Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

nienna said:

sevgili günlük paticiğe yıllardır giriyorum, son bi senedir telefonum formatsız. mobilden girerken "pat" yazmak yetiyordu girmek için. ne zaman ki geçen aralık'ta patrick stewart arattım. pati yazana kadar otomatik tamamlamıyor artık. bi kerecik aratmıştım. paticiğe ise her gün giriyorum. patrick stewart'ı unutmam imkansız ötesi, hem sevdiğimden hem her allahın günü bu vesileyle imge olarak gördüğümden.

Çözüm ekrana paticik kısayolu koymakta
Sosyal ağlarda paylaş

onceki ise girecegim zaman bobreklerimi usutmustum gider ayak
bu sefer de su, milletin burada da yazdigi "mide gribi?" gibi bir sacmalik yasiyorum.
yarin boktan thy ucaklari kaldiracak mi o da belli degil.
sabahin korunde kalkip bunu takip edecegim. yihu..

hava durumu, adamlarin beceriksizligi yuzunden sabahtan beri gerginim dogrusu.

mesela thy duyurulara bakin, bir de twitter hesabina.
turkce duyurularindaki iptaller ile yabanci dildeki iptaller farkli.
tr'de 10'unda yer alan iptaller de var
hatta su var. tk 5558 sayili ucak... internetteki her yere gore bu ucak, istanbul, medine arasi ucuyor.

thy'nin bu listesine gore ataturk'ten kalkiyor ve sabiha gokcen'e iniyor..
http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/kotu-hava-kosullari-nedeniyle-iptal-olan-seferler-696

benim ucacagim ucus, dun iptal ve bugun de iptal.. telefon ile aradigimda "sirada 125 kisisiniz" dedi.. tesekkurler dedim kapattim 6dk sonra 115.kisi oldugumu ogrenince.

sakalla, turban ile is yapanlar ulkesi.
Sosyal ağlarda paylaş

uçak gecikiyordu, gecikmesin diye hayvan gibi yardırmakla "banane lan babamın uçağı mı" arasında (yapabileceğim her şeyi yaptım, gerekli yerlere raporladım, müdürüme haber verdim vs tabi önce) gidip geldim. literally gidip geldim ama. 5 dakka koşturup 5 dakka "banane lan" moduna girdim. sonra müdür gelip yardırmaya başlayınca ben de koşturmaya başladım tabi gaza gelip :)

off günümden önce yine yoruldum hayvan gibi :(

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...