wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 İşsiz kaldım ben günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mithat said: Ciddi ciddi kursa gidiyorum intler stringler falan. 26 yaşında evli barklı ev geçindirmesi gereken adam kalktım öğrenci oldum ders çalışıyorum liseli gibi. Bazen hafif koyuyo aslında ama acaip eğlenceli üzülemiyorumda :D 26 yaşında evlenip direkt işsiz kalan ben 1 sene üniversite-ev arası mekik dokudum servise bile kaydoldum :D okul bitti ocak ayında, kpss kursuna kaydoldum her hafta 3-4 gün kursa gittim geldim, eve geldim ders çalıştım, kaynanaya gittim ders çalıştım, dışarı çıktık ders çalıştım hiç gocunmadım valla. sadece geç kalmışlığın verdiği burukluk vardı içimde ama daha çok motive etti beni hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Valla ben pişman değilim ikisindende ama harbiden aileden destek almıcam dediydim evlenirken onlar çok destek oldular sağolsunlar bi o biraz koyuyo ama o kadar , kararlarımdan memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ulan sizin neyinize elektronik yazisma gerzolar hayır dandirik te olsa bi sistem var zaten al onu devam et illa bi orço para kazancak diye neden daha dandirik bi sisteme geciyosun ki abv hepinizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 dun gece yan odadaki hayvanlar bildigin parti yaptilar... kac gundur uyuyamiyorum. olan benim uykuya oldu. calisma saatleri gercekten uzun ve dikkat gerektiren isler yapiyorum. dikkatim de sifir elbette bu kadar uykusuzlukla. serviste yanimda oturan teyzenin ustunde uyudum,neyse ki dil farki var ki ses edemedi. sanirim bir gun daha uyuyamazsam karoshi'den giderim. beyin kanamasi geciririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 inemuri yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 valla cocuklara soyledim simdi, kapatin kapiyi da millet gecerken gozler kapali gormesin diye. tam bunu derken haftalik ilerleme raporu ve toplantisi istediler. 2-3kahve icip hazirlatayim bari. millet toplantiya girince tilki bayiltmasi yapacak zamanim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ekleme: finans direktoru falan da geliyor la.. pof sansa bak sdfsdfsdf uyuyamadim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Boşver ölünce uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 çalışıyorum ayağına bizi yiyorsun ne zaman görsem forumdasın yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 2 haftalık süreçte: arabam bozuldu, lanet benzin pompası arıza yaptı duruyor kapıda. kpss iyi yapamadım önceki akşam dişim kırıldı ceviz yerken şimdi telefonum bozuldu birazdan evden çıkıcam, hakkınızı helal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 cevizin kabuğunu dişinle mi kırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 son 10 günüm tam ON!! 3 ay diye başlayıp 10 ay süren proje bitiyor nihayet hayatımın en stresli 10 ayı oldu ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 NolaxThensbane said: çalışıyorum ayağına bizi yiyorsun ne zaman görsem forumdasın yalancı valla iki gundur, bas-gec rapor veriyorum. yeni bir sistem gelistirmem lazimdi progress takibi icin, ona bakmadim. productivity'leri otomatik cekecek bi arayuz yapmam gerekliydi. yapmadim. work code list'e girmem gerekiyordu.. girmedim bayagi uykusuz uykusuz gun kurtariyorum. ogle yemegine gidip gelemedim ya yorgunluktan. kalaninda part time degil, right time calisiyorum. isi hep teslim ediyorum zamaninda ve duzgun kalitede. (yasasin tembellik) ____ @liebe: haci o sans olayina girersek benim senem bildigin bok gibi geciyor. saglik, para, aklina ne gelirse sicislardayim. ama enseyi karartmayacaksin. daha kotu oluyor. burada, ne bileyim dostunuza vs icinizi dokun falan ama hayatta gulerek yaklas sevgili brah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Benim de uykum var ya, lanet olsun dota2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 m83 yeni album biraz huzunlu mu olmus. (for the kids falan) gerci daft punk albumu olmus o da var. ben huzunluyum sanirim bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Bende hüzünlüyüm ama sebebini bulamadım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 4 gündür isten gelir gelmez müzik acip yataga uzanip 2 saati falab öyle geçiriyorum telefonda falan takılıp. dizi izlemek oyun oynamak gelmiyor icimden yemek dışında odamdan cikmiyorun. baya bunalimda hissediyorum kendimi. çözümü de belli ama yapamıyorum bi süre daha böyle olacağını bilmek iyice kötü yapıyor karamsarliktan kurtulamaz oldum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 senin iyiymiş ben hayvan gibi yemek yiyorum öyle olunca :/ haftasonu bi kazan mantı bitirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 vay ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 applev0dka said: 4 gündür isten gelir gelmez müzik acip yataga uzanip 2 saati falab öyle geçiriyorum telefonda falan takılıp. dizi izlemek oyun oynamak gelmiyor icimden yemek dışında odamdan cikmiyorun. baya bunalimda hissediyorum kendimi. çözümü de belli ama yapamıyorum bi süre daha böyle olacağını bilmek iyice kötü yapıyor karamsarliktan kurtulamaz oldum günlük. çözümü biliyorsun tabi ki vpn chrome -> gizli sekme ;););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 adami takip mi ediyorlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Geçen yaz ne yaptığını biliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 e bu cok basit. hicbisi yapmadim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 gizlilik esastır. vip hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar