dylanN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Ne alaka ya tamamen zaman kaybı. Mesela randevulu sisteme geçilmiş bir ton zaman harcayıp evrakları tamamladıktan sonra pasaport gibi randevu alıp öyle gidiyorsun. Alabilirsen tabii.. Şuan nisan ayının 2. haftasından önce boş randevu yok. Ayrıca başvurudan önce kayıp ve zayi notu almıyorlar , hadi kayıp ehliyetimle bir suç işlendi o zaman diliminde? Bu kadar bürorasinin yanında , eminim takipsizlik yoktur Avrupa'da . O da değil ben nisan ayına kadar geçici bir belge de alamadım trafik şubeden. Onu da başvuruda ehliyet gelene kadar veriyorlarmış. kozalak da oturduğu yerden bedava ehe ehe anca Türkiye'ye laf edin desin. Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 dylan haklı bu konuda.. şuan araba kullanmak istese kullanamıcak aylarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 kaybetmeseymiş!!11!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Liebe said: kaybetmeseymiş!!11!bir hahahah tam bir devlet büyüğü açıklaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ad3m said: senko said: Yıllardır cift corap giyemedim Sadece uzin giydiysem diğerinin de uzin olmasina dikkat ediyorum Bot türevi bişi giyiyorsam rengini bile sallamadan ne bulsam giyiyorum sonra dua ediyorum birileri eve falan davet etmesin diye sdfg Ben o olayı çözdüm ya, spor mpor çorabı hariç düz çoraplarımın %90'ı düz siyah. Hepsi birbiriyle çiftleniyo, eş aramaya gerek kalmıyo. Araya da %10 gri falan koydum siyah gitmeyecek bi kıyafetim olursa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 beklemek................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ANLAYANA...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Bölüm kurallarına vaguebooking yasaktır eklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 dylanN said: Yanlış hatırlamıyorsam randevusuzlar için de bir banko bulunuyor. Sabah erken gidip bir bak bulunduğun şehrin emniyet müdürlüğüne. Yanına yanaşan herkese kışt de çakallara sıra için vs para verme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Buridan'in eseginin amk. Secemedim ve ortada kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 off yeter artikh yaaa iyice darliyor mudur gidecegimize ogrendi beri kurtulayim artik su lanet belediyeden ve vasifsiz biatci elemanlarindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 sabaha karşı gördüğüm rüyada columbia bot alana bir tane bedava mıydı yanında 2 atlet mi ne veriyordu 20 euroya şeklinde bir topic vardı. Hatta Bone 3 bot 6 atlet mi ne almıştı. Gözümü açtım aklım hala orada, gözümü kapatıyom güncel başlıklar sayfası geliyor önüme falan. Ulan dedim noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ay hayirlisi dh oluculer basligina bakmak lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Levent kanyon tarafında yağmur var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 yok ama karardı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 sonuçta bunu bakanlık yapıyosa bi bildikleri vardır, arayıp bir uzmana sormak yerine kabul edip yaptırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 2017 ile birlikte seviye seviye deneyeceğim 21-31-90 günlük alkol-vb. diyetinde ilk haftasonuna giriyorum. bakalım ne olacak? 90 günden yana tabi ki çok iddialı değilim ama 21 ve 31 günü geçtikten sonra haftada 1-2 güne kısıtlarsam bence on numara olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 samaella said: yok ama karardı baya Ucuz yırttım taksi buldum hemen iyiki 😇 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Sel basıyor diye ankarayla istanbulla dalga geçiliyor ama izmirde pek farklı değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 yav said: 2017 ile birlikte seviye seviye deneyeceğim 21-31-90 günlük alkol-vb. diyetinde ilk haftasonuna giriyorum. bakalım ne olacak? 90 günden yana tabi ki çok iddialı değilim ama 21 ve 31 günü geçtikten sonra haftada 1-2 güne kısıtlarsam bence on numara olacam. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 1 karlı apron fotosu daha görecek takatim kalmadı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 sevgili günlük rimworld oynamaya başladım çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 sevgili günlük paticiğe yıllardır giriyorum, son bi senedir telefonum formatsız. mobilden girerken "pat" yazmak yetiyordu girmek için. ne zaman ki geçen aralık'ta patrick stewart arattım. pati yazana kadar otomatik tamamlamıyor artık. bi kerecik aratmıştım. paticiğe ise her gün giriyorum. patrick stewart'ı unutmam imkansız ötesi, hem sevdiğimden hem her allahın günü bu vesileyle imge olarak gördüğümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 https://media0.giphy.com/media/FIauobjww90gE/200_s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 how bout clearing cache delikante? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar