Drall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Odama sokak lambası vuruyo ve evde sıcak duş almak imkansıza yakın. Hatta beyaz nevresim de yok. O yüzden rüya görmüyorum demek ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 dana22 said: abi ruyalarin cevresel etkiler ile degismesi olasi ..yani atiyorum uykuda cisin geldigi zaman kendini yuzerken selale yaninda vs gorebiliyorsun..keza yorganin altinda filan cok terlemissen ruyanda da kabuslar vs gormen de olasi.. evet abi genelde sıcak basıyor beni geceleri şişmanlık sağolsun onunla alakalı demek, şimdiki evimde yorgan bile kullanamıyorum çok sıcak kombi kapalı olduğu halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 geceleri sicak basiyor?? tiroidlerine baktirsana bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Kan değerlerim hormonlarım vitaminler mineraller her bi değerim normal ötesi, biraz kilolu olmama rağmen anlamıyorum ben de ama yine de gidip bir baktırayım. Eşimde var tiroid haşimoto dedi doktoru, ama o kat kat giyinip yatıyor saçma biçimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 dr hakoru hashimoto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 damagim asit ile yakilmis gibi yara oldu. dis etlerim falan.. abi waterpik, gargara vs dahil dis temizligine dikkat etmeme ragmen bu kadar sorun cikmasi komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi muhtemelen lokal doku olumleri ile giden bir hastalik seninkisi ..muhtemelen de viral..agiz bogaz da aftoz lezyonlar ..yapacak fazla birsey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Gargara yalan, tek gerçek diş ipi. Yalnız ağız bakımın iyi olduğu halde çok sık diş eti hastalığı geçiriyosan ağız bakımından bağımsız sikko diş eti hastalıkları var agresif periodontitis falan, bi çapaya, hacettepeye vb bi ünide oral diagnoz bölümüne git derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Yapçak bişi yok mu Abow Dasaacığım http://www.fatihasuresi.gen.tr/images/fatiha-suresi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bunu mezar tasima koyun ama mezar tasimi 3d printed olarak hazirlayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 sunu yaptiricaz sana http://i.radikal.com.tr/542x290/2015/01/14/fft81_mf3174016.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 dasaaa said: damagim asit ile yakilmis gibi yara oldu. dis etlerim falan.. abi waterpik, gargara vs dahil dis temizligine dikkat etmeme ragmen bu kadar sorun cikmasi komik ağız sağlığından çok imün sistemi sorunu gibi duruyor. meyve sebze ile aran nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 aslinda iyi ya, dengeli besleniyorum. disaridan vitamin, omega3 takviyesi falan aliyorum. ama stress abi bu 6-7aydir cok stress var. sanirim ondan dolayi biraz sicti sistemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 kasma abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 rahat olacan bilader... ne kasiyon ya, ucunda olum mu var? gerci oyle olmuyor amk. sikildikca, problem ciktikca stress dozajinda yeni limitleri test ediyorum iste. sdfsfsdf dolar/turk lirasi gibi artista olan bir limit. stresse yatirim yapsaydim cok kazanmistim la. en guzeli ama dirseklerimde cikan hedeler hacit. dermatitis mis gibin. ahahaha neyse cikip dolanayim ben azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hepimiz olcez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 stress de kötü doğal yollardan çözmek için kalp pompalatan sporlar birebir. vakit yoksa geçici olarak artık hafif dozlu bir sakinleştirici falan. hayatından çalacağı yıllara değmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 seks sporunu öneriyorum. edit : yapamadan öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 herkes adeta bir seks makinası bu forumda değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Resmen bitcoin zengini oluyorum ya , bu kadar iğrenç kötü şeyden sonra bir moral oldu. Böyle devam edecekse ben biraz moralimi düzeltip mutlu olucam . Kesin bişiler ters gider diye olamıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 vucudumun gerillasi dizlerim yok boyle bi direnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hadi kiz yok mu ya bi drama donsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 forumda kız mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Mithat said: Resmen bitcoin zengini oluyorum ya , bu kadar iğrenç kötü şeyden sonra bir moral oldu. Böyle devam edecekse ben biraz moralimi düzeltip mutlu olucam . Kesin bişiler ters gider diye olamıyorum şuan. şöyle bi baktım da bitcoin nerden nereye gelmiş diye, 21 ekim 2013 de 146 dolarmış, 25 kasımda 979 dolar olmuş, 1 ayda ne olmuş da bu kadar fiyatı artmış ki, reddite,sözlüklere,youtube'a falan mı düştü de tüm dünya bi anda yüklendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar