di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 sipeyskeyk said: di said: Sana demedimki. Sen niye heyheyleniyosun? Iyice atarlanmis bi de ego spreyi falan deyip, lol. yahu konu açıp adamın arkasından giydirenleri halının altına süpürürüm diyorsun benim çeto noldu diye açtığım konuda, kim üzerine alınsaydı? :) tamam o zaman madem öyle, kusura bakma. Sikinti konusunu acmak noldu demek degil canim. Giydirme dedigim o degil. Bi suru mesaj gelmis konunun altina "Ceto tam su yaaa" diye mesela. Hemen bi ustteki mesaj "soyle olmasini seviyordun di mi?" deyip yine fiziksel ozellik ustunden prim cabasinda. Neyin kafasi bu abi? Ilkokul cocugu yapmiyo sunu ya. Hani millet akilli geciniyo ama bildigin kucuk Turkiye'yiz hal ve hareketler olarak. Buyugu evlilik programlarinda olay cikariyo prim yapmaya calisiyo, biz de ufaginda kisisel meselelere ya da kisilere dadanip ileri geri konusup duruyoruz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yorgan gitti kavgası bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 pire icin yanıyor bazı yorganlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Halbuki ayağını uzatmak lazım yorganına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 şu adamın arkasından başlık açıp geyiğini yapmaya çalışan başına gelen her şeyi hak eder ya. bırakın gitmiş işte adam. düşene niye vuruyorsunuz bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 adam zaten gittiyse niye banladınız lan ne anlamı ne zevki kaldıki onun banını şimdi açın, gelince OOO PATİDAŞLARIM YOKTUM BURALARDA KİKİKİ yaparken banlayın ki girmek isterken giremesin içine otursun hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 çok yaşlanmıştı artık zaten eski tadı vermiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Vingthor said: çok yaşlanmıştı artık zaten eski tadı vermiyordu Bu ne be? Kümes sahibi köylü gibi. Yaşlananı keselim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Bir üstteki mesajı alıntıladığın için şikayet ettim, umarım banlenirsin. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 http://i.memeful.com/media/post/jRj3PDd_700wa_0.gif böyle bir hareket de yaptın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 abi doğrusu o biliyorum ama ban'ı BEN diye okuyanlara inanılmaz sinir oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Cinsiyetçi gibi algılamayın ama çok eşcinsel geliyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Niye cinsiyetçi gibi algılamayalım? Kendin bile ne kadar cinsiyetçi olduğunu farketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 cinsiyetçilik değil olsa olsa homofobya çıkar oradan hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 delikanli ise desin delikanli gibi, ben homofobikim desin erkek gibi ya. oyle laflar arkasina gizlenmeler falan, erkek gibi kadinlari begenip sonra "ay cok escinseeeel" demeler. iki dakka adam olun adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 dasaaa HAKLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 dasaaa said: delikanli ise desin delikanli gibi, ben homofobikim desin erkek gibi ya. oyle laflar arkasina gizlenmeler falan, erkek gibi kadinlari begenip sonra "ay cok escinseeeel" demeler. iki dakka adam olun adam! southparknice.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bir aylık bir bansa zamani dolmus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 arayin bulun suralarda bi yerlerde olmasi gerek; http://www.youtube.com/watch?v=3BHDUhX68hs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Feamer said: ha çetin olur, çiğdem olur, mesele o değil, ısrarla konuyu o noktaya çekmek isteyenler var, bunları diğer konularda da yazdım o zamanda "perinçeği köpeği" diyorlardı... açıkcası bunları meşrutiyet arayışı olarak düşünüyorum. bu konu içinde değil sadece, misal sam meselesi var. o veya bu nedenlerle davanızda haklı olabilirsiniz ama bu haklı davanızı konuları terörize etmek için bahane olarak kullanılması, sizin için zevk aracı olabiliyor ama sizin dışınızda o ortamı paylaşanlar için dayanılmaz bir hal alıyor... veya rapper küsüratlı bir sayı gibi isimli bir üye vardı, warhammer40k mmo konusunda kendince bir şeyler yazardı, tamam bir çok sorunları da vardı ama adam kendi halinde olarda takılıyordu, gittiler orada adama salça oldur, sonu ne oldu o işin bilmiyorum pardon 1 aydir girmiyodum pek kacmis gozden. abi forumda hivemind bi kadro var örgütlü çalışıyolar gibi bir varsayım üzerinden gidiyo bu konudaki mesajların. o varsayım baştan hatalı bana göre. ben de çetoya gerek gördüğümde giydirdim ama beni örgütlerine almadılar eğer varsalar. fikirlerinin çok popüler olmıycağı bi forumda takılmak da 5'e 1 çakallara karşı savaş veren kurt gibi hissetmek için fena fikir değil. çakallar toplanıyo analojisini sen yapmıştın diye hatırlıyorum yanlış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 vallahi bix dostu özledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 tiLi said: Feamer said: ha çetin olur, çiğdem olur, mesele o değil, ısrarla konuyu o noktaya çekmek isteyenler var, bunları diğer konularda da yazdım o zamanda "perinçeği köpeği" diyorlardı... açıkcası bunları meşrutiyet arayışı olarak düşünüyorum. bu konu içinde değil sadece, misal sam meselesi var. o veya bu nedenlerle davanızda haklı olabilirsiniz ama bu haklı davanızı konuları terörize etmek için bahane olarak kullanılması, sizin için zevk aracı olabiliyor ama sizin dışınızda o ortamı paylaşanlar için dayanılmaz bir hal alıyor... veya rapper küsüratlı bir sayı gibi isimli bir üye vardı, warhammer40k mmo konusunda kendince bir şeyler yazardı, tamam bir çok sorunları da vardı ama adam kendi halinde olarda takılıyordu, gittiler orada adama salça oldur, sonu ne oldu o işin bilmiyorum pardon 1 aydir girmiyodum pek kacmis gozden. abi forumda hivemind bi kadro var örgütlü çalışıyolar gibi bir varsayım üzerinden gidiyo bu konudaki mesajların. o varsayım baştan hatalı bana göre. ben de çetoya gerek gördüğümde giydirdim ama beni örgütlerine almadılar eğer varsalar. fikirlerinin çok popüler olmıycağı bi forumda takılmak da 5'e 1 çakallara karşı savaş veren kurt gibi hissetmek için fena fikir değil. çakallar toplanıyo analojisini sen yapmıştın diye hatırlıyorum yanlış olabilir. öyle bir şey demiyorum, insanlarla dalga geçilerek yapılan bayağı eğlence anlayışının normalleşmesini eleştiriyorum. kim olursa olsun, bir şey anlatmaya çalışıyor her hangi bir konuda, bakıyorsun o kişi ile kişisel bir husumeti olan başka bir kişi geliyor, eski husumeti üzerinden konuyu trolleyip, dalga geçiyor. tamam bunun belli bir zevk sağladığı, yapanlar için eğlenceli olduğunu inkar edememem ama kişisel, garbage vb. alanlarda yapınca kabul edilir bir durum bu, diğer türlü 3. kişiler için can sıkıntısından başka bir şey olmuyor. şöyle diyelim, yeni bir oyun çıkacak, işe gelmişim, kahvaltımı önüme açmışım, yerken bir şeyler okuyayım diyorum, açıyorum konuyu, tanımadığım etmediğim adamlar, kendi meşrepleri üzerinden kavga ediyorlar, sayfalarca bunu okuyorsun. hoş bir durum değil ortamında kalitesini düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 son paragrafını haklı bulmazsam ayıp olur ama husumet olmaması için blog olması lazım buranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 forumda aslında ana avrat küfür etmedikten sonra ban bana göre gereksiz ya sonuçta sanal dünyada herkez fikrini özgürce savunabilmeli ana-avrat-bacı karıştırmadıktan sonra.Çeto bundan mı banlandı bilmıyorum bu arada eğer küfür ettiyse vurun hammer'ı eğer değilse Faşik di Faşik yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar