Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bosver milli ve manevi degerleri ogretmek daha onemli. almanya bizi kisganiyor ondan bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Holy said: DoGMeaT said: sigarayı her türlü bıraktım şu dakkadan sonra içmem imkansız ama olay direk hayvanlara olan alerjimdenBizde 4 kedi ile yaşanıyor. Yatak odasına sokmamak ve evin temizliğine dikkat etmek yetiyor aslında. Ailemde vardı zaten, babam her evimr geldiğinde ağzı burnu şişiyodu Artık sigara- yaşlılık- yada başka faktörler zayıf düşürdü herhal immune systemi, ve beni de etkikedi zati yatkınlıgım olan nu durum belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 senko said: program içeriğinde yoktu. arkeoloji ve sanat tarihi okumuş olabilir misin yanlışlıkla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ahah ondan diyoruz ya türkiyenin eğitim sistemi leş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 said: Matematik ogrenip ne yapicam Tim? Ne isime yaricak bu vakitten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 asdasfsd iş değişti abi sike sike öğrenicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Arozzi'ye Twitter'dan geyiğine 'Be my chair sponsor' yazdım, adamlar ciddiye aldılar ve kontrat imzalıyoruz şu an. İşin ilginç yanı da adamlar Türkiye'ye göndermiyolarmış normalde, neden sponsor oluyolar anlamadım. 20 yere mail attım, s*klemediler bile, bu herifler anında dönüş yaptı, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 tebrikler :) ben de bazen geyigini abdullah gul'e obama'ya falan yaziyorum henuz donmediler. obama'ya yazdiktan sonra hesabimi hacklemeye calistilar kilitlendi ama lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Sandalyemi istedin obongodan? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 He ya. Noblechairs istiyodum da adamlar iplemedi. ÇOK İZLENİNCE BEN DE ONLARI İPLEMİCEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 1461 gün evde oturunca, deja vu nedir anlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Başımda bir ağırlık midemde de hafif bir yanma vardı. Gittim doktora. şeker tansiyon kolesterol Gg dedi direk ahah. Glucophage, ator ve tenoretic diye bir ilaç verdi. "Kilo vermezsen diyalize de beklerim 10 yıl sonra" dedi. Hatta sen veremezsin, direk mide ameliyatı ol demeye getirdi şişkoluk confirmed noice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 şirket mail sistemi patlayıp duruyor. aynı kalibrede fail'ı biz yapsak 7. raporu yazıp 8. kınamayı imzalıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 senko said: işin o kısmı ayrı, teknik olarak hiçbirşey öğrenmeyişimiz ayrı koca üniv hayatında 2 tane basic calculus dersi gördük ne linear algebra, ne multivariable calculus yanından geçmedik, 0 istatislik zaten ben hepsini gördüm. bi bok bilmiyorum. saygılar :) ha ama geçen bakkaldan bişeyler alırken kasadakinin (genç bi arkadaş, üni öğrencisi) bi arkadaşı geldi "olum mak.el'i napıcaz notları ödevleri" falan bişeyler sayıkladılar. ben makinacı değildim de makinacı ev arkadaşından falan hatırladım bi. bıyık altından "meheheheh" giye gebeş gebeş gülerek malzemelerin parasını verdim, hayırlı işler deyip çıktım. o bi iyi geldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 senko said: asdasfsd iş değişti abi sike sike öğrenicez artık Bende calculus okumaya basladim. Sirketten biri gordu, mindfuck oldu adam sfsggs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Şirket yeni kasa meganları aldı symbol verdi :( yeni iş bakma vakti gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bugün uçakta kalkarken, böyle yanlışlıkla mı oldu artk bilerek mi, ezan okudu uçak. allah diyen uçağa binmişim, sefer duası falan yazdı ekranda, 3 ekberden sonra kapandı. aynı uçakta arkada çocuğun biri ciyak ciyak yaşa mustafa kemal paşaa marşını sanırım 17 kez söyledi. iki olaydan da aynı derecede tiksinip ,günü kapattım. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 sefer duası var abi. nereye gidiyordun bilmiyorum ama arabistan gidiş gelişlerinde hep oluyor. saçmalıktan başka bişi değil tabide thy işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 samsun istanbul :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 safdsadfsad o da iyiymiş. bi ara tüm uçuşlarda olacak denmişti sonra kaldırdılar sadece körfez ülkeleri (arabistan, bae, dubai) falan gibi ülkelere giderken olacak denmişti. samsun istanbul çok ilginçmiş ama. hostesler yanlışlıkla (!) açmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 allahtan tek yönlü soğutmuyor canım memleketim, her yönden soğutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ben de piste indiğimizde yolcular alkışladığında çok şaşırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 smyrnas said: Şirket yeni kasa meganları aldı symbol verdi :( yeni iş bakma vakti gelmiştir. Hele bide 1.2 65 beygir olanlarsa abovv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 yok . 2017 1.5 dci joy verdiler. Önceki 2017 Megane 1.5 dci touch EDC di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 netflix negzel bişeymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar