Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

çok şekerli tadi/ağır aromasi olmayan (cookie stara dayanamadım mesela çok baydı, muzlu puflikitte de aynısı oldu), boğaz mikmeyen (mesela queen's lemonade, tadını çok sevdim ama mikiyor nikotin düşük de olsa), düzenli kullanmalık bir likit arıyorum var mi tavsiyesi olan? böyle ferah meyve aromalı şeyleri seviyorum genelde portakal limon etc.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

portakal limon etc.

sapphire'in hulk's lime ve red light'ını tavsiye ederim. lime lime zaten çok hafif tatlı baya fresh, kokusu da güzel yanında içtiğim herkes ne bu koku böyle diye soruyor. red light'ı tam anlayamadım ama hafiften vişne ve narenciye karışımı gibi, benim hoşuma gidiyor. hmm baktım şimdi karpuz ve çilek diyor ama değil yani yemin edebilirim dsfds
Sosyal ağlarda paylaş

@sunthewhich
ESF'ye Bende sallıyorum :) yöneticiydim hatta bir ara ama ticarethaneye dönünce işler değişti...
Hoşbulduk, adımız çok anılmış videolarımız bile ifşa edilmiş bir selam vereyim dedim yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak adına bundan sonra buralardayım ;)
Sosyal ağlarda paylaş

heisen said:

@sunthewhich
ESF'ye Bende sallıyorum :) yöneticiydim hatta bir ara ama ticarethaneye dönünce işler değişti...
Hoşbulduk, adımız çok anılmış videolarımız bile ifşa edilmiş bir selam vereyim dedim yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak adına bundan sonra buralardayım ;)

Reyiz hoşgeldin hemen sorayım ben bişiler :D Şu buharistandaki aromalar hakkındaki düşüncen ne ? 2 yada 3 aroma karıştırınca tek aroma tadını alıyosun az yada çok koymak bir şey değiştirmiyo. İnawera portakal 1.5ml ve Alternative Flavours çilek kullandım 0,5 ml bile değil, portakaldan eser yok, deli olacam sanki tek aroma çilek aroması kullanmış gibi oldu likit.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam aroma karışımı olarak değil de tek tek likit yapıp sonra karıştırın.
Mesela karamelli tütün mü yapacaksın tütün aromasını ayrı likit yapın karameli ayrı yapın sonra ağız tadınıza göre kendiniz orantısal karışım yaparsınız.
Buharistandaki aromalara gelince alternatiflerden bahsediyorsan hepsini tek tek test ettim performans olarak sıkıntı yok ama bazı aromalar için beklemek gerekiyor tam randıman alabilmek için. mesela vanilya tütün gibi aromaların demlenme süreleri 1-1.5 ay sürüyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...