Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çetin Taş Bey

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

di said:

Sana demedimki. Sen niye heyheyleniyosun?

Iyice atarlanmis bi de ego spreyi falan deyip, lol.
yahu konu açıp adamın arkasından giydirenleri halının altına süpürürüm diyorsun benim çeto noldu diye açtığım konuda, kim üzerine alınsaydı? :) tamam o zaman madem öyle, kusura bakma.

Sikinti konusunu acmak noldu demek degil canim. Giydirme dedigim o degil. Bi suru mesaj gelmis konunun altina "Ceto tam su yaaa" diye mesela. Hemen bi ustteki mesaj "soyle olmasini seviyordun di mi?" deyip yine fiziksel ozellik ustunden prim cabasinda. Neyin kafasi bu abi? Ilkokul cocugu yapmiyo sunu ya.

Hani millet akilli geciniyo ama bildigin kucuk Turkiye'yiz hal ve hareketler olarak. Buyugu evlilik programlarinda olay cikariyo prim yapmaya calisiyo, biz de ufaginda kisisel meselelere ya da kisilere dadanip ileri geri konusup duruyoruz iste.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Feamer said:

ha çetin olur, çiğdem olur, mesele o değil, ısrarla konuyu o noktaya çekmek isteyenler var, bunları diğer konularda da yazdım o zamanda "perinçeği köpeği" diyorlardı... açıkcası bunları meşrutiyet arayışı olarak düşünüyorum. bu konu içinde değil sadece, misal sam meselesi var. o veya bu nedenlerle davanızda haklı olabilirsiniz ama bu haklı davanızı konuları terörize etmek için bahane olarak kullanılması, sizin için zevk aracı olabiliyor ama sizin dışınızda o ortamı paylaşanlar için dayanılmaz bir hal alıyor...

veya rapper küsüratlı bir sayı gibi isimli bir üye vardı, warhammer40k mmo konusunda kendince bir şeyler yazardı, tamam bir çok sorunları da vardı ama adam kendi halinde olarda takılıyordu, gittiler orada adama salça oldur, sonu ne oldu o işin bilmiyorum

pardon 1 aydir girmiyodum pek kacmis gozden.
abi forumda hivemind bi kadro var örgütlü çalışıyolar gibi bir varsayım üzerinden gidiyo bu konudaki mesajların. o varsayım baştan hatalı bana göre. ben de çetoya gerek gördüğümde giydirdim ama beni örgütlerine almadılar eğer varsalar.

fikirlerinin çok popüler olmıycağı bi forumda takılmak da 5'e 1 çakallara karşı savaş veren kurt gibi hissetmek için fena fikir değil. çakallar toplanıyo analojisini sen yapmıştın diye hatırlıyorum yanlış olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Feamer said:

ha çetin olur, çiğdem olur, mesele o değil, ısrarla konuyu o noktaya çekmek isteyenler var, bunları diğer konularda da yazdım o zamanda "perinçeği köpeği" diyorlardı... açıkcası bunları meşrutiyet arayışı olarak düşünüyorum. bu konu içinde değil sadece, misal sam meselesi var. o veya bu nedenlerle davanızda haklı olabilirsiniz ama bu haklı davanızı konuları terörize etmek için bahane olarak kullanılması, sizin için zevk aracı olabiliyor ama sizin dışınızda o ortamı paylaşanlar için dayanılmaz bir hal alıyor...

veya rapper küsüratlı bir sayı gibi isimli bir üye vardı, warhammer40k mmo konusunda kendince bir şeyler yazardı, tamam bir çok sorunları da vardı ama adam kendi halinde olarda takılıyordu, gittiler orada adama salça oldur, sonu ne oldu o işin bilmiyorum

pardon 1 aydir girmiyodum pek kacmis gozden.
abi forumda hivemind bi kadro var örgütlü çalışıyolar gibi bir varsayım üzerinden gidiyo bu konudaki mesajların. o varsayım baştan hatalı bana göre. ben de çetoya gerek gördüğümde giydirdim ama beni örgütlerine almadılar eğer varsalar.

fikirlerinin çok popüler olmıycağı bi forumda takılmak da 5'e 1 çakallara karşı savaş veren kurt gibi hissetmek için fena fikir değil. çakallar toplanıyo analojisini sen yapmıştın diye hatırlıyorum yanlış olabilir.

öyle bir şey demiyorum, insanlarla dalga geçilerek yapılan bayağı eğlence anlayışının normalleşmesini eleştiriyorum.

kim olursa olsun, bir şey anlatmaya çalışıyor her hangi bir konuda, bakıyorsun o kişi ile kişisel bir husumeti olan başka bir kişi geliyor, eski husumeti üzerinden konuyu trolleyip, dalga geçiyor.

tamam bunun belli bir zevk sağladığı, yapanlar için eğlenceli olduğunu inkar edememem ama kişisel, garbage vb. alanlarda yapınca kabul edilir bir durum bu, diğer türlü 3. kişiler için can sıkıntısından başka bir şey olmuyor.

şöyle diyelim, yeni bir oyun çıkacak, işe gelmişim, kahvaltımı önüme açmışım, yerken bir şeyler okuyayım diyorum, açıyorum konuyu, tanımadığım etmediğim adamlar, kendi meşrepleri üzerinden kavga ediyorlar, sayfalarca bunu okuyorsun. hoş bir durum değil ortamında kalitesini düşürüyor
Sosyal ağlarda paylaş

forumda aslında ana avrat küfür etmedikten sonra ban bana göre gereksiz ya sonuçta sanal dünyada herkez fikrini özgürce savunabilmeli ana-avrat-bacı karıştırmadıktan sonra.Çeto bundan mı banlandı bilmıyorum bu arada eğer küfür ettiyse vurun hammer'ı eğer değilse

Faşik di Faşik yönetim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...