Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

ivy said:

Aldığım hediyeler ya beğenilmezse diye düşündükçe midem bulanıyor. Sosyal ilişkiler beni çok geriyor artık 😔

of benzer saçmalık bende de var. gittim iş yerinde cfo yu çektim 2 haftadır aramadığım hediye kalmadı, kadının maaşı belki 25 30 bin lira ben ne alabilirim ki ona beğenebileceği diye saçma sapan gerildim. haftasonu her yeri alan talan ettim en sonunda gittim flormardan aldık bir şeyler set yaptık öyle. geldim bugün arkadaş diyor ki o kadın hiç makyaj yapmaz farketmedin mi :/

abi kadının beğenisini öğrenseydin go handmade yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim eski şirkette son 3 yıldır limit 30 tl.

Geçen sene işe yılbaşı haftası başlayan bi kız + bi erkeği de çekilişe dahil edip hadi o zaman sizde birbirinize hediye alın demişlerdi.

İkisi de birbirine kitap almıştı. Sonra tüm sene dedikodu yaptılar, - gidip kitap almış, ben kitap okumam, bari hediye çeki alsaydı diye.. sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

dylanN said:

Moralini bozmak gibi olmasın ama aylık 25-30 k maaş alıyorsa Flormar da kullanmaz . sorry 😔

aynen öyle :( ama hediye limiti 60 tl idi zaten bluz falan alacağıma böyle bir şey olsun dedim. keşke şal falan alaydım her türlü giderdi ya pff

ayrıca bir ruja 25, kalem 15, maskara 30, bir de oje 5 tl idi %50 indirimde olan ürünler hep kaç para veriyorsunuz siz bu makyaj aletlerine ya hanımın kredi kartını kontrol edicem artık delirdiniz mi siz
Sosyal ağlarda paylaş

Ne değişir ki?
"Hakkımda ne düşünür aceba?" tribini aşın lan.
Hediye bu yani beğenmese bile yalandan sevinecek ayağı yapacak.Zaten çok iyi bilmediğin birini generic bir hediye ile gerçekten sevindirmek zor sana özel bir zaafı yoksa ya da son 10 yıldır ilk kez hediye almıyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

dylanN said:

Moralini bozmak gibi olmasın ama aylık 25-30 k maaş alıyorsa Flormar da kullanmaz . sorry 😔

aynen öyle :( ama hediye limiti 60 tl idi zaten bluz falan alacağıma böyle bir şey olsun dedim. keşke şal falan alaydım her türlü giderdi ya pff

ayrıca bir ruja 25, kalem 15, maskara 30, bir de oje 5 tl idi %50 indirimde olan ürünler hep kaç para veriyorsunuz siz bu makyaj aletlerine ya hanımın kredi kartını kontrol edicem artık delirdiniz mi siz

Üzüdüm ama bak simdi he. E annem yazsaydın ya bizim kadınlar topiğine ne alsam limit şu kadar vs diye. Biz sana uygun fiyatlı kullanışlı bir kaç şey önerirdik.

Ayrıca 'ver geç ne düşünüyorsun enini sonunu ' demek bence saçma. Sonuçta 60₺ bile olsa para harcanıp, zaman harcanıp alınan birşey neden alınan kişinin işine yaramayan birley olsun ki?

Bunu dert edip düşünen insan, ne güzel insan
Sosyal ağlarda paylaş

yok aslında eşim de istiyorsan değiştirelim ben alırım bunları modunda hazırda bekliyor zaten :D dilan valla 60 tl ye şu flormarlar yerine bana 1 tane şu makyaj aletini alsan daha süper olurdu diyebileceğin bişi var mı? yoksa vereyim bunları gitsin mi yarın hediye verme seramonisi.

ayrıca aynen ben mesela hiç işime yaramayacak saçma bir şeyle bile mutlu olurum ama hediye alırken hep karşımdaki böyle kullansın isterim. şu fiyat limitine ve cfomuzun hayat standartlarına göre yine belki kullanır, en kötü ona buna verir modunda aldık bunları. aslında biraz fazla düşündüm üzerinde, kadın gerçekten çok anaç çok düşünceli birisi hayatta belli etmez kullanmayacak falan bile olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

dylanN said:

Merhaba sevgili dostum,

Şimdi sana basit şekilde makyaj yapmak için kullanılan birkaç ürünü yazıyorum:

Öncelikle:

- Cildimiz kusursuz görünsün diye BB Kremle başlıyoruz.

Clinique Anti Blemish BB Cream: 109 TL

- Göz altı morluklarımız için Benefit'İn gözaltı kapatıcısı:

Benefit erase paste: 123 TL

- Üzerine pudrayla sabitliyoruz:

Mac Pudra 87 TL.

- Kaş kalemi/farı ile kaşlarımızı şekillendiriyoruz.

Ortalama 40 TL

- Gözlerimize fardan önce far bazı uyguluyoruz mecburen.

Ortalama 30 TL

- Far için geniş renk seçenekleri olması ve kalitesi önemli.

Naked Far paleti 200 TL

- Rimel: Lancome Hipnoz 85 TL

- Yüzümüzü aydınlatmak için

loreal highlighter true match: 40 TL

- Chanel Allık 140 TL

- Ruj: 50 TL'den başlayan fiyatlarl
a

Genel olarak böyle..

Tabi bu kadar makyajı iyi ve güzelce temizlemek lazım, onun için de temizleme malzemeleri, gece ve gündüz kremleri vs var. Ve ayrıca tüm makyaj ürünlerini uygulamak için kullanılan fırçalar ve süngerler var. Onu ayrıca yazmak lazım. Yoruldum.

Ya bu kadınlar size ne etti..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...