-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bana gelmemis pm kutu doluydi bosalttim bida plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Tel numarani CapN e pm leyiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Püf likit sipariş geçiyorum Abyss Tiger's Blood Mountain Glory Bu 3 ünü ekledim. Var mı başka tavsiye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bence ilk tester sipariş geç, bir ton güzel likit mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Vapesis Spartan aldim, yarin geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 puf te tester stokta yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 summon @samael Edit: sayfa basi, tuh dana22 said: puf te tester stokta yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Vapesis Spartan iyiymis ama aromasini tam cozemedim daha, tutun baskin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Fasttech'ten likit getiren oldu mu? Tavsiyeleri olan var mı? Hangsen'in mangosunu bir de karpuzlusunu getirtmiştim ama çok da tavsiye verebilecek kadar denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Ft likitleri yüksek w de içime uygun değil yüksek pg olanlar hangsen RY4 felan seveni çok var ama subohm içilmior Bu arada millet Vapingzone AROMA extractları hayvan gibi ii diorlar 2% bile fazla geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Puflikit den abyss geldi, demlemeye gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ya ben likitimi de kendim yapmak istiyorum diyene tuto yokmu bi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Yaparız akşam bi tuto o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 %2 fazla geliyorsa onu ufak miktarda karıştırması sıkıntı olur, 30ml'ye 0.6 ml eklemen lazm yani %2 için. Gerçi 10 ml mezürde 0.2ml ölçülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Vapesis Spartan epey epey iyiymis. Meyve, tutun ve baharat aromalari karisik. Ama aroma cok geldi bana, nbase ile karistirip hafif mentol ekledim simdi, daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Gladmir said: Puflikit den abyss geldi, demlemeye gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Hafif demlenmis geliyor, icebilirsin. Ama tam demli degil, 5-6 gun bekleyince daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Ok bekleteyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Bir yarim tank tadina bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Bence demle tadına bakmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 xunn 'u dürtün de açsın e-sigara ya da likit grubu discord da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 sakarya tarafindan eleman bulabilsem bana su aromalardan gonderebilecek deneyecegim likitin hasini da dur bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 likitlerin ağzı açık kalınca bir şey oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ben oralarda degilim aromalari ureten firma oralarda bir yerlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Nikotin uçuyor, aroma da hafifliyor bildiğim. PrudenT said: likitlerin ağzı açık kalınca bir şey oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar