deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 2 hafta önce arabaya tam bir bidon silecek suyu ekledim; 3-5 gün falan kullandım; kullandığım son gün silecekler yine su pıskırtmıyordu ama bayağı kar ve buz olduğundan ve ben de otobüse yetişmeye çalıştığımdan "herhalde dondu pıskırtacın ağzı" diye düşündüm ve arabayı otoparka parkedip İstanbul otobüsüne atladım. Dün akşam İstanbul'dan dönüp arabayı otoparktan alınca silecekler yine su pıskırtmadı, kaputu açtım, silecek suyu bitik gibi görünüyordu. "Herhalde depo delindi" dedim ben de. Son olarak bugün işe gelirken benzinlikten denemek için silecek suyu aldım yine, döktüm hepsini. Su deposu ağzına kadar doluyken sıktım bu sefer, bir damla olsun su çıkmadı... Ön silecekler pıskırtaçları bozuktur diye arka camı denedim; o da pıskırtmadı. Şimdi benim pıskırtaçlar mı bozuk? Depo mu delik? Hepsi mi? Hiç biri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 onun adı pıskırtaç mıymış, fışkırtan zımbırtı diyordum ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 fışkıyesini kırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 araca göre değişebilir ama sanırsam silecek suyunun konulduğu depo dışardan pek görülmediği için bitip bitmediğini anlamak zor. suyu püskürten sistemin bağlı olduğu sigorta atmış olabilir. ona bi bakmak lazım. bir de su gelmiyor bundan lan deyip uzun uzun kola asıldıysan püskürtme motoru da yanmış olabilir. hassas meretler. bir diğer ihtimal de donmasa dahi sudaki kireçten tıkanma olabilir ancak silecek suyu koydum demişsin, bu pek olası değil. sigorta kutusundan araştırmaya başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Pıskırtma pompası mı çalışmıyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Aha yakmış olabilirim motoru, bayağı denedim çünkü lel. Bir de ben silecek suyunu buz çözücü olarak da kullanıyordum camda :( Anasını sattımın memleketinde her şey donuyor bir kaç ay boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ben bulasik deterjaniyla birlikte su ekliyorum. silecek suyu diye bi kavram oldugunu yeni ogrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 antifirizli hazır camsuları var onlardan koydun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 yapamadıysan daha fazla zorlama mahalle arası bir ustaya götür 20 tl kaçmıştır ona bi bakıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Selam, Sigorta atması ihtimal dâhilinde. Ama pompayı yakmış da olabilirsin : Sessiz bir ortamda kaputu aç ve cam açıkken fışkırtmayı dene. pompa sesi gelecek mi bak bakalım. Pompa sesinin gelmesi gerekli. Ben kışın basıyorum parfümsüz antifrizli cam suyunu. Yazın ise Sonax'ın konsantresi ile kullanıyorum. 6 litre deposu var benim aracın cam suyu için ve çok hızlı bitiyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 µh said: antifirizli hazır camsuları var onlardan koydun dimi? Shellden aliyorum iste. 5 lira sisesi 2 3 ay goturuyordu. VW'ye gotursem kac kagit kitlerler acaba? Garantisi var bir sene daha gerci de bu is garanti dahilinde mi bilemedim. Ben tam bir araba cahiliymisim yalniz. Pompa motoru oldugunu bile bilmiyordum. Hatta hic kafa yormamistim bile nasil su puskurttugune. Allahin hikmeti diyip suyun cama zerj olusuna hayran hayran bakiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 kireçte çok etkili oluyor, ben mesela sürekli temiz su koyarım. dışarıdaysam içme suyu, yoksa evden arıtma cihazından su götürürüm vs... bir de yaz kız fark etmez hep antifrizli su ile karıştırırım. kışları gerçi full antifriz koyuyorum ne olur ne olmaz diye. şimdiye kadar zerre sorun yaşamadık ki ben aşırı çok kullanırım su püskürtme olayını. cam temizliği takıntısı var önde mesela önümdeki araç sıktı, benim cama geldi. direkt su püskürterek temizliyorum vs. sdfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Cesmeden doldurup koyuyordum hic tik dememisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 toplu iğne soksana püskürtme memelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 nipple piercing iyidir gercekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Selam, Abi sıcak havada o antifrizli su leke bırakıyor ama. Bir de yağı temizlemeye yetmiyor. En güzeli beyaz sirke ama lastikleri üzeceği için koyamıyorum : Sonax'ın zımbırtısı güzel iş görüyor yağ lekeleri ve böcük izleri için. Ahan da bu: http://www.sonax.com.tr/media/djcatalog2/images/konsantre-cam-suyu-limon-373141_f.jpg Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 VW'ye götürdüm, sigortası atmış 2 lira dediler. 36 kuruş mu ne işçilik var. Dedim yapın yapmasına da 2 lira isterken nasıl hissediyorsunuz? Ya işte fatura kesiliyor, muhasebe kem küm dediler. İyi dedim 50 lira uzatım. Kasada bozuk yok bizden olsun çektiler. Ben de isterseniz kredi kartı vereyim ordan çekin dedim. Sonuçta bedavaya hallettiler. TAM 2 LİRA CEBİME KALDI :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 2 liraya otoparkın bariyerini kaldrımaz wv ama boşluklarına geldin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Çay içip güzel satış elemanıyla da lafladım sigortanın değişmesini beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Mrlee said: 2 liraya otoparkın bariyerini kaldrımaz wv ama boşluklarına geldin herhalde ahahahahhaha aynen. bi yanlışlık olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Şaşırtıcı söylemler vw için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 oha iyi ki kendin bakmamışsın. kendin sigorta alsan 3 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Doğuş ücret almadı mı? Nası yani? sdfsdf Bu arada donunca öyle sürekli zorlama. Ilık, içebildiğin soğuklukta bi su dök fıskiye başlarına. Onun dışında paranın vediği gibi konsantre anti-freeze özellikli olanlardan kullanırsan tüm sistemi donmaktan korumuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 dogus bedava araba tamir etmis dediler. hemen kostum geldim. sehir efsanesi sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar