Valthon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Böyle durumlarda kaskol bere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 25-30k alana flormar alınmayacağını ben bile biliyom lan. beyaz yaka kadın maaş hediye skalası Up to 5k 8k 10k 15k 25k Flormar Yargıcı Loksitan Vakko VS takım Mac ıvırzıvır set Şal (dene şansını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 flormar 300tl'lik sodexo ile yaşam mücadelesi veren kızların markası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ilk defa duyuyorum çok kötü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Yalnız bu hediye olayı bende hiç olmadığı için sorun yaşıyorum genelde. Bu yılbaşı bi sürpriz yapıp hediye alayım diyorum yeni yıla gireceğim insanlara ne alsam acaba. @fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 senko said: flormar 300tl'lik sodexo ile yaşam mücadelesi veren kızların markası. 300 mü, 300 rüya 300 cennet, 300 süper, 300... 300.. 300 Spartalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Liebe said: ivy said: Aldığım hediyeler ya beğenilmezse diye düşündükçe midem bulanıyor. Sosyal ilişkiler beni çok geriyor artık 😔 of benzer saçmalık bende de var. gittim iş yerinde cfo yu çektim 2 haftadır aramadığım hediye kalmadı, kadının maaşı belki 25 30 bin lira ben ne alabilirim ki ona beğenebileceği diye saçma sapan gerildim. haftasonu her yeri alan talan ettim en sonunda gittim flormardan aldık bir şeyler set yaptık öyle. geldim bugün arkadaş diyor ki o kadın hiç makyaj yapmaz farketmedin mi :/ abi kadının beğenisini öğrenseydin go handmade yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 senko said: flormar 300tl'lik sodexo ile yaşam mücadelesi veren kızların markası. ahaha >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 abi niye limit koymuyorsunuz? bizim direktör de 20k alıyor 50 tl limit koydu dfsdf biz hep 50tl lik hediye alıyoruz. kar küresi verdim gitti mudo dan 3 al 2 öde varmış bi de diğer 2sini de başka mecralara dağıttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 limit mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bizim eski şirkette son 3 yıldır limit 30 tl. Geçen sene işe yılbaşı haftası başlayan bi kız + bi erkeği de çekilişe dahil edip hadi o zaman sizde birbirinize hediye alın demişlerdi. İkisi de birbirine kitap almıştı. Sonra tüm sene dedikodu yaptılar, - gidip kitap almış, ben kitap okumam, bari hediye çeki alsaydı diye.. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ikisi de çok sevimsiz insanlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Ben kitap okumam ne lan bari benim tarzım değil falan denseymiş SALAQLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bana da keşke kitap alsalar her yıl aynı mevzu 2 maça gidiyoruz diye beşiktaş atkısını dayayıp duruyorlar 10 tane atkı oldu evde mesela Puslu Kıtalar Atlası'nın çizgi romanını alsalar ne sevinirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Hediye alırken daima kendinizin kullanabileceği şeyler alın. Karşındakine saygın yoksa bile kendine saygın olsun çünkü Bir sürü kez ikişer tane alıp birini paket yaptırırken yan yan gülen mağaza çalışanlarına maruz kaldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Rasmon said: Yalnız bu hediye olayı bende hiç olmadığı için sorun yaşıyorum genelde. Bu yılbaşı bi sürpriz yapıp hediye alayım diyorum yeni yıla gireceğim insanlara ne alsam acaba. @fistan kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 dylanN said: Moralini bozmak gibi olmasın ama aylık 25-30 k maaş alıyorsa Flormar da kullanmaz . sorry 😔 aynen öyle :( ama hediye limiti 60 tl idi zaten bluz falan alacağıma böyle bir şey olsun dedim. keşke şal falan alaydım her türlü giderdi ya pff ayrıca bir ruja 25, kalem 15, maskara 30, bir de oje 5 tl idi %50 indirimde olan ürünler hep kaç para veriyorsunuz siz bu makyaj aletlerine ya hanımın kredi kartını kontrol edicem artık delirdiniz mi siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Hatuna yazmıyorsan niye bu kadar kafana taktın yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Ver geç önüne bak alalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 kadın departmanımın tepesi abi yazmakla ilgisi yok sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Ne değişir ki? "Hakkımda ne düşünür aceba?" tribini aşın lan. Hediye bu yani beğenmese bile yalandan sevinecek ayağı yapacak.Zaten çok iyi bilmediğin birini generic bir hediye ile gerçekten sevindirmek zor sana özel bir zaafı yoksa ya da son 10 yıldır ilk kez hediye almıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Liebe said: dylanN said: Moralini bozmak gibi olmasın ama aylık 25-30 k maaş alıyorsa Flormar da kullanmaz . sorry 😔 aynen öyle :( ama hediye limiti 60 tl idi zaten bluz falan alacağıma böyle bir şey olsun dedim. keşke şal falan alaydım her türlü giderdi ya pff ayrıca bir ruja 25, kalem 15, maskara 30, bir de oje 5 tl idi %50 indirimde olan ürünler hep kaç para veriyorsunuz siz bu makyaj aletlerine ya hanımın kredi kartını kontrol edicem artık delirdiniz mi siz Üzüdüm ama bak simdi he. E annem yazsaydın ya bizim kadınlar topiğine ne alsam limit şu kadar vs diye. Biz sana uygun fiyatlı kullanışlı bir kaç şey önerirdik. Ayrıca 'ver geç ne düşünüyorsun enini sonunu ' demek bence saçma. Sonuçta 60₺ bile olsa para harcanıp, zaman harcanıp alınan birşey neden alınan kişinin işine yaramayan birley olsun ki? Bunu dert edip düşünen insan, ne güzel insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Almış artık hediyeyi adamın üzerine giderseniz bir 60tl sini daha yiyeceksiniz o yüzden dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 yok aslında eşim de istiyorsan değiştirelim ben alırım bunları modunda hazırda bekliyor zaten :D dilan valla 60 tl ye şu flormarlar yerine bana 1 tane şu makyaj aletini alsan daha süper olurdu diyebileceğin bişi var mı? yoksa vereyim bunları gitsin mi yarın hediye verme seramonisi. ayrıca aynen ben mesela hiç işime yaramayacak saçma bir şeyle bile mutlu olurum ama hediye alırken hep karşımdaki böyle kullansın isterim. şu fiyat limitine ve cfomuzun hayat standartlarına göre yine belki kullanır, en kötü ona buna verir modunda aldık bunları. aslında biraz fazla düşündüm üzerinde, kadın gerçekten çok anaç çok düşünceli birisi hayatta belli etmez kullanmayacak falan bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Liebe said: dylanN said: Moralini bozmak gibi olmasın ama aylık 25-30 k maaş alıyorsa Flormar da kullanmaz . sorry 😔 aynen öyle :( ama hediye limiti 60 tl idi zaten bluz falan alacağıma böyle bir şey olsun dedim. keşke şal falan alaydım her türlü giderdi ya pff ayrıca bir ruja 25, kalem 15, maskara 30, bir de oje 5 tl idi %50 indirimde olan ürünler hep kaç para veriyorsunuz siz bu makyaj aletlerine ya hanımın kredi kartını kontrol edicem artık delirdiniz mi siz Merhaba sevgili dostum, Şimdi sana basit şekilde makyaj yapmak için kullanılan birkaç ürünü yazıyorum: Öncelikle: - Cildimiz kusursuz görünsün diye BB Kremle başlıyoruz. Clinique Anti Blemish BB Cream: 109 TL - Göz altı morluklarımız için Benefit'İn gözaltı kapatıcısı: Benefit erase paste: 123 TL - Üzerine pudrayla sabitliyoruz: Mac Pudra 87 TL. - Kaş kalemi/farı ile kaşlarımızı şekillendiriyoruz. Ortalama 40 TL - Gözlerimize fardan önce far bazı uyguluyoruz mecburen. Ortalama 30 TL - Far için geniş renk seçenekleri olması ve kalitesi önemli. Naked Far paleti 200 TL - Rimel: Lancome Hipnoz 85 TL - Yüzümüzü aydınlatmak için loreal highlighter true match: 40 TL - Chanel Allık 140 TL - Ruj: 50 TL'den başlayan fiyatlarla Genel olarak böyle.. Tabi bu kadar makyajı iyi ve güzelce temizlemek lazım, onun için de temizleme malzemeleri, gece ve gündüz kremleri vs var. Ve ayrıca tüm makyaj ürünlerini uygulamak için kullanılan fırçalar ve süngerler var. Onu ayrıca yazmak lazım. Yoruldum. Ya bu kadınlar size ne etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar