senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 ben orta yaş sendromumu işsiz bir şekilde geçiyorum sonum hayrolsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Tinder tuvalet aktivitem benim. Gecen 20 lik bi kizla matchlestim yanlislikla, 16da sevisirken profesyonellijten odun verseymisim o yasta kizim olurdu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 tinderda eski sevgili çıkmasının yaşla ne alakası var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Evli diyo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 kovalamayın, yalnızsanız oturun evinizde diyor da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 evet 10’da uyuyorsunuz zaten diyor ama bilmiyor ki forumda 2-3’u goren gercek erkekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 senko said: forumda uyuşturucu özentiliği yapmak doğru değil. Yasalara göre de suç bildiğiz gibi. (5327 sayılı türk ceza kanunun 190.maddesi) Bu adam aylardır işte o Whatsapp grubunda bir de ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Esh said: Tinder tuvalet aktivitem benim. Gecen 20 lik bi kizla matchlestim yanlislikla, 16da sevisirken profesyonellijten odun verseymisim o yasta kizim olurdu heralde cok bomba hatunlar gelince gider kayarim, iliskime zarar verir cekincesi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Yok lan ne sevismesi, hosuma gidiyo kiz begenince, ego tatmini sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 irade onemli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 abi ne acaip istekler, ne yanlis stratejiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Ben sevisirdim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Esh işi bilio. Sevişmeye kalksa 20lik kizla 2 hafta watsap köşelerinde flört edicek belki. O çileyi çekmektense ego boost daha mantıklı fjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 sevismemek degil de sevismek dert olm. riskli durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 riski alır sevişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Abi lutfen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Asıl reyz ölmüş Kara kaşlım kara gözlüm Tatlıses le akrabalığı olduğunu düşünürdüm hep geçen hafta vefat etmiş RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Dear friend, My name is Hassan Mahmood a senior staff with UBA Bank, abidjan Cote D'Ivoire. Let me let you into the full details of this deal. I found myself in this opportunity and with my position in the bank. I stumbled on this abandoned account in my department the account belongs to a foreign client who died during the war between the incumbent president and the ex president, he left no forwarding address as the account was opened on personal recognition. So i want you to be ready to present yourself as the next of kin to this client. You have nothing to worry about here, i have covered all loopholes. I know what the bank will require.. I am giving out this blind trust to you because i believe nothing happens on earth by chance, our destinies are in Gods hand. Please consider to help me relocate this $17.5m(seventeen million,five hundred thousand US dollars) for establishing an industry in your country.This fund was deposited in our bank by our customer who died in 2010 without a heir. A routine notification was sent to her forwarding E-mail address but without responses. The customer did not declare her next of kin in the bank official papers including her real home contacts. This money has been floating and if I do not remit it out urgently it will be confiscated by the government as unclaimed fund. You will be compensated for your collaboration to receive this fund in to your country. I will give you all vital information and clarification when I receive your reply. Meanwhile kindly send the following info: (1) Your name in full. (2) Your full residential address. (3) Your occupation. (4) Your Country of origin. (5) Your Mobile phone. (6) Your age. Regards, Mr.Hassan Mahmood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 dasaaa said: a heir. https://s33.postimg.cc/pkaruj5db/image.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 ingilizcem yetmedi kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 gece 3.30'da kalkıp kayınpederle kaynanayı havaalanına götürecektim, 1.30'da uyandım korkunç biçimde terlemişim sırtım ve karnım ağrıyor. kalktım egzersiz falan yaptım yattım tekrar uyku tutmadı, berbat bir gün beni bekliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 bu siskolar icin tinderda bi filtre koysunlar ya actim saga cektim 8 tane match oldu 7si sisko nasil erkekle bulusmak istemiyorsak siskoyla da bulusmak istemiyoruz isin kotusu konusmak zorundasin interactiona girmezsen Tinder seni cezalandiriyor, ghosterlarla match olmak istemedigi icin insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 niye saga cektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 omuz kapsülümü yırtmışım. zamanlama falan süper gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar