Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Puflikit - Abyss Cok enterasan, gercekten farkli flavor. TC mode da icmiyorum, dual clapton 0.3ohm 45w. Tum gun icilir mi daha karar veremedim ama denemeyen bir 50ml lik mutlaka edinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bizim normal sicakliktaki 05 ohmlarimizda iyi tat vermiyor cogu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 püflikitlerim geldi bnm de attım dolaba karanlıkta beklesin biraz 2-3 güne bi deneme turu atıcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 2-3 gün erken 0 dem likidi denemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 10 15 güne anca demlenir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Kendi tecrubemi yazayim; Likitler 2 gun demlenmis geldigi icin, 5 gun daha bekledim, her gun aksam kapaklarini acmadan calkalayip biraktim. Su anda Abyss ve Psikopak Muz iciyorum, ikiside cok guzel, aromalarini benim begenmemden ziyade cok dengeli ve homojen aroma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 5. gün bugün, açtım bi kokladım. çalkaladım koydum geri :D pg-vg alabileceğim bi link var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 buharistan.com keys.us vapesis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Yok onlardan vg pg alınmaz aroma olur :D PG 1litre 12.5 tl VG 1litre 8.5 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Regalya, hala likit tuto su bekliyoruz :D Nic temini dahil, ballandır ballandıra anlattığın gül-nane vs. Rainvape in gül-nanesini toprağa döktüm Bodrum daki begonviller söndü şerefisizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 saol regalya, siparişi geçicem ama neden biri farma kalite diğeri teknik kalite ? fark var mı ? zehirlenmeyiz dii mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Zaten zehirlenme diye verilen linkler..USA bilmem ne standartlarında. Sıkıntısız olanlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Onları en çok Regalya içtiği için zehirlenirse ilk o zehirlenir, o açıdan sorun yok sdsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Regalya said: Yok onlardan vg pg alınmaz aroma olur :D PG 1litre 12.5 tl VG 1litre 8.5 tl nikotini nerden alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Teknik kalite sitede spelling ya farma geliyor MPG 2. şişe bitcek benim nerdeyse :) Nbase Rainvapeninki fena değil yüksek nik alıp seyreltere kullanın misal 100 ml 6mg 6% aromalı likit yapacaksın elinde 24 mg nikotin vg+pg+aroma var 26ml NBase koydun 6ml Aroma 68ml VG/PG Sonuç : 6% Aromalı 6MG nikotinli 100 ML likit. http://www.v-ecigs.com/e-juice-calculator/ Ucuz ve içimi güzel aroma olarak; Önemli! bu markanın her modeli uygun değil kimisi yağ kimisi su kimisi organik bazlı dolayısı ile her daim vape yapılmaya uygun değil lakin bu gül ve nane uygun dolayısı ile çok düşük diacetly ve aceterol salımı yapacağından buharlamaya uygun.GülNane 40 ML si 8 tl çok ucuz bunlar tekrar yazıyorum a güzelmiş bu elma armut felan da alayım bundan moduna girmeyin test ettik biz uygun değil. Aromala alırken heatsinkli/sealli kapatılmış paketi açılmamış aromalar seçin markalı vape e uygun aromalar alın Capella,mt baker,flavor art,flavor apprentice,mollin,inewera vb vb Aromayı önce pg ile karıştırıp bi gün dinlendirin PG vg ye göre çok daha iyi bonding yapar taşıyıcı kimyasaldır ayrıca şişedeki likitteki mikropları öldürür bozulmasını önler ertesi günü vg yi katıp iyice karıştısın nic base seyreltiyorsanız çok daha iyi karıştırın iyice homojen hale gelsin sonra oda sıcaklığında 1 hafta dinlendirin (şurup gibi kokan kimyasal esanslı aroma kullanıyorsanız arada kapağını açın 1-2 saat havalansın) meyve türü 1 hafta dem tütün 2-3 hafta minimum dem dondurma süt muhallebi vb 2 hafta dem gerektirir. Karıştırmakda problem yaşyıorsanız cam kavanoz alıp onda yapabilrisiniz çalkalamayı kolaylaştırır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 En fazla 1-2 ml tüketilmiş 30 ml 0 mg Cuttwood Bird Brains, Unicorn Milk, Boss Reserve'i faiş fiyatlara satmaktayım, ilgileniyorsanız ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 bir de bu aromacilarda tutun sektoru icin aromalar oluyor.. bence bunlar daha istenilen etkide olabilir.. ya da mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 bu arada soyle biryer buldum ama ne diyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Captain Black çakması var mı likit ya premium falan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 @dana22 nbase ok aroma meh Aroma su bazlı yada alkol pg bazlı olacak aseton diacetyl az içercek yada içermiyecek hepsi olmaz buharlaştırmaya uygun olamı sorup soruşturmak araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 elimde biraz cookie star kalmıştı ki ben hiç beğenmedim bu likiti, boşa gitmesin diye yarı yarıya sapphire'in fast and fruit ile karıştırdım 50-50, ilk defa işte bu dediğim bir tat yakaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Ben aylardır 3 likit içiyom Gül+Nane : 7/24 efsane ya hem rtalarda hemde rdalarda direk içtiğim bu Kahve+Balviyra kremi : bunlar mt baker aroma, keyif için öyle arada viski puro ile felan ffc flavor art felan aromalar ziyan olmasın diye kombo yapıyorum arada çilek,şeftali,kavun,karpuz,üzüm,ahududu,muz,kayısı,ananas,h. cevizi nadir içiyom bayıyo çünki meyve 100 ml likite yarımşar mg koyduğum halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Vaping Rabbit'in The Milkman (OHW olmayan) ve Cuttwood Big Melons çok başarılı, tavsiye ederim. The Milkman: Vanilyalı süt ve hafif bisküvi tadında Big Melons: Kavun, papaya ve mango karışımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Regalya, gül nane aromalarının markası ne? % kaç kullanıyorsun? deneyeyim. değişik bişey arıyorum bende içecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Bright said: Vaping Rabbit'in The Milkman (OHW olmayan) ve Cuttwood Big Melons çok başarılı, tavsiye ederim. The Milkman: Vanilyalı süt ve hafif bisküvi tadında Big Melons: Kavun, papaya ve mango karışımı rabbit trye yollamıyor görünüyor bende aracı birinimi kullanıyorsun yoksa mail atıpmı çözdün olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar