle drag takoz gibi duruyor :) şekilli olsun diyorsan tarot alabilirsin ki ben tipini de markayı da sevmiyorum seramik coil faciasından beri. Harcıyacak paran varsa q class mini alabilirsin... Predator alabilirsin revenger konusunda ne düşünüyorsun? trde bulunabilen bir şeyler bakayım diyorum charon fena değilde nereden bulacam fasd, 2 pilli bir şey alıp bozulana kadar devam edicem. alien hiç güven vermiyordu kullanırken böyle oyuncak gibi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 tarot pro, revenger, predator arasında seçim yapmaktayım, tipinden dolayı tarot çok sıcak geliyor fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 3'u Arasindan seciceksem revenger alirdim. Ben voopoo aldim arkadaş getirecek tr'ye gelirken. Keşke resin black cıksa onu alırdım, görsellikte sınıf atlamış resmen alet. https://www.youtube.com/watch?v=672Hpk_gikQ Valla bizim aldigimiz alienlar sapa saglam cikti hatta lexius'un bir alien'i var tam muzelik. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 arkadaslar yardim al85 icine likit sizmis, alet pil falan sizlere omur simdi bi alien falan alayim diyorum bittabi pilde lazim olacak trden nerden hallederim en hizli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 SenariouS said: arkadaslar yardim al85 icine likit sizmis, alet pil falan sizlere omur simdi bi alien falan alayim diyorum bittabi pilde lazim olacak trden nerden hallederim en hizli? Abi en hızlı Doğubank, üsküdar çarşıda da bikaç yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Masticore said: 3'u Arasindan seciceksem revenger alirdim. Ben voopoo aldim arkadaş getirecek tr'ye gelirken. Keşke resin black cıksa onu alırdım, görsellikte sınıf atlamış resmen alet. https://www.youtube.com/watch?v=672Hpk_gikQ Valla bizim aldigimiz alienlar sapa saglam cikti hatta lexius'un bir alien'i var tam muzelik. heh drag aslında hoşuma gitti, ama antalyadayım elden alıcam modu sadece moda 280 lira fiyat çekiyorlar piyasada az, sanırım revengera yöneleceğim, kit halinde alayım diye düşündüm tankı beğenmezsem merlinle devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 evet comarlara para kaptırma. Ben de tr'den alıcak olsam almazdım. Ayrıca ben dahA cok evde içmek icin voopoo yu alıyorum dısarıda tek pilli mod. 220 tl revenger'lar face'te gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 SenariouS said: arkadaslar yardim al85 icine likit sizmis, alet pil falan sizlere omur simdi bi alien falan alayim diyorum bittabi pilde lazim olacak trden nerden hallederim en hizli? 2. el ariyosan ben 110 tl'ye veririm ya ,kargo benden. Yedeğe düşüceği için satiyorum. Kozmetik kusuru vardir bir kac yerde boya kalkması fln. onun haricinde hic bir sıkıntı yok. Kutusu fln duruyor. edıt: düz 100 tl olsun severim düz rakamları asdaf başka isteyen olursa yazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 masti sen ne kullanıyorsun? drag buldum 1 tane temiz ama 2. el bende pek 2. el almak istemiyorum ffs 250 tl burada revengerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 ben pico ve alien su anda. al85 ve drag la yerlerini swaplıycam. 1 tane smok yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 likit pil kısmına nasıl ulaşmış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 beyler icmeyin su zikkimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 2sinde revenger alıcam sanırım mavi, direk kit olarak, tankı iyidir diye umut ediyorum, hem bir süre buildden uzak durup hazır coille içmiş olurum. drag ikinci el diye eledim. aslında gönlüm tarot proda ama sanırım revenger daha iyi bir tercih olur yeni chip vs. masti son kararın revenger mı kardiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 gençler sizi çok darladım biliyorum ama son bir yardım alıcam şuan için. revengerdan biraz soğudum, dün akşam baya bir araştırdıktan sonra drag ile asmodus minikin v2 arasında kaldım sanırım minikin v2 alacağım, sizce nasıl bir tercih olur? bildiğiniz herhangi bir kronik problemi var mı aletin? birde daha önce asmodus kullanmadım hiç biraz çekimserim ama genelde olumlu yorumları aletin. yarın öğleden sonra falan alıcam direk, varsa fikriniz söylerseniz sevinirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 sen ne ariyosun bir onu anlasak. Tasarim ariyosan al asmodus v2 (bu arada cok oldu cıkalı bu mod) ama şu anda tüm modlar arası en hızlı ateşleme zamanı voopoo drag'ta mesela. W mod'da cok iyi , TC mod'da ise 75w'a kadar destek var ki o benim işimi görüyor. 316L ss tel ile en saglam dna ile eş değer tc verimini alabilirsin (bu yazdıklarımı pbusardo'nun review'ini ve incelediğim reddit,fasttech forumlarını baz alarak yazdım) https://www.youtube.com/watch?v=Zd3FJbIXn_s ama gel gör ki tasarım takozdur ama resin ile cok hoşuma gitti benim işte.. parası dersen sıfırları arası nerdeyse 2 kat fiyat farkı vardır. asmodus pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 abi tipi düzgün olsun, 2 pilli olsun, çok ağır olmasın, fire time mı ne naneyse mümkün olduğunca iyi olsun dedim, reditte bir kaç yerde evet drag çok iyi fakat minikin2 ile kıyaslamayın üzerindeki chip o kadar iyi değil tadında şeyler okudum, dragın tipiyle bir sorunum yok aslında, hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 fire time'in cok onemi yok , agır alet , çirkin sen asmodus al o zaman. cip'inin nesi cok iyi degilmiş merak ettim pm'lermisin duruyosa link. Ayrıca Drag sağlam mı bilmiyorum cünkü yeni cıktı alet asmodus sağlam mı degil mi okumussundur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 link tutmuyorum ama ateşleme zamanının çok matah bir özellik olmadığı ve üzerinde kullanılan gene chipin sanılanın aksine kaliteli bir chip olmadığını okudum, ya vaping360da ya da reditte. eyv ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 nebula kit aldım ben de, biraz beklediğimden büyük çıktı ama gayet güzel aletmiş, pil kapağına laf etmişler biraz ama hiç problem yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 bugün yogi classic ve loaded aldım biz trde likit diye ne içiyormuşuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 wismec vicino mod bana bu lazım ya, arkadaş gearbestten almış ama türkiyeye satış kanpanmış. nerden bulabilirim biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar