Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 haypa hazırmıyız patiler, http://www.birdizihaber.com/wp-content/uploads/2016/01/Stan-Lees-Lucky-Man-billboard.jpeg Stan Lee, the comic book legend behind Iron Man, Spider-Man and the X-Men, will create a different kind of superhero in a new TV series starring James Nesbitt as a detective who can control luck. ama tabii ki şansın da bir bedeli var polisiye csi felan pek seven biri değilim ama ilk bölüm aktı gitti,dozajı felan gayet yerinde olmuş seyredilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 dünyada stan lee dışında götünden süper kahraman sallayan yok mu? tüm dünyanın hayali süper hayraman ihtiyacını tek kişi mi gideriyor hakikaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 zamanında jacki kirby önümüzdeki 3 asırınkide dahil olmak üzere giderdi hepsini. stan ekmeğini yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Domino yane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ying-yang, karma dizisi olmuş tam muzikleri çok sevdim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 senko said: dünyada stan lee dışında götünden süper kahraman sallayan yok mu? niye olmasın? çizgi roman piyasasını sadece stan lee olarak mı görüyoruz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Şansa inanmam. İZLEMİYCİİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 comic dizileri iyi degil genel olarak son 2-3 yıldır jessica jones ve gotham dısında dogru duzgun bişi izlemedim gayet tırt duruyo buda limited kotam var ona yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 basladım ılk bölüme kız güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 stan lee cok iyi ya. sacmalamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yok mu izleyen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ilk bölümün 30.dakikasında fln sıkıldım bi daha da bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Fin said: comic dizileri iyi degil genel olarak son 2-3 yıldır jessica jones ve gotham dısında dogru duzgun bişi izlemedim gayet tırt duruyo buda limited kotam var ona yazık daredevil, powers, agent carter izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ben izliyorum, gayet iyi, yasasin ingilizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bu da Amerikan bebesi mi İngiliz bebesi mi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ilk 3 bölümü 1 ayda izledim ben de. Sonraki 3 bölüm 1 gecede bitti. Güzel bağlıyorlar gibi bakalım. Eve, becker ile güzel bir twist yaşatıcak diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Zevkle takipteyim, tam Brit dizisi ama, onu bilerek girmek lazım içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Bu da limitless gibi 5-10 bölüm sonra bayıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 10 bölüm zaten. izleyecek diziler listesine koyarken gördüm çıktığını bile unutmuşum. bitirenler iyi mi kötümü söyleyi verin izleyeyim ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Yeni sezonu çıktı mı ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 hayır. olacak mı ki 2. sezon ben daha 2 bölüm izledim güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 2. sezon gelmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 olaylar olaylar. izleyen yokmu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 dizi biraz yavas baslayıp baya sağlamlasıyo izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 İzliyorum süper dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar