Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Organ bağışı yasaktır!

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Dun gece Ankara'nin en kalabalik yerinde (Kecioren merkez) bir caminin uzerinde koca harflarle yaziyordu, Eklediklerine gore ahrette kalp, bobrek, ciger gibi seyler de sorgudan gecirilecekmis.

Iyice kendini kaybetti bunlar, sasa kaldim gorunce. Telefon bozuk olmasa resmini cekerdim de bozuk.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Böbrek nasıl bi sorgu sual verecek ! Efendim bu eleman sürekli mc donalds ve burger king yedi mi diyecek !!! Hani önemli olan ruhtu .

Bu heb zıkkımlandı alkol içti aksırdı tıksırdı diyecek işte.

Karaciğer akıllarına gelmemiş böbrek demişler ilkokul 4 biyoloji bilgisi ile
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım şunu diyen elemanların kendileri veya yakınları organ bulunmadığı için kıvranır dururlarda öğrenirler ne olduğunu.

Organ yetmediği için ölen akrabası olsa da ona kader diyecek bu sefer. Ölüm günü sabittir , değişmeyecek diyecek. Of ki ne of

Ömrü uzatır diye sadaka verecek birde
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

Diyanet iyice raydan çıktı ya. Saçmalamakta sınır yok. Hangi surenin hangi ayetini yorumlayıp böyle bir kanıya varmışlar acaba.

bu arada dinayetin hiç bir zaman böyle açıklaması olmadı
bu biraz kişisel bir yorum katmış cami imamı

http://www.diyanet.gov.tr/tr/icerik/%E2%80%9Corgan-bagisi-candan-cana-giden-en-buyuk-sadakadir%E2%80%A6/9439
Sosyal ağlarda paylaş

Diyanettin sitesinde 2013 yılı içersinde '' Her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Organ Bağış Haftası” bu yıl “Her bağış yeni bir hayattır” teması ile başladı. Sağlık Bakanlığının, hafta münasebetiyle düzenlediği açılış programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, organ bağışının İslam dinine göre hiçbir sakıncasının olmadığını kaydetti.'' bu şekilde bir açıklama var devamı uzun gidiyor.
Bir resim alsaydın keşke. Saçmalayanları ifşa ederdik. Aynı mantık günah diye kan vermek istemeyen .....ler varken , kan verirken tanıştığım hacının biri de evladım iyi yapıyorsun en büyük sevap ben 6 ayda bir trombosit veriyorum demişti çapa kızılay merkezinde. Trombosit vermekte 2 saate yakın süren bir işlem , kolunuza normal kan alınan iğneden çok daha kalın bir iğne ile yapıyorlar. Çok saçma sapan yorumlar insanları dinden soğutuyor. Aşırı dindarlar İŞİD gözükürken , sol görüşlülerede dinsiz yakıştırması yapılması gibi. Eğitim şart (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

Diyanet iyice raydan çıktı ya. Saçmalamakta sınır yok. Hangi surenin hangi ayetini yorumlayıp böyle bir kanıya varmışlar acaba.

Llama da aynısını demiş bunlar kişisel. Açık kadın ambalajı soyulmuş yiyecek gibidir ve sinekler gelir, açık kadın perdesiz ev gibidir gibi çeşit çeşit yorumları var. Geçenlerde böyle yazıları okurken bi tanesinin dediği düşündürdü beni. Çalışan kadının olduğu yerde aç gözlü bi erkek vardır deyince aç gözlümüyüm ben diyesim geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

Diyanetin daha o kadar saçma boyutlara gelmemiş olduğunu görmek sevindirici. Yine de Ankara'nın bir ilçesinde ki camiyi kontrol etme konusunda ki acziyetleri sorun teşkil ediyor. Ankara'da görev yapan imam bunu yazarken köylerde neler dönüyor Allah bilir.

Merkez cami de ne oluyorsa köylerde de o oluyor. Artık daha kolay kontrol etmek için vaazlar merkezden yayınlanıp diğer camilerde dinleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Diyanetin sitesinde organ bağışı haftası kutlanıyor ama camide organ bağışı yasaktır yazabiliyor işte. Vaazın her camide aynı olması her ne kadar siyasi amaçlar için kullanılmaya açık dahi olsa zaten gerekli bir fonksiyon bu ülke için. Bizim köydeki imamı kendi kafasına göre vaaz verirken hayal bile edemiyorum. Muhtemelen köylüyü IŞID militanı kıvamına getirir 2 senede.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

sorgudan geçcekse ne güzel işte.

böbrek derki toprakta çürüyeceğime bir insanı hayatta tuttum.

onun sevaplarındanda pay versinler hatta

Sistemin bu kadar kırılgan olduğunu mu düşünüyorlar?

Kataloglama o kadar mı ilkel? Taaaa mahşer gününe kadar her insanın her organın kaydını tutuyor da bir organ transfer olursa sistem mi çöküyor?

Abi bizim böbrek kaydı?
Yok bulamadık arşivde kaybolmuş.

Bu kadar saçma bişey olabilir mi yahu? O kadar güçlü herşeyi bilen, bi organ yer değiştirince kaybediyor sorgulayamıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...