wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bi yarım saat önce adamın birinin hayatını kurtardım günlük. Götüm hem girişten çıkmaya çalışıyor hem de arabadan çıkıp artizlik yapıyor falan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 facebook'ta uzun uzun wot döşeyenler oluyo zaten adamın arkadaşları da kendisiyle aşağı yukarı aynı görüşte olduğu için yazı hiçbir amaca hizmet etmeden likelarını alıp gidiyo rakı sofrasındaki nolacak bu memleketin hali muhabbetinin daha entellektüel, çağımıza ayak uydurmuş hali yani sabah olunca herkes uyanıyo giyinip süslenip yine işine okuluna gidiyo ama sonuçta facebook'ta yazı yazdı ve likelarını aldı, düşünen ve eleştiren bir birey olduğunu kanıtladı dünyaya helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Abi onların bir çoğu kendi içinden çıkartma, rahatlama hareketi o yüzden yazsınlar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 sosyal medya in a nutshell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 ABİ ŞU AN EVDE İÇECEK HİÇÇÇÇBİR ŞEY YOKKEN DOLAPTAN REDBULL ÇIKTI. AHAHAHAHA 5.GÜNÜN ŞAFAĞINDA GANDALF'I KARŞILAYAN ARAGORN GİBİ SEVİNDİM BRE. OLEY. :dDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Bugün gerçek arkadaşlık nasıl olurmuş gördüm günlük. Can yoldaşlığı lafla değil aksiyonlaymış. Bazısı nasıl olsa daha sonra kutlarız deyip evinin konforunu tercih ederken bazısı ben yalnız doğum günü geçirmeyeyim diye sıkıntı olacak mı olmayacak mı, sokaklar ne haldedir diye düşünmeden kalkıp geldi. Sahi, daha sonra kutlarız tabii ki de, benim bugüne gerçekten çok ihtiyacım vardı. Bunu en iyi anlayan kişi de zaten yanımdaydı. Minnettarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 yine aptal aptal işlerle uğraşıyorum. bile bile hata yapmak kadar nefret ettiğim bir şey daha yok. ön çaprazı da yine sakatladım bonus oldu. ek olarak : get over it ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 allahin her gunu, her sabah son derece uykusuz bir sekilde 5:30 da kalkip, dunden kalanlari giyinip, soyle yalandan hazirlanip, kahvaltiya yetismeye calisiyor, servise kosuyor ve hayatini drama ve ayak oyununa harcamis elemanlarin arasinda oturup nefret ettigim ve de hatali oldugunu dusundugum isime bakiyorum. ve tum bunlari sevdiklerimden, dostlarimdan binlerce km uzakliktaki, bombos bir arazide, dandirik bir ulkede yapiyorum. her sabah kalktigimda "bunu neden yapiyorum?" sorusunu dusunmeden calismaya calisiyorum, cunku evet "piyasa kotu, pasaportumuz bok gibi, bazen elden bisi gelmiyor, tr'de semer vuruyorlar" vs. vs. vs. sonra odaklanmaya calisiyorum ama yaptigim is siradan bir santiyenin 3.senesinde degil, ilk senesinde yapilmasi gereken bir sey, dolayisi ile gercekten pfffffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 bu arada tum dunyanin en iyi politikacisi Mosyo PISQEVID GIRH ETTHI'dir ya. adam en basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 iki haftalık kabak reset inin ardından merhaba gercek dunya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 hako valla buraya gelmeye uzulmuyorum da boyle gerzo insanlarla calismak zorunda olduguma uzuluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Perşembe akşamı Amsterdam uçağım var geçen hafta salı başvurdum hala vize çıkmadı. Çıldırıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bu saatten sonra çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Amsterdam'dan iş teklifi aldım, gidip imzalamam lazım(şirket politikasıymış illa gitmem gerekiyor). poffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 tr politika > sirket politika..sorry next time.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Bu akşam içip içip hollanda konsolosluğunun kapısına dayanıcam, o konsolos buraya gelicek !!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 idiocracy halkin egitimli oldugu dusunulen kesminin ota boka "ehehehhe cok komikli lan! izledin mi neler donmus serhat ya!" diye katilarak gulmesi sonrasinda "benim oyum ile cobanin oyu bir mi? birak abi!" diye sizlanmasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Evet öyle. Peki testikülleri ele alıp ciddi bi plan yapmaya başlamalı mı yoksa böyle isyeaan diye bağırıp bağırıp en sonunda suriyeliler gibi canı dişe takarak kaçmayı mı beklemeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 dasaaa said: allahin her gunu, her sabah son derece uykusuz bir sekilde 5:30 da kalkip, çilelerimiz bile ortak <3 ben bazen 5.40'a esnetiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 boyle giderse 5seneye kilolarimiz da ortak olur bebegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 siz bi cay icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=FrIS6rjZfMc kabaddi diye bisi izliyorum bunun spor ve oyun olduguna inanmak zor. kurallarini da anlamadim. ama body building falan spor ise bu da spordur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Bi anda sinirlenip gemileri yakarak is yerinden ayrilma ihtimalim giderek yukseliyor. Yeni bir is bulmadan, ekonimik kriz varken, ulkede durumlar karisikken bunu yapabilmek ise ekstra 120kg tassak istiyor. saniye saniye kg kg tassak yukselmesi, testosterone hormonu patlamasi yasadigim icin sorun degil. sirket ceo'su, vp'si gelip boktan islerinin nasil gittigini soracakmis.. cabuk bitsinmis. lan 1.gunden yapilmasi gereken isi 2.senenin sonunda isteyip hizlica istiyorsun ha... aferin. allahin dandirik ulkelerinde bu adamlarin firmalari var amk. nepotizm, oligarsi sikintili seyler. adamin wikileaks'te adi geciyor gerci... neyse ne. baslarim isine de gucune de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar