Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alkol olmaması maulu değil mi zaten ?
alkol yoksa neden ağzını açıyorum ki ?

hay ağzına

ya zaten hafif bi aroma var da
sorun 2 farklı likitte aynı tadı aromayı almam
Mesaj tarihi:

1 aylık likitte stokladım;

bitirince, tad testlerinide yapacam.

bence birde tadım testleri icin bi format gelistirelim.

said:

adı: efkar 216
alım tarihi: xx/xx/xx
alınan yer: buharistan link
icerik: vg-pg oranı, nikotin varsa miktar.
tadım: tütünlü bilmemne

gibi
Mesaj tarihi:
alim tarihi de olsun...subat 2016 gibi...ayni tarifin yada urunun her uretiminde farkli birseyler olmasi olasi..sonucta custom made bunlar..her partide degisme ihtimali var..

bir de degerlendirme 1/10 gibi olsun puantaj..sundan kirdim bundan arttirdim hosuma gitti turevi yorumlar iyi olur..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir tank doldurulup birakilmis Cookie Star 5mg var. Isteyene sevabina yollarim, kargo ucretini de oderim. Puf Likit Abyss geliyor simdi, onun kutusunda gelir iste.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Cookie Star tekrar denedim de, berbat lan otekilerden sonra. Nasil begenmis bunu begenenler?

Aynısını yaşadım şu duygunun. Püflikit likitlerinden sonra bildiğin leş cookiestar benim için. Evde tüttürünce millet bile nefret etti evde..
Mesaj tarihi:
Regalya said:

@Gladmir dil yorulması için Türk khvesi , içmeyi sevmiyorsanda dilinin orta kısmına parmağınla sür bi tutam resetler taste budları ;)

Ogle arasinda her zaman iciyorum turk kahvesi, beraberinde vaping cok keyifli oluyor, demek bu yuzdenmis.

Yarin 5 - 6 cesit likit siparis edecegiz ofistekiler ile, thread i bastan asagi bi sweep edip liste cikarayim.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

abi agizlari acik beklet diye bir olay yok bence..yani icindekiler ne base..pgvg dedikleri sey..aroma..nikotin...

pgvg olayinin bir manasi yok reaksiyon vs olarak..
aroma var. onu nasil verdiklerini bilemiyorum..eger alkol bazli maddeler ile veriyorlarsa o zaman anlam ifade eder ama o da yanma ve sonrasindaki cikan zararli urunleri arttirir..

keza nikotin de ayni sey bence..

Esigara da kullandığımız aromalar seyreltilmiş aromalar. Firmalar aroma konsantresini satmadan önce belli bir oranda seyreltiyorlar. Seyreltmek için bazen alkol bazlı solüsyon, pg gibi aromanın içerisinde homojen çözülebileceği şeyler kullanıyorlar. Hangi aromaların alkol bazlı solüsyonda seyreltip şişelediğini hakkında bilgim yok. Aromadan yada aroma-pg/vg karışımından keskin uçucu rahatsız edici bir koku geldiğinde kapağını 12 saat civarı açık tutmak suretiyle bu alkolun uçması ve keskin kokunun ortadan kalkması amaçlanıyor. Buna havalandırma

Breathing

Definition of Breathing

Basically letting a mix breath is letting a mix air off undesired alcohol and chemical odor. To air off unwanted chemical and alcohol odor simply leave the cap off a fresh mix and let it sit for 24 to 48 hours.
A chemical odor may not be as simple as airing out the mix. Steeping may be required.

deniyor. Tercih meselesidir yapanlarda var, yapmayanlarda var bunu demleme sırasında.
Mesaj tarihi:
Rainvape Bahreyn Elma'yı çok beğenmedim. Cookie Star fena değil ama daha iyi birşeyler çıkacaktır. Püflikitleri deneyecem yarın.

Regalya'nın türk kahvesi tip'i (tu)
  • Yeni Oluştur...