deady Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Lazım olur şurda dursun http://www.lediypourlesnuls.com/ eğer fransızcanız yoksa sol alt köşede translate var :)-D likitim olayı Likitim https://eksisozluk.com/likitim--4891547 ONE HIT WONDER Türkiyeye göndermiyolar ama almanyadan gelecek bir tanıdık vs varsa ona gönderip buraya getirmesini sağlayabilirsiniz https://www.vapor-freak.de/E-Liquid/ONE-HIT-WONDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 @ged amazon.de'ye baktım ama fiyatlar pahalı abı buranın bavulcularının fiyatları ıle kafa kafaya nerden baksan hatta bazıları pahalı bıle bu arada ilk homebrew üretimim, regalyanın güllü nanesinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 elektronik sigaradan adım adım breaking bade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 cacik var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 şirkette şunu gören noluyoruz diyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 valla bu gidisle ufaktan basliycaz gibi benim de arada aklima gelip de aroma siteleri gezdigim cok oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 simdi denedim de damla sakizini nane ile kombine edip..winter e ek aroma olarak koydum..20 ml winter e 1 ml nane 0.5 ml damla sakizi..demleme memleme de yok..guzel oldu..mayi emulsiyon a dondu az.. keskin nane tadi basliyor sonunda da damla sakizi aromasi kaliyor agizda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bombilo said: şirkette şunu gören noluyoruz diyor zaten :D şimdi aldım geldim kargodan aynısını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Numune gönderin deniyim :) Bi 6'lı deneme yapın kargo karşılarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ejuicedirect'ten sipariş verirsek sorun cıkıyor mu gumrukte ne kadar sürüyor gelmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 sorun cıkma ihtimali var ama benımki 1 hafta 10 gunde geldi, bright'da verdi onun da hızlı geldi yanlıs hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Merhabalar tekrar, Bir aksilik çıkmadı, Abyss tekrar stokta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 @samael we love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Gladmir said: @samael we love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Tiger's Blood diger likitlerden daha sert. Hangi aroma onu yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 @samael Bir de bazi likitler epey degisiyor otekilere gore demleyince, Mountain Glory'de belirgin bu. Bunu da belirtmelisin bence ilgili likitlerin sayfasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 11 gün olmuş demlenmişmidir iyicene? yeni sıpsıfır tankıma koyup içeyim mi ha ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 GERGE said: Tiger's Blood diger likitlerden daha sert. Hangi aroma onu yapan? Üzerinde yazanlardan farklı bir aroma yok, hani gizli tat veya sürpriz etken gibi =) Oran olarak da Abyss ile aynı, PG/VG dengesi de öyle. Belki beğenmemişsindir sadece tadını. Bana biraz şekerli gelir TB sertden ziyade. Aynı nikotin oranında içiyoruz ikimiz de. Demlenince oluşan değişimi anlamadım. Garip bir tat mı alıyorsun Mountain Glory'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Aromalar daha bir ayrisiyor ve belirginlesiyor 4-5 gun bekleyince. Uzun uzun beklemelerin degisim yapacagini biliyorum ama Mountain Glory'de 4-5 gun bile epey fark yaratiyor. Discord grubumuzda 2-3 kisi daha ayni seyi soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Çok içtiğim bir likit değil Mountain Glory. Bir tane hazırlayayım kendime bir kaç gün sonra deneyeyim daha netleşsin durum. Hepiniz farklı tatlar mı alıyorsunuz peki? Sadece kavunlu değil çünkü o, karışım nihayetinde, demlenince diğer meyveler de ortaya çıkıyordur. Belki karışım olduğunu vurgulamam gerekir sitede, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Evet iste, oyle. Diger tatlar ortaya cikiyor biraz bekleyince, epey epey daha hos oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Aslında bir demleme kılavuzu gibi bir şey yapmayı planlıyordum, hangisi çabuk içilebilir, hangisini daha uzun demlemek gerekir diye. Belki onun üzerinde kafa yormaya tekrar başlamak en iyisi. Bunu baskı yerine siteye grafik olarak eklerim olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 paramecium said: Selam, Benim kuzen kendi hazırlıyor likitini; gliserin, nikotin ve aroma karıştırıp. Oranlarını keyfine göre ayarlıyor falan. Bildiğim kadarıyla o toplu satış yapıyor. Kimyager olunca iş kolay tabi :) Saygılar. kuzen ? [video]https://www.youtube.com/watch?v=oWL1h5-xQIg?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Selam, Ahaa benim kuzen anlatıyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Güzel anlatmış ya zaten çok da saygılı senden iyi olmasın 10 numara adammış senin kuzen. Ben anlatsam daha iyi anlatamam o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar