Ytse Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 senin kuzenin adı emre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Selam, Evet, adı Emre. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 çok şekerli tadi/ağır aromasi olmayan (cookie stara dayanamadım mesela çok baydı, muzlu puflikitte de aynısı oldu), boğaz mikmeyen (mesela queen's lemonade, tadını çok sevdim ama mikiyor nikotin düşük de olsa), düzenli kullanmalık bir likit arıyorum var mi tavsiyesi olan? böyle ferah meyve aromalı şeyleri seviyorum genelde portakal limon etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 prudent senın aradıgın dırek sapphire likitleri abi bende tuketıyorum baya meyveli ceistler var. queens lemonade benımde hosuma gıttı mesela. regalya gullu nane dedı ıste yormayan sureklı ıcılebılcek lıkıt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 PrudenT said: portakal limon etc. sapphire'in hulk's lime ve red light'ını tavsiye ederim. lime lime zaten çok hafif tatlı baya fresh, kokusu da güzel yanında içtiğim herkes ne bu koku böyle diye soruyor. red light'ı tam anlayamadım ama hafiften vişne ve narenciye karışımı gibi, benim hoşuma gidiyor. hmm baktım şimdi karpuz ve çilek diyor ama değil yani yemin edebilirim dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 star of bombayda iyi sapphirede, kiraz + puro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 o hulks a azicik nane koyunca ilginclesiyor..10 ml ye 0.2 ml kadar.. genel olarak su meyveli cok asiri sekerli buldugun herseye yari yariya baz vg katip damlalikla 6-8 damla nane ekleyince icimi kolaylasiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 https://online.tuanakimya.com/urunler/cat-237/e-likit-aromalari.html ^ yeni yerli üretici http://www.inawera.com/flavours-for-ecigarette-c-1.html?language=en ^ kent indirimde go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 tuana iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 burasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ahahah hacı ımbaymıs imalathane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 kapinin onunde de surat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 balmumcudu'dan malzeme söylemiş onu teslim ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 dana22 said: burasi.. http://vignette1.wikia.nocookie.net/breakingbad/images/c/ca/Lavander%C3%ADa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 orasi hayzinbergin mekan abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 @regalya, gullu naneyi kac gun demliyosun abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 3-4 gün nikotinsiz 1 hafta nikotinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heisen Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Selamlar, @paramecium 'un bahsettiği kuzen ben oluyorum :) Başlığı baştan sona okudum e-sigara kullanıcı sayısının gün geçtikçe artması sevindirici, herkese bol buharlı günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 oo ..mexico yapmaya baslayalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Hoşgeldin. ESF ye sallıyorduk buradan ne güzel, ifşa olduk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heisen Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 @sunthewhich ESF'ye Bende sallıyorum :) yöneticiydim hatta bir ara ama ticarethaneye dönünce işler değişti... Hoşbulduk, adımız çok anılmış videolarımız bile ifşa edilmiş bir selam vereyim dedim yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak adına bundan sonra buralardayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 heisen said: @sunthewhich ESF'ye Bende sallıyorum :) yöneticiydim hatta bir ara ama ticarethaneye dönünce işler değişti... Hoşbulduk, adımız çok anılmış videolarımız bile ifşa edilmiş bir selam vereyim dedim yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak adına bundan sonra buralardayım ;) Reyiz hoşgeldin hemen sorayım ben bişiler :D Şu buharistandaki aromalar hakkındaki düşüncen ne ? 2 yada 3 aroma karıştırınca tek aroma tadını alıyosun az yada çok koymak bir şey değiştirmiyo. İnawera portakal 1.5ml ve Alternative Flavours çilek kullandım 0,5 ml bile değil, portakaldan eser yok, deli olacam sanki tek aroma çilek aroması kullanmış gibi oldu likit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heisen Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Hocam aroma karışımı olarak değil de tek tek likit yapıp sonra karıştırın. Mesela karamelli tütün mü yapacaksın tütün aromasını ayrı likit yapın karameli ayrı yapın sonra ağız tadınıza göre kendiniz orantısal karışım yaparsınız. Buharistandaki aromalara gelince alternatiflerden bahsediyorsan hepsini tek tek test ettim performans olarak sıkıntı yok ama bazı aromalar için beklemek gerekiyor tam randıman alabilmek için. mesela vanilya tütün gibi aromaların demlenme süreleri 1-1.5 ay sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 sayin hayzin..internette cilgin aromalar cilgin bilesik tarifleri goruyoruz..onlara girme ihtimaliniz bulunuyor mu? hani cookie de bir yere kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar