Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 hakkat geçmiş olsun ya hepsi üst üste gelmiş. ama kaş harbiden çok güzel yermiş ben de bu sene gittim ilk defa, tekne turumuzda yunus bile geldi tekneyle yarıştı yarım saat. harika 1 haftaydı gerçekten keşke yine gitsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 vivavale said: Panpa abdestsiz mi çıktın. Ehehe la olm beni niye alintiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 dasaaa said: vivavale said: Panpa abdestsiz mi çıktın. Ehehe la olm beni niye alintiliyorsun? Shakespeare olta. abdestsiz takılıyorsun demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Hasta oldum günlük. Usta arabayı çıkartmadı şimdi pazartesi akşam al yaparsa bağırıp çağıracağım yapacağın işi diye. Onun dışında bi deri yeleğe 350 lira verilir mi diye kavga çıkaracağım. Şuan herkesle bir ölüm döğüşü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 İnsanlar nasıl ağlıyor, nasıl bir QQ var sosyal medyada iş başı yaptılar diye anlatamam günlük. ^_^ Len ben tatil yapmadım ama en azından işimi belli ölçüde seviyorummuş çünkü gene mi çalışmaya başladık demedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 yıllık izni 1 gün fazla almak laızmmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 esas simdi tatile cikmak lazim ..heryer bombos tiril tiril..cocuklarin okulu olmayaydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 ben çıkacam. nereye gidecem bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Ben de çıkacağım. 26sında düğün var komşunun o bitsin gideceğim bir yerlere sonra ildenize özel mesaj atacağım tatil fotolarımı afjksadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 tatil boyunca eşime hep mis gibi 10 gün tatil yaptık/yapıyoruz mızmızlanma dedim pazartesi günü iş var dediği için, şu anda resmen ağlayarak çalışyıorum vakit geçmiyor, bi ton iş birikmiş lanet olsun laptopu yere vurup çıkasım var adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 ahahahahhahahahahahahahha losers!!! (aslinda winner ama boyle yazinca loser oluyorlar.) is varmis falan.. safasdfasdfasfasdf biter olm. sakin ol. derin nefes. 10gun mis gibi tatil yapmissin, esin falan da var. iyi seyler bunlar. oh wait! loser benmisim meger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 bütün yaz iş çıkartamadık abi, böyle 10 gün 10 gün tatiller çok saçma. daha kısa ama daha sık olsa keşke. long weekendler mesela perşembe-pztesi falan tadından yenmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 işin iyi tarafı seneye hiç tatil yok gençler, bok gibi bütün resmi tatiller zaaaaaaaaaaaaaaaaa ÇALIŞIN KÖPEKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 bingildak said: işin iyi tarafı seneye hiç tatil yok gençler, bok gibi bütün resmi tatiller zaaaaaaaaaaaaaaaaa ÇALIŞIN KÖPEKLER 1 ocak pazar 23 nisan pazar 1 mayıs PAZARTESİ zaa 30 ağustos çarşamba 29 ekim pazar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 ramazan kurban falan hep haftasonu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 kurban ramazan basi sonu illa ki sarkiyor pzt yada cuma ya yine haftayi kapatmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Hadi artık belli olsun nereye gideceğim de gideyim ya. İki aydır boş boş yatıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 askere mi gidiyorsun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Yeni isimde o kadar huzurlu ve mutluyum ki eski isimdeki arkadaslarima hava bile atamiyorum nazar falan deger diye. Lan ben nazara da inanmiyordum noldu boyle asdf. Ama insan gibi bir calisma ortami olabiliyormus gormus oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 haftasonu gelsene. bana yemek ismarla bide maasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Olm sen beni agirlamiyorsun evinde ne gelicem, maasida almadim daha. Alinca sen gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 cicibeybe said: Yeni isimde o kadar huzurlu ve mutluyum ki eski isimdeki arkadaslarima hava bile atamiyorum nazar falan deger diye. Lan ben nazara da inanmiyordum noldu boyle asdf. Ama insan gibi bir calisma ortami olabiliyormus gormus oldum :) sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 tatile bayramdan önce ya da sonra çıkıcam artık bu ne lan. her yer insan öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Ağlamayın len tatilinizi yaptınız, kafalar sakinleşti aslan gaplansınız sizi kesseler acımaz hadd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 fabrikanın yarısı akşamdan kalma geldi izmir farkı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar