Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakkında hayırlusu delüüanlıı

Adem@. Bilemedimki millet elli ver gec dedi, sanki siparis getiren elamana bahsis verir gibi..
Mağaşa bağlardımda bu aralar ucak parası kasıorum :/
Mesaj tarihi:
sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, introvert olduğumdan seviştiğim hatunu bubble ın dışında bıraktım 1 -2 ay falan.

bu gün whatsapp dan beni özlemediğini, 2 dakika sonra da özlediğini ??? yazdı.

bende k.i.b. dedim.

başka bir hatun kişisi var, zaman geçirmekten keyif aldığım (seks dönmedi bu kişiyle) o görüşmek istiyordu, onu da sallamıyormuşum gibi yaptım, halbuki küçük dilini yemek istiyorum.

herkesi iteliyorum ötelere.

sonuç olarak 2, 3 aydır falan seks yok, yapacak ruh halimde yok sanırım.
problemlerimi aşmam lazım.

geçmişim şu halimi parmağıyla işaret ederek, kahkaha atıyor.
Mesaj tarihi:
yok gay olmus o. ya da baska sikinti var.
corba kayanmiyorsa, maymun oynamiyorsa cok da sey etmemek lazim hani. usutne gidince, can daha sikilir da daha kotu olmasin maymun.. baska sikinti varsa ipleme yani haci.

introvert sevisme ihtimali cok bulamaz..

cok dedigim = hic.

oyle.
Mesaj tarihi:
Kızın önce özlemediğini 2 dakika sonra özlediğini yazması vijdan olarak algı yaratıyor bu durumun ışığında kişi aslında kendisinin istenmediğini ama erkeklik gururu yaparak sanki kendi istemiyormuş gibi bir algı yaratmış mesajında.
Sonuç 3 aydır sex yok ve introvert sdf
Mesaj tarihi:
seçici geçirgen (çok gay bir açıklama ama sdfsdf) introvertim ya. Asosyel olmak ile aynı şey değil, o yüzden seks olabiliyor introvertlerde ama uyum sağlayabileceğin hatun bulmak zor.

birde hakkaten boktan bir zamandan geçiyorum o yüzden my shields are %100 up. rejuvene etmeye çalışıyorum kendimi, o ara sekse şüpheyle bakıyorsun işte.

bengay değil yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...