Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakkat geçmiş olsun ya hepsi üst üste gelmiş. ama kaş harbiden çok güzel yermiş ben de bu sene gittim ilk defa, tekne turumuzda yunus bile geldi tekneyle yarıştı yarım saat. harika 1 haftaydı gerçekten keşke yine gitsem :(
Mesaj tarihi:
Hasta oldum günlük. Usta arabayı çıkartmadı şimdi pazartesi akşam al yaparsa bağırıp çağıracağım yapacağın işi diye. Onun dışında bi deri yeleğe 350 lira verilir mi diye kavga çıkaracağım. Şuan herkesle bir ölüm döğüşü resmen.
Mesaj tarihi:
İnsanlar nasıl ağlıyor, nasıl bir QQ var sosyal medyada iş başı yaptılar diye anlatamam günlük. ^_^ Len ben tatil yapmadım ama en azından işimi belli ölçüde seviyorummuş çünkü gene mi çalışmaya başladık demedim hiç.
Mesaj tarihi:
tatil boyunca eşime hep mis gibi 10 gün tatil yaptık/yapıyoruz mızmızlanma dedim pazartesi günü iş var dediği için, şu anda resmen ağlayarak çalışyıorum vakit geçmiyor, bi ton iş birikmiş lanet olsun laptopu yere vurup çıkasım var adeta.
Mesaj tarihi:
ahahahahhahahahahahahahha

losers!!!

(aslinda winner ama boyle yazinca loser oluyorlar.)

is varmis falan.. safasdfasdfasfasdf

biter olm. sakin ol. derin nefes. 10gun mis gibi tatil yapmissin, esin falan da var.

iyi seyler bunlar.

oh wait! loser benmisim meger.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

işin iyi tarafı seneye hiç tatil yok gençler, bok gibi bütün resmi tatiller zaaaaaaaaaaaaaaaaa ÇALIŞIN KÖPEKLER

1 ocak pazar
23 nisan pazar

1 mayıs PAZARTESİ zaa

30 ağustos çarşamba

29 ekim pazar :(
Mesaj tarihi:
Yeni isimde o kadar huzurlu ve mutluyum ki eski isimdeki arkadaslarima hava bile atamiyorum nazar falan deger diye. Lan ben nazara da inanmiyordum noldu boyle asdf. Ama insan gibi bir calisma ortami olabiliyormus gormus oldum :)
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Yeni isimde o kadar huzurlu ve mutluyum ki eski isimdeki arkadaslarima hava bile atamiyorum nazar falan deger diye. Lan ben nazara da inanmiyordum noldu boyle asdf. Ama insan gibi bir calisma ortami olabiliyormus gormus oldum :)

sevindim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...