Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 olm ben bu ilişki konusunda bazı noktalarda öyle hatalar yapıyorum ki harbiden ondan sonrası sıçımtırak geliyor. tam bu noktayı bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 nienna said: sevgili günlük paticiğe yıllardır giriyorum, son bi senedir telefonum formatsız. mobilden girerken "pat" yazmak yetiyordu girmek için. ne zaman ki geçen aralık'ta patrick stewart arattım. pati yazana kadar otomatik tamamlamıyor artık. bi kerecik aratmıştım. paticiğe ise her gün giriyorum. patrick stewart'ı unutmam imkansız ötesi, hem sevdiğimden hem her allahın günü bu vesileyle imge olarak gördüğümden. Çözüm ekrana paticik kısayolu koymakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 ana ekrana mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Sen yan ekrana koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 ana ekrana koydum da ikon beyaz görünüyor diyecektim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Dalgacı admin wooooow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Siradan user... uuu... edit : Fistanla fistan oldum ya, buyutmeye gerek yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 onceki ise girecegim zaman bobreklerimi usutmustum gider ayak bu sefer de su, milletin burada da yazdigi "mide gribi?" gibi bir sacmalik yasiyorum. yarin boktan thy ucaklari kaldiracak mi o da belli degil. sabahin korunde kalkip bunu takip edecegim. yihu.. hava durumu, adamlarin beceriksizligi yuzunden sabahtan beri gerginim dogrusu. mesela thy duyurulara bakin, bir de twitter hesabina. turkce duyurularindaki iptaller ile yabanci dildeki iptaller farkli. tr'de 10'unda yer alan iptaller de var hatta su var. tk 5558 sayili ucak... internetteki her yere gore bu ucak, istanbul, medine arasi ucuyor. thy'nin bu listesine gore ataturk'ten kalkiyor ve sabiha gokcen'e iniyor.. http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/kotu-hava-kosullari-nedeniyle-iptal-olan-seferler-696 benim ucacagim ucus, dun iptal ve bugun de iptal.. telefon ile aradigimda "sirada 125 kisisiniz" dedi.. tesekkurler dedim kapattim 6dk sonra 115.kisi oldugumu ogrenince. sakalla, turban ile is yapanlar ulkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 onu güncel'de akp kalp kalp diye troll'lemeden önce düşünecektin zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 offf mükemmel bi doğum günü geçirdim. Ne iş yerinde lüzumsuz kutlamalar, ne arkadaşlar arasıda gereksiz muhabbetler. Sanıyorum hayatımın en iyi ikinci doğum günüydü. En iyisini hiç bi doğum günüm geçemeyecek zaten büyük ihtimalle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 az önce mesaj kutumda gördüklerim gerçek miydi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 dylanN said: az önce mesaj kutumda gördüklerim gerçek miydi :S noluyo la ne gordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 kamuoyuna açıklansın. çabukdrama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 dylanN said: az önce mesaj kutumda gördüklerim gerçek miydi :S E kurcalama dediler dinlemedin, simdi deal with it sdf sunu da koyayim hatta tam olsun B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 eheuheuh lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 kendim kaşındım dertsiz başıma dert aldım işi yetiştiremiyorum deli gibide uykum var : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Sadece senin için dünyayı yakmak isterdim. http://www.patiliyo.com/donan-sokak-kedisi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ulan hocaya zıt gitmişim dönem başından beri. -linux labına windows laptop götürdüm -gedit dedi visual studio açtım -zip dedi onu da rar yapıp göndermişim dfjhgsdf simdide skrler makefile ı diyip codeblockstan direk projeyi gönderesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 uçak gecikiyordu, gecikmesin diye hayvan gibi yardırmakla "banane lan babamın uçağı mı" arasında (yapabileceğim her şeyi yaptım, gerekli yerlere raporladım, müdürüme haber verdim vs tabi önce) gidip geldim. literally gidip geldim ama. 5 dakka koşturup 5 dakka "banane lan" moduna girdim. sonra müdür gelip yardırmaya başlayınca ben de koşturmaya başladım tabi gaza gelip :) off günümden önce yine yoruldum hayvan gibi :( :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 ateş ediyor ve stunning. yurtdışında ne anlama geldiklerini öğrendiğim, tecrübe ettiğim iki kelime/öbek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 "stunning" hangi yurt dışına çevirdin bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar