DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 15 gündür bel ağrısı çekiyorum..Tamam bugün iyiyim diyorum, bir hapşuruk, ya da ani harekete direk kilit. Yeter bayıldım. Otursam 2-3 saat maks oturabiliyorum, yatsam başka dert. Doktor da sevmiyorum, hastanede. PC koltuğunumu değiştirsem naapsam? Ya da hamama gidip kütürdetseler mi? Beli elimize alma ihtimali de var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Disk kaymasi varsa bu daha iyi gunlerin. Haliyle "doktor sevmiyorum yhaa" su noktada cok buyuk hiyarlik. Doktora git, neyin oldugunu ogren, olay sadece kas ile alakali ise cozumu cok basit. Yok bel fitigin varsa, diskin falan kaymissa gecmis olsun. Hayatin boyunca dikkatli olman, egzersiz yapman gerekicek. Neyin oldugunu ogren gel, sonra 2 gunde iyilestireyim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bel fitigi +44 408 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 1-2 gün daha devam ederse şansım yok gibi zaten, gidecez sağlığımızın teminatı dohtura. Ya 2 sene önce de olmuştu aynısı, 3-4 günde toparlamıştık. Kaporta eskiyo, sıkıntı o. Hoş motora da iyi bakmadık. Gidicem, gelişmeleri yazarım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Kendimi verebileceğim bi şeyler bulmaya çalışıyorum.Ama giriştiğim her şeyde çıkan ilk zorluklar baş verince iş haline geldi olay, uğraşmanın keyif verici olduğu bi şeye dönüşmedi.Zorluklarda vazgeçmemek, devam etmek asıl mesele biliyorum ama önemli olan o zorlayıcı şeylerden keyif almak gibi zaten.Bende demek ki bu değil dedim. Şu sıralar da ygs ye hazırlanıyorum ama belirli bi hedefim olmadığı için herhangi bi sonuç aynı şeyleri yaşatacak gibi geliyor. Yani nerde ne okursam aynı şeyleri hissedicem , sadece nedenler değişecek hisler aynı kalacak.İlerde kendimi düşünürken gene bi yerde birileriyle bişeylerden şikayet ederken görüyorum kendimi. Şimdi öylesine bi meslek elde edip öyle düz , ne güzel ne de faydalı bişey ortaya koymadan geçip gidicem mi öyle diyorum.Çevreme falan bakıyorum adamlar mezun falan oluyo sonra öyle devam ediyo yani sadece yaşayabildiği için yaşıyo gibi bi bakıyo 28 olmuş sonra evleniyim o zaman falan ee , niye böyle olmaması gerekiyomuş gibi geliyo bende bilmiyorum. Arkadaşlarıma bakıyorum çoğumuz bu 4 sene hatta 12 senelik "eğitim" hayatımızın sadece bunun üzerine kurulduğu sınavı birileri 5 ay önce haber vermiş gibi davranıyoruz. Son dönemlerde şunu bunu öven bi kesimle herkesin aklında üvvz boğaziçi odtüeeah diye bi nesil kalkıyo böyle(-endüstri istiyorum ben ne yaptığı hakkında fikrim yok ama ceolarmış kendileri- gibi bi nesil)yani kimse aslında bişey istemiyo gibi. Sizin hayatınızda üniversite falan ne kadar etkindi hayatınızda bi basamak falan mıydı yoksa yanından geçerken baktığınız süs mü ne kadar öneme sahip bana o kadar da önemli gelmeyen bu şey? Bişeyler demeye çalıştım ama o ne ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bel-boyun ağrısı hafife alınacak en son şeylerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bi insan nasıl tolkienden pkkya gelebilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 orclar var... dag elfi.. aslinda biz yanlis anlasiliyoruz falan diyorlar. kotu degiliz diyorlar. biz de sizin kaleleriniz icinde kardes kardes yasamak isteriz diyip kardesce kale kusatmaya geliyorlar falan.. oldukca kolay yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Promenader said: bi insan nasıl tolkienden pkkya gelebilir ? https://www.youtube.com/watch?v=nzsGJDcPoMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 https://www.rockpapershotgun.com/2015/06/12/best-adventure-games/2/ epik liste.. gozler doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Günlük aracım yok diye 4 kişiyi bir yere götürdüm otobüsle ve 42-44 tl civarı para ödedim Bursa da. Arabam olsa 10 tl lik mazotla daha rahat hızlı götüreceğim yerdi. Otobüsten otobüse aktarma yaptım. Gidiş 2 geliş 2 toplam 4 otobüs kullandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 izmirin nasıl pis bir suyu varsa saç kalmadı kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Belim bugün düzeldi sanki. Bugün randevu için arayacaktım. Aramadım. Aferin bana hakediyorum, ama yeminlen 1-2 gün içerisinde tekrar kitlenirsem, lütfen "beni türk doktorlarına emanet ediniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 sevgili gunluk, bugun zor durumda olan bir arkadasimi zorla terapi gurubuna goturdum, gurupta tanistigim kizlarla donus yolunda sakalasirken abuk subuk bir tipe tanim bulamiyinca "sjw" dedim... yanimda oturan yeni tansitigim kiz kikir kikir oldu NE OLUR GIRME BU KONUYA diye, dedim gamergeyt olaylarini sendemi biliyorusn yoksa diye koptu zaten. neyse normal, bizim forumdan bahsettim, zamaninda cogu seyi asmama yardimci oldu bizim cocuklar dedim, 14 senedir bir yerel oyun toplulugunun uyesiyim dedim PATICIK DEME DUSUP BAYILIRIM dedi. dedim sendemi takildin filan, wow oynarken ordaydim dedi. dedim nerde oynadin, offical oyniyordum, wotlk zamani VAYK AK diye sacma sapan bir guildda oynadim dedi... sonra soyleyince ohaaa biz senle ayni guilddami oynadik filan, tesadufe gel vs. berk diye bir ergen vardi dedi, APTAL COCUK title ini hatirladi vs vs.. omrumde yaptigim cogu seyi gerid ebirkaitm ve temiz bir sayfa actim ancak hicbir zaman VAY AK nin raid tanki olmayi geride birakamiycam sanirim :( bembeyaz sayfamda leke gibi duruyor asdfasdfsfa helal team <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 dasayı nasaya uçurmuşlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 lan ben niye uyandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 kız güzelse geri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Laurelin said: berk diye bir ergen vardi dedi, APTAL COCUK title ini hatirladi vs vs.. rofl nicki neymiş ya merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 alt komşuyla psikolojik savaşa girdim resmen, eve ilk taşındığımızda zilimiz susmuyordu seyfinin zili sanıp bastık kusura bakmayın diye gece 12 de bile basıyorlardı zile, kocaman kocaman eşimle isimlerimizi yazıp yapıştırdım düğmeye. şu an 10'da 1'e düştü, muhtemelen türkçe okuma yazmayı pek bilmeyen yaşlı teyzeler ve amcalar gelip basıyorlar şiveden öyle anlaşılıyor. şimdi daha beteri başladı, alt komşunun 4 çocuğu da hiç çekinmeden saat kaç olursa olsun basıyorlar zile anneleri kapıyı açmayınca (yaşları 25-35 arası) kim o diye sorunca ya işte çok özür dileriz anahtarımız yok açamadık alt kapıyı falan ulan 1 aydır kafayı yicem biz mi acaba aptalız inip 2 kelime laf edemiyoruz kırılmasın insanlar anneleriyle aramız iyi diye... 1 saat önce yine bastılar zile artık kesinlikle bakmıyorum zaten gelen gidenimiz yok, geçen akşam gece 11'de 3 kere arka arkaya apartmanın bütün zillerine bastılar koro halinde yankılandı resmen deprem falan oldu diye fırladık yine aynı özürler... gidip anahtar çıkartıp kapılarına mı assam napsam bilemedim vallahi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Abi bu kadar içine atmasana. Git konuş hallasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Saeros said: Laurelin said: berk diye bir ergen vardi dedi, APTAL COCUK title ini hatirladi vs vs.. rofl nicki neymiş ya merak ettim mulgear mı? :D ha kızı soruyosun, sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 privacy hede hodo :P neden bu kadar tuhafiz bide onu anlamiyorum :( kiza cok cabuk isinmistim ayni kafa cikti gene, resmen 15 senede su dandrik ulkede kendi alt kulturumuzu olusturduk ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 17 kişiyle alt kültür hemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7EVxEzaC4l4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar