Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Farklı likit denemek isteyen olursa bana ulaşsın.Elimde bir kaç yıllanmış premiumlar,damak çatlatan likitler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Yaklaşık 60 tane juice review'ımız oldu, sizde ekleyin arşiv büyüsün :) http://www.buharmetre.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Merhaba tatile geldim istanbula ve elimdeki likitler bitmek uzere. Internetten siparis olarak degil ama dukkandan almak istiyorum. Kadikoy civarinda bildiginiz bir yer varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 GladricSpirit said: Merhaba tatile geldim istanbula ve elimdeki likitler bitmek uzere. Internetten siparis olarak degil ama dukkandan almak istiyorum. Kadikoy civarinda bildiginiz bir yer varmi? "Yurt içinde yasal değil satışı" diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 her yasal olmayan satılmasaydı oo. ayrıca satısı yasalara aykırı degil e-sigara ve urunlerinin importu yasak hatta o da yasak degil saglık bakanlıgı ıznıne tabı ama saglık bakanlıgı ayak diretiyor boylece onunu kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Uretmek de yasak lisans olmadan. Satin almakda sorun yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 400ml liktim güzel ülkeme giriş yapmış, yarın dağıtıma çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 5.5 ml likitin 1 gunde bitmesi anormal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 2 tane tarifim var süper oldu. onları içiyorum sadece. premium (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 tütün aromalı likit söylesenize. yalnız düzgün birşey olsun, şu ana kadar 3-4 tane denedim sadece sapphire'in el cigarillo'sunu beğendim. diğer denediklerim tütün kolonyası gibi, direkt çöpe attım gitti. puro ya da pipo aroması da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 püflikitte sütlü bi likit olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Samael i summonlayın. Arada bakıyor buraya. Hoş ben çizgisinden memnunum ama, sütlü vs değişik tatlar da olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 huun said: tütün aromalı likit söylesenize. yalnız düzgün birşey olsun, şu ana kadar 3-4 tane denedim sadece sapphire'in el cigarillo'sunu beğendim. diğer denediklerim tütün kolonyası gibi, direkt çöpe attım gitti. puro ya da pipo aroması da olur. Cok net soyluyorum . Capn homemade - maxx blend ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 90ml nikotinsiz demli , puflikit-abyss satiyorum isteyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 tarifini alabilirmiyiz capn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Söylendi mi bilmiyorum ama: http://puflikit.com/ Arkadaşımın kuzeni sahibi. Evde mikemmel yapıyorlar. Gittim yerinde gördüm. Alınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 sipariş verdiğim ijust2 bugün girmiş ülkeye başlangıç için likit tavsiyesi varsa alayım. püf likit deneme paketine rastladım da bundaki nikotin oranı kaç acaba? normalde günde 2 pakete yakın camel box içen biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Püflikit'in belli bir gönderim alanı mı var? Bulunduğunuz yerde ödeme yoktur falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 HaciYatmaz said: sipariş verdiğim ijust2 bugün girmiş ülkeye başlangıç için likit tavsiyesi varsa alayım. püf likit deneme paketine rastladım da bundaki nikotin oranı kaç acaba? normalde günde 2 pakete yakın camel box içen biriyim. patilerin likit tavsiyeleri burada: http://www.buharmetre.com/likit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Genwa said: Püflikit'in belli bir gönderim alanı mı var? Bulunduğunuz yerde ödeme yoktur falan diyor.payoak patlayınca öyle oldu, karşı ödemeli gonderemiyorlar herhalde. Smokehunter'dan sipariş geçtim ben de ilk defa bakayım beğenirsem haber ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Genwa said: Püflikit'in belli bir gönderim alanı mı var? Bulunduğunuz yerde ödeme yoktur falan diyor.paypal gittiğinden beri eft ve mail yoluyla çalışıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 polonya polonya diyen biri vardı o bana PM leyebilir mi linkini? bdvden alışveriş yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shearer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 esmokingworld soyle bir mesaj yaziyor Dear customers We would like to inform You that regarding the Tobacco Product Directive (2014/40/UE) regulations will come into effect in member states our business activity in will be limited to Poland only. From 20th of May 2016 issuing the purchase orders with the delivery address outside of the Poland will not be possible. 26 mayistan itibaren yollamiyoz diyorlar polonya disina, oteki sitelerde boyle yazi varmi, tum avrupa icin mi gecerli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 DavidMills said: Samael i summonlayın. Arada bakıyor buraya. Hoş ben çizgisinden memnunum ama, sütlü vs değişik tatlar da olabilir tabi. benden mi bahsettin. Niye summonluyon olm beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar