Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 dasaa nın durum vahim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Çok sıkılıyorum gunluk. 2016'nin 3/4ü cok kotuydu kalan ceyrek guzel olsun, soyle 2014'un ilk yarisi gibi guzel halime kavusayim istiyorum artik:( sevaptır diyip i'leri ı yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Black_Hand said: dasaa nın durum vahim gibi. abi memeli italyan kizin face'i diye dolaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Dertler öyle artıyor ki dertlerinizi seveyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 NASI GİDİYO CINIIMM ?!!? DEMEK BİR TAVŞAN YAKALICAKSIN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 outreach guzel oyuna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 İş olmasa çekilecek yer değil izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 sadece schengen yuzunden dunyanin trumplasmasini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Evden Çıkarken ödüm patladı az önce, ayakkabıları giyip kapıyı kilitlemek için arkamı dönerken evde birinin hareket ettiğini gördüm. Resmen içe doğru sıçtım ve saliseler sonra Portmantonun kapağını açık bıraktığımı aynadan kendimi gördüğümü anladım, o nasıl bir rahatlamaydı off anlatamam. Böyle bir şey olması durumunda ise nasıl tepki vereceğimi görmek açısından hoş bir deneyim olmadı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 yav said: Çok sıkılıyorum gunluk. 2016'nin 3/4ü cok kotuydu kalan ceyrek guzel olsun, soyle 2014'un ilk yarisi gibi guzel halime kavusayim istiyorum artik:( sevaptır diyip i'leri ı yaptım benim gözlemim hep hayat daha kötüye gidiyor düşününce benim de 2014 yılım 2015e göre iyiydi 2015 ile bu yılı kıyaslayınca 2015 insaflı kalıyor 2017 daha da boktan olcak muhtemelen o yüzden biranönce boktanlığa alışmak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 oha tayfun geliyor galiba o nasil bulut o nasil ruzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bıyıklarını sevmeye gelen kızların yarattığı toz bulutudur o Decathlon hayal kırıklığı yarattı resmen. Kargo gelmedi, eve yollayın madem diyince de ekstra kargo ücreti almaya kalktılar. Vicdansızlar 625 liralık alışveriş yapmışım ne kargo ücreti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 abi bugün çok saçma bi otobüsle geldim istanbul'a. otobüs geç kaldı, herkes önce bi kaptana sövdü. istanbul'a girdikten sonra şişli'de ölümcül trafik var diye muavine geçirmeye başladılar. alibeyköy otogar'dan çıktık, yol çalışması yüzünden şu yeni levent muhabbetine yolu kapatıyordu adam. 70 yaşında bir amca indi, yolu kapatan çocuğu pataklayıp yolu açtırdı. tabakhaneye tabak yetiştirir gibi yardırdık ordan. her fren yapılışında öne gelen, 7 saat boyunca beyaz samsung kulaklığı boynuna dolayarak takılan bi herif var, (ve bu arada her frende bütün otobüs koltukların sağından solundan kafa uzatıp 'ne oliyy la?' diye bakıyo.) muavininin, "abi gurban oliim her seferinde öne neden çıkıyon cama yabışacan yauw" serzenişi üzerine, "yaa nolacaahh gardaaaş ekieki" gevrekliğinde ama bir yandan da yerine geçiyor süt dökmüş kedi gibi. yan koltuktaki amcanın yolculuğa hıyar yiyerek başlamasından bahsetmiyorum bile. 70 liraya mükemmel bir deneyimdi, uçak neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 olaylara karısma yat uyu zaten gec olmus saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 abi sürekli sivrisinekler tarafından yeniyorum sanırım odamda bi tane var ve şerefsiz sadece uyurken mi geliyor nedir, bir kere bile ne gördüm ne de duydum kafadan aşşa off falan mı döksem napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 o kadar pis kokmuyor olsan gelmezlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Saeros said: abi sürekli sivrisinekler tarafından yeniyorum sanırım odamda bi tane var ve şerefsiz sadece uyurken mi geliyor nedir, bir kere bile ne gördüm ne de duydum kafadan aşşa off falan mı döksem napsam off dokmek tek care. bazen gormuyosun da duymuyosun da sinsice yiyip kaciyo pezevenkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 İptal ettim siparişimi günlük, bir yerlerine monte etsinler mallarını çok afedersiniz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 feverfeverray said: abi bugün çok saçma bi otobüsle geldim istanbul'a. otobüs geç kaldı, herkes önce bi kaptana sövdü. istanbul'a girdikten sonra şişli'de ölümcül trafik var diye muavine geçirmeye başladılar. alibeyköy otogar'dan çıktık, yol çalışması yüzünden şu yeni levent muhabbetine yolu kapatıyordu adam. 70 yaşında bir amca indi, yolu kapatan çocuğu pataklayıp yolu açtırdı. tabakhaneye tabak yetiştirir gibi yardırdık ordan. her fren yapılışında öne gelen, 7 saat boyunca beyaz samsung kulaklığı boynuna dolayarak takılan bi herif var, (ve bu arada her frende bütün otobüs koltukların sağından solundan kafa uzatıp 'ne oliyy la?' diye bakıyo.) muavininin, "abi gurban oliim her seferinde öne neden çıkıyon cama yabışacan yauw" serzenişi üzerine, "yaa nolacaahh gardaaaş ekieki" gevrekliğinde ama bir yandan da yerine geçiyor süt dökmüş kedi gibi. yan koltuktaki amcanın yolculuğa hıyar yiyerek başlamasından bahsetmiyorum bile. 70 liraya mükemmel bir deneyimdi, uçak neymiş. tırnak icindekileri sivesiyle okuyunca bayagi zevkli oluyor akhgdslkahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 legion oynarım diye izin aldım lan sabahtan beri açılışta rihanna this is what you came for çalıyor evin heryerinden You UuuuuuuuuuuUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sesi geliyo mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 esnerken lensim dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Almanlarla bir gidelim diye 7de işbaşı yapmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Saeros said: abi sürekli sivrisinekler tarafından yeniyorum sanırım odamda bi tane var ve şerefsiz sadece uyurken mi geliyor nedir, bir kere bile ne gördüm ne de duydum kafadan aşşa off falan mı döksem napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 pascalnouman said: feverfeverray said: abi bugün çok saçma bi otobüsle geldim istanbul'a. otobüs geç kaldı, herkes önce bi kaptana sövdü. istanbul'a girdikten sonra şişli'de ölümcül trafik var diye muavine geçirmeye başladılar. alibeyköy otogar'dan çıktık, yol çalışması yüzünden şu yeni levent muhabbetine yolu kapatıyordu adam. 70 yaşında bir amca indi, yolu kapatan çocuğu pataklayıp yolu açtırdı. tabakhaneye tabak yetiştirir gibi yardırdık ordan. her fren yapılışında öne gelen, 7 saat boyunca beyaz samsung kulaklığı boynuna dolayarak takılan bi herif var, (ve bu arada her frende bütün otobüs koltukların sağından solundan kafa uzatıp 'ne oliyy la?' diye bakıyo.) muavininin, "abi gurban oliim her seferinde öne neden çıkıyon cama yabışacan yauw" serzenişi üzerine, "yaa nolacaahh gardaaaş ekieki" gevrekliğinde ama bir yandan da yerine geçiyor süt dökmüş kedi gibi. yan koltuktaki amcanın yolculuğa hıyar yiyerek başlamasından bahsetmiyorum bile. 70 liraya mükemmel bir deneyimdi, uçak neymiş. tırnak icindekileri sivesiyle okuyunca bayagi zevkli oluyor akhgdslkahda $iveler hayal urunu degildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Saeros said: abi sürekli sivrisinekler tarafından yeniyorum sanırım odamda bi tane var ve şerefsiz sadece uyurken mi geliyor nedir, bir kere bile ne gördüm ne de duydum kafadan aşşa off falan mı döksem napsam sivrisinekler en cok sekere gelir diyorlardi, dogruymus ,,,,,;;;;,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar