yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Yaşayamadıktan sonra güvenli olsan ne olacak diyeceğim de, İranda büyümüş, İran'ın yaşam tarzına alışmış bi insan için İran, dünyanın en güzel yeridir muhakkak. Ama benim senin için, (paticeyi bilemem) çok zor bi şey orada yaşamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 yok lan bildiğin gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 preemptive post http://66.media.tumblr.com/f08953554f33528adce67e655d721f42/tumblr_o4dy4hldq71ujmvy2o1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 donanımhaber ölücülerinde sınırsız mbp stoğu var sanırım. iki kişi mesaj atmış ikiside mbp takas olur mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 12 eylul darbe 15 temmuz darbe girisimi birlestir 15 eylul Patice said: Çok uzaktayız. Başka bi evren, başka bir saat. Ve bugün, geri kalan hayatımızın ilk günü. Fotoğraftaki ise o günlerin çoğunu geçirecegimiz koltuğumuz. Sağ tarafında dev bir pencere var. Ve pencere ladin ağacının tepesine bakıyor, kış gelsin istiyorum hemen. Yani bu nasıl anlatılır ki. Sanki uzun zamandır 15 eylülü bekliyormuşum, oldu galiba. https://scontent-lga3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/14324249_10210559622367856_8064566353674622710_o.jpg tesaduf mu? hic sanmiyorum. herkese selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Patice said: Çok uzaktayız. Başka bi evren, başka bir saat. Ve bugün, geri kalan hayatımızın ilk günü. Fotoğraftaki ise o günlerin çoğunu geçirecegimiz koltuğumuz. Sağ tarafında dev bir pencere var. Ve pencere ladin ağacının tepesine bakıyor, kış gelsin istiyorum hemen. Yani bu nasıl anlatılır ki. Sanki uzun zamandır 15 eylülü bekliyormuşum, oldu galiba. https://scontent-lga3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/14324249_10210559622367856_8064566353674622710_o.jpg o kadar romantik düşünme, yarın öbür gün o koltuğa kahve bira falan dökülecek, 3-5 sene sonra zaten eskiyecek temizlik yaparken çekip itelemekten, taşınırsan zaten ohoo indir kaldır yolda mahvolacak atacaksın gidecek o koltuğu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Böyle atlayıp bir yerlere gidesim var 2 günlük ama işim de var. Ne yapsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 me ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Metrodayim yanimdaki dayi esek olusu gibi kokuyor amk fakin fakirlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 eşek değildir kurbandır o=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Genelde ağırlık bildiren bir benzetme/deyim ama dayıya cuk oturdu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Liebe said: Patice said: Çok uzaktayız. Başka bi evren, başka bir saat. Ve bugün, geri kalan hayatımızın ilk günü. Fotoğraftaki ise o günlerin çoğunu geçirecegimiz koltuğumuz. Sağ tarafında dev bir pencere var. Ve pencere ladin ağacının tepesine bakıyor, kış gelsin istiyorum hemen. Yani bu nasıl anlatılır ki. Sanki uzun zamandır 15 eylülü bekliyormuşum, oldu galiba. https://scontent-lga3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/14324249_10210559622367856_8064566353674622710_o.jpg o kadar romantik düşünme, yarın öbür gün o koltuğa kahve bira falan dökülecek, 3-5 sene sonra zaten eskiyecek temizlik yaparken çekip itelemekten, taşınırsan zaten ohoo indir kaldır yolda mahvolacak atacaksın gidecek o koltuğu :p Sana da merhaba düz adam. Eşya bizim değil, eşyayı indir kaldı olmayacak, evi eşyalı kiraladık.. Muhtemelen bira, şarap dökülmeyecek çünkü İrandayız ve burada alkol yasak. Ayrıca ben pembe tonlarda bir koltuk almazdım muhtemelen, öyle yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 dasaaa said: 12 eylul darbe 15 temmuz darbe girisimi birlestir 15 eylul Patice said: Çok uzaktayız. Başka bi evren, başka bir saat. Ve bugün, geri kalan hayatımızın ilk günü. Fotoğraftaki ise o günlerin çoğunu geçirecegimiz koltuğumuz. Sağ tarafında dev bir pencere var. Ve pencere ladin ağacının tepesine bakıyor, kış gelsin istiyorum hemen. Yani bu nasıl anlatılır ki. Sanki uzun zamandır 15 eylülü bekliyormuşum, oldu galiba. https://scontent-lga3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/14324249_10210559622367856_8064566353674622710_o.jpg tesaduf mu? hic sanmiyorum. herkese selamlar Oha, şifrelerim çözülmüş. Evet o bendim. Sıra iranda :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 bingildak said: kadın halinle ne işin var abi iranda manyak mısınız siz. tamam adam gitti, müslüman ülkede erkek master race, kadın diğer yanda çok fena. kolaylıklar diliyorum. Kadın halinle olayını türkiyede desen olay çıkarır, cinsiyetçilik hede hödösü yapardım da cidden burası kadına zulum bir memleket. Hava çok sıcak o kahrolası baş örtüsü ve popoyu örtmek zorunda olmak, öl yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 yildirimokur said: Patice İranda mısın ? Aşk, İran'a taşınmanı sağlayacak kadar güçlü bir şey mi ? Bak aklıma " Kızım olmadan asla " filmi geldi :D Aşk, herkese göre başka bişey. Benimki böyle bişey, yani birlikte olmayınca İstanbul'da boğazda olsan da anlamı olmuyor. Denedik, gördük. İyi ki de geldim. Herkesin hayatına kimse karışamaz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Fistan said: türkiyeden iyi iran daha güvenli en azından Ya evet.. Gezmek için geldiğim zamanlarda bende böyle düşünüyordum ama 30 derece sıcakta başını boynunu örtmek ve pantolonun üzerine elbise giymek zorunda olmak güvenliği 2.plana atıyor. Yani İran'da özgürlük sokakta değil,evde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 iran zor calisan arkadaslarim mutsuz para icin katlaniyorlar gencseniz para kazanip donun. orta yasliysaniz direk donun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Valla zor, Suark 10 ay nasıl dayanmış şaşırıyorum. Bide birlikte dayanmayı denicez. İlk gün parkta yürürken kadın polis yanımıza gelip bişeyler söyledi ve gitti. Turist olduğumuzu anlayınca ses etmedi. 30 derece sıcakta üstümdeki hırkanın kolunu azcık kıvırmıştım, galiba ona söylenecekti kaltak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Patice said: Liebe said: Patice said: Çok uzaktayız. Başka bi evren, başka bir saat. Ve bugün, geri kalan hayatımızın ilk günü. Fotoğraftaki ise o günlerin çoğunu geçirecegimiz koltuğumuz. Sağ tarafında dev bir pencere var. Ve pencere ladin ağacının tepesine bakıyor, kış gelsin istiyorum hemen. Yani bu nasıl anlatılır ki. Sanki uzun zamandır 15 eylülü bekliyormuşum, oldu galiba. https://scontent-lga3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/14324249_10210559622367856_8064566353674622710_o.jpg o kadar romantik düşünme, yarın öbür gün o koltuğa kahve bira falan dökülecek, 3-5 sene sonra zaten eskiyecek temizlik yaparken çekip itelemekten, taşınırsan zaten ohoo indir kaldır yolda mahvolacak atacaksın gidecek o koltuğu :p Sana da merhaba düz adam. Eşya bizim değil, eşyayı indir kaldı olmayacak, evi eşyalı kiraladık.. Muhtemelen bira, şarap dökülmeyecek çünkü İrandayız ve burada alkol yasak. Ayrıca ben pembe tonlarda bir koltuk almazdım muhtemelen, öyle yani :D failception olmuşum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 öksürmekten hapşırmaktan boğazım yırtıldı nerdeyse sesim götümden çıkıyor yaz günü hasta olmak mm en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Tatilde önce telefonumu kaybettim, sonra çamura saplanıp arabayı traktörle çektirdim amortisörleri falan yedim, üstüne zincirleme kazaya karıştım arkamdaki araba duramayıp bana girince ben de öndekine çarptım falan. Az önce de eve geldim. Ama tatil güzeldi şimdi. Kaş iyi, adrasan iyi, patara iyi. Kemer amelasyon bayramda gidilmezmiş, olimposa girmedim hiç kalabalıktan nefes alınmaz diye, bide kaputaşta 5km araba kuyruğu falan vardı bayram nedeniyle hiç kasmadık. Ama finikenin az ilerisinde gökliman plajı var yeni fark ediyorum orası da çokzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Günlük Cartoon network de power rangers var Yeni bölümler sanırım fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 axedice said: Tatilde önce telefonumu kaybettim, sonra çamura saplanıp arabayı traktörle çektirdim amortisörleri falan yedim, üstüne zincirleme kazaya karıştım arkamdaki araba duramayıp bana girince ben de öndekine çarptım falan. Az önce de eve geldim. Ama tatil güzeldi şimdi. Kaş iyi, adrasan iyi, patara iyi. Kemer amelasyon bayramda gidilmezmiş, olimposa girmedim hiç kalabalıktan nefes alınmaz diye, bide kaputaşta 5km araba kuyruğu falan vardı bayram nedeniyle hiç kasmadık. Ama finikenin az ilerisinde gökliman plajı var yeni fark ediyorum orası da çokzel olmuş. tr'de guzel guzle tatil yapmanin, aci aci geri donmesini yasamissin. bayramlarda tatile gitmeyin. sonra gidin. aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 dasaaa said: axedice said: Tatilde önce telefonumu kaybettim, sonra çamura saplanıp arabayı traktörle çektirdim amortisörleri falan yedim, üstüne zincirleme kazaya karıştım arkamdaki araba duramayıp bana girince ben de öndekine çarptım falan. Az önce de eve geldim. Ama tatil güzeldi şimdi. Kaş iyi, adrasan iyi, patara iyi. Kemer amelasyon bayramda gidilmezmiş, olimposa girmedim hiç kalabalıktan nefes alınmaz diye, bide kaputaşta 5km araba kuyruğu falan vardı bayram nedeniyle hiç kasmadık. Ama finikenin az ilerisinde gökliman plajı var yeni fark ediyorum orası da çokzel olmuş. tr'de guzel guzle tatil yapmanin, aci aci geri donmesini yasamissin. bayramlarda tatile gitmeyin. sonra gidin. aa Panpa abdestsiz mi çıktın. Ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar