Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Ne alaka ya tamamen zaman kaybı.
Mesela randevulu sisteme geçilmiş bir ton zaman harcayıp evrakları tamamladıktan sonra pasaport gibi randevu alıp öyle gidiyorsun. Alabilirsen tabii..
Şuan nisan ayının 2. haftasından önce boş randevu yok.
Ayrıca başvurudan önce kayıp ve zayi notu almıyorlar , hadi kayıp ehliyetimle bir suç işlendi o zaman diliminde?

Bu kadar bürorasinin yanında , eminim takipsizlik yoktur Avrupa'da . O da değil ben nisan ayına kadar geçici bir belge de alamadım trafik şubeden. Onu da başvuruda ehliyet gelene kadar veriyorlarmış.

kozalak da oturduğu yerden bedava ehe ehe anca Türkiye'ye laf edin desin. Peh
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

senko said:

Yıllardır cift corap giyemedim
Sadece uzin giydiysem diğerinin de uzin olmasina dikkat ediyorum

Bot türevi bişi giyiyorsam rengini bile sallamadan ne bulsam giyiyorum sonra dua ediyorum birileri eve falan davet etmesin diye sdfg

Ben o olayı çözdüm ya, spor mpor çorabı hariç düz çoraplarımın %90'ı düz siyah. Hepsi birbiriyle çiftleniyo, eş aramaya gerek kalmıyo. Araya da %10 gri falan koydum siyah gitmeyecek bi kıyafetim olursa diye.
Sosyal ağlarda paylaş

sabaha karşı gördüğüm rüyada columbia bot alana bir tane bedava mıydı yanında 2 atlet mi ne veriyordu 20 euroya şeklinde bir topic vardı. Hatta Bone 3 bot 6 atlet mi ne almıştı. Gözümü açtım aklım hala orada, gözümü kapatıyom güncel başlıklar sayfası geliyor önüme falan. Ulan dedim noluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2017 ile birlikte seviye seviye deneyeceğim 21-31-90 günlük alkol-vb. diyetinde ilk haftasonuna giriyorum. bakalım ne olacak?

90 günden yana tabi ki çok iddialı değilim ama 21 ve 31 günü geçtikten sonra haftada 1-2 güne kısıtlarsam bence on numara olacam.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

2017 ile birlikte seviye seviye deneyeceğim 21-31-90 günlük alkol-vb. diyetinde ilk haftasonuna giriyorum. bakalım ne olacak?

90 günden yana tabi ki çok iddialı değilim ama 21 ve 31 günü geçtikten sonra haftada 1-2 güne kısıtlarsam bence on numara olacam.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük paticiğe yıllardır giriyorum, son bi senedir telefonum formatsız. mobilden girerken "pat" yazmak yetiyordu girmek için. ne zaman ki geçen aralık'ta patrick stewart arattım. pati yazana kadar otomatik tamamlamıyor artık. bi kerecik aratmıştım. paticiğe ise her gün giriyorum. patrick stewart'ı unutmam imkansız ötesi, hem sevdiğimden hem her allahın günü bu vesileyle imge olarak gördüğümden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...