Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Off önümde giden külüstür otobüsten aniden dumanlar çıkmaya başladı maltepe köprüsünün oraya gelirken, benzin mi ne akmaya başlamış görmedim araba kaymaya başladı altımdan frene dokunduğum gibi ABS devreye girdi galiba küt küt ilk defa başıma geldi. Topladım arabayı sonra kaçtım hemen arkasından, şoför farkına varmış allahtan hemen indi yolcular yanmaya başladı galiba otobüs sonra iyice dumanlar çıkıyordu ordan. İyice korkuyorum artık her gün otobüslerle ilgili kaza yangın bilmemne Haberleri okumaktan
Sosyal ağlarda paylaş

hayattaki en büyük korkum yanlış anlaşılmak. ölümden de büyük bir korku bu. çünkü yanlış anlaşıldığım her saniye ölüm gibi geliyor bana. bu fani dünyada bile isteye kırmak istediğim tek kişi benim. yegâne dileğim hali hazırda canı yanan bi' insanın acısını dindirmektir ama ne sözle ne de hisle yapamıyorum bunu. bu da acı olan şeylerin başında geliyor.

kopmadan bi' önceki gerginlikteyim. üstelik kopmak da acı.
Sosyal ağlarda paylaş

AthleT said:

hayattaki en büyük korkum yanlış anlaşılmak. ölümden de büyük bir korku bu. çünkü yanlış anlaşıldığım her saniye ölüm gibi geliyor bana. bu fani dünyada bile isteye kırmak istediğim tek kişi benim. yegâne dileğim hali hazırda canı yanan bi' insanın acısını dindirmektir ama ne sözle ne de hisle yapamıyorum bunu. bu da acı olan şeylerin başında geliyor.

yanlış anlaşıldığımda hayata küsüyorum
yatağa kendimi sarıp bir daha çıkmıyorum kesinlikle kafamdakiler geçene kadar.
çok korkunç bir şey yanlış anlaşılmak, kalbim resmen kırılıyor lan duyuyorum.
insan iletişiminde yaptığım/yapabileceğim herhangi bir hata beni çok korkutuyor, elimi kolumu bağlıyor bu nedenle korkmadan yaklaşabildiğim tek bir canlı bile yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

Saeros said:

bundan 10 sene önce çok pis sarsılmıştık baya 4-5 gün lol
hatta okullar filan tatil olmuştu sanırım

Abov hatirliyorum lan. Evin camlari zangirdamisti. Herkes daha buyuk deprem geliyo demisti o hafta olula gitmemistik sdf

ardı ardına iki büyük deprem olmuştu izmirde o dönem.Titremiştim.Hatat bir tanesinde okuldaydım, camların bombe yaptığını bel verdiğini gördü bu gözler...
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

spo

Peregrin said:

Saeros said:

Abov hatirliyorum lan. Evin camlari zangirdamisti. Herkes daha buyuk deprem geliyo demisti o hafta olula gitmemistik sdf

ardı ardına iki büyük deprem olmuştu izmirde o dönem.Titremiştim.Hatat bir tanesinde okuldaydım, camların bombe yaptığını bel verdiğini gördü bu gözler...

Şuraya siz depremden ne anlarsınız ben içinde doğdum temalı bane konuşması yazardım da üşendim.
Sosyal ağlarda paylaş

AthleT said:

Kaygı kişiyi harekete geçiren şeylerden biri bence. Yanlış anlaşılma korkusu da seni sanata veya bilime iterse kaygı amacına ulaşmış olur. Ama bu kaygıyla içine çekilmeye başlarsan artık orda nevrotik bir savunma mekanizmasına teslim olmuşsun demektir
Sosyal ağlarda paylaş

Of çok sağlam mesaj yedim az önce. Yarın kalkınca bi evi toplayıp süpürüp sileyim. Artık işe başlamak istiyorum ya resmen. Parası neyse verip temizlikçi çağırıcam haftada iki üç gelsin evi süpürsün silsin. Ne kadar hakkaten gündelikçilerin yövmiyesi? Ona göre maaşlanınca çıkmayı planladığım evin kiraya ekliyim kafamda sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Of çok sağlam mesaj yedim az önce. Yarın kalkınca bi evi toplayıp süpürüp sileyim. Artık işe başlamak istiyorum ya resmen. Parası neyse verip temizlikçi çağırıcam haftada iki üç gelsin evi süpürsün silsin. Ne kadar hakkaten gündelikçilerin yövmiyesi? Ona göre maaşlanınca çıkmayı planladığım evin kiraya ekliyim kafamda sdf

1-2 haftaya işe başlayacak olmamın en sevindiğim tarafı o, aynı dertten muzdaribiz galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

hayırlı oldu galiba haftasonuna kadar resmi teklif gelecekmiş ama resmi olmayan bir hayırlı olsun dilerim dedi danışmanlık firmasındaki danışman. inanamıyorum yani şansım nasıl bu kadar yaver gidebilir ellerim titredi resmen, güzel dilekler için hepnize çok teşekkürler arkadaşlar:)-D inşallah dereyi geçtikten sonra boğulmayız bir kaşık suda sdsf

işe alındım arkadaşlar çok mutluyum ve heyecanlıyım. böyle kurumsal bir firmada ilk deneyimim olacak, korkuyorum açıkçası benden çok şey isterler sıçıp batırırım diye. 6 aylık sözleşmeli olarak girdim, söylediklerine göre devamında kalıcı olma ihtimalim varmış, olmazsa bile böyle dünya çapında bir firmanın özgeçmişimde yazması dahi baya bir artı olur benim için herhalde. bir bana sordukları maaş beklentimden çok daha fazlasını verdiler nasıl bir kurumsallık ben anlamadım, herhalde pozisyon için taban maaşın altında istemişim, yazık günah saf galiba bu diyerek fazla vermişler :D
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Liebe said:

hayırlı oldu galiba haftasonuna kadar resmi teklif gelecekmiş ama resmi olmayan bir hayırlı olsun dilerim dedi danışmanlık firmasındaki danışman. inanamıyorum yani şansım nasıl bu kadar yaver gidebilir ellerim titredi resmen, güzel dilekler için hepnize çok teşekkürler arkadaşlar:)-D inşallah dereyi geçtikten sonra boğulmayız bir kaşık suda sdsf

işe alındım arkadaşlar çok mutluyum ve heyecanlıyım. böyle kurumsal bir firmada ilk deneyimim olacak, korkuyorum açıkçası benden çok şey isterler sıçıp batırırım diye. 6 aylık sözleşmeli olarak girdim, söylediklerine göre devamında kalıcı olma ihtimalim varmış, olmazsa bile böyle dünya çapında bir firmanın özgeçmişimde yazması dahi baya bir artı olur benim için herhalde. bir bana sordukları maaş beklentimden çok daha fazlasını verdiler nasıl bir kurumsallık ben anlamadım, herhalde pozisyon için taban maaşın altında istemişim, yazık günah saf galiba bu diyerek fazla vermişler :D

hayirli olsun kardesim. is ne mayis kac lira?
artik evde söyle oturmaktan kurtuldun.
http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2014/01/0a.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Peregrin said:

Saeros said:

2004 olması lazm senenin yüksek teknoloji üniversitesi o 2 deprem sonrası 3 ay kapalı kaldı atölyeler falan gg olmustu. hey gidi günler.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Helal :) şirket adını vermedin dimi hiçbir yerde? totem mi yapmıştın? Artık girdiğine göre öğrenelim abi çok gizemli olmadı mı böyle :D

Aynen totem yaptım ahah firma kimberly clark, bütün patiye kotex dağıtıcam bundan sonra aybaşları herkes mutlu hanıma süpriz yaparsınız . Baba patilere de huggies bezler benden
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...