dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 etik metik yok bam bam bam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ogrencilik ise yariyor la bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 votka yedigün kan portakalı. amazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 baskente ve gerzek insanlara kısa bir ara vermeye az kaldi #direnbunye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 harika bi bayram tatili ve sonrasında 2 haftalık izin beni bekliyo fethiye-bodrum-bursa-ayvalık-altınoluk ve 23 gün süre, shall we begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 halen dasaa sanılıyorum. senelerdir yazan bir adamı (ki dasaaa özgün bir karakter) benimle karıştırmak için bildiğiniz tek yazarın dan brown ya da orhan pamuk falan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 dasaa özgün karakter değil kalitesiz troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Daha neden yeni nick aldı ve sürekli ben dasa değilim deyip duruyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Vic dasaa değil ya. tarzları farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 az once ismim nedeni ile amazon calisani 15dk filan basbaya yurudu, bi saat zelda ve overvoc muhabbeti yapti http://i.imgur.com/IO7DHoZ.png hintliler -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 are you kola arya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 dasaa okuyorsa alınmıştır, hiç mi iz bırakmadı forumda ilk gelen feyk ile karıştırıyorsunuz. :Ç( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ahahaha hintli online destek elemanı müşteriye yazmasıı so fukin cliche xd Arya da isimden yürüyemesin diye GoT kapısını kapatmış hemen ajfhskj Yüksek ihtimal GoT'a bağlayıp oradan konu açacaktı eleman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Turklerden eksik kalır yani yok bunlarin da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 :3 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Gulucuge odaklanip yurumus ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Arya bi erkek dünyasını anlat kadın gözüyle , böyle bi başlıı bekliyorum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Geçen haftada herşeyi hazırlamıştım youtubeda playlistlerimi hdd filmlerimi animelerimi hepsini hazır etmiştim 08.30-18.30 arası iki gün boyunca deli gibi maraton yapacaktım "çalışmanın" dibine vuracaktım! Gel gör ki kulaklığımı evde unutmuşum zalım dünya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Hintli amazon supportlar kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 oooo Arya'yı da evlendiriyoruz gg no remake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 ulan günlük böyle rakı edebiyatını yapacağım kız olsa ya diyorum. adabı olacak rakının, içtiğine değecek falan filan. Gülecek böyle içten içe sonra dank ediyor kim çeksin benim kahrımı. bazı insanlar şanslı doğuyor bazıları şanslarını kendi yaratıyor bazıları ise sadece izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 turklerin rakiya yukledigi anlam kadar hicbir millet bir icecege anlam yuklememistir heralde. alkollu icecek iste, ic gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 kötü bir alkollü içecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 rakıyı seve seve içen var mı? 2017 yılında "kahır" demek de meh. sisifosu elinde rakıyla düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 ben. yanina kavun, karpuz, izmir tulum, ezine, beyaz leblebi mmmmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar