Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Dun gece Ankara'nin en kalabalik yerinde (Kecioren merkez) bir caminin uzerinde koca harflarle yaziyordu, Eklediklerine gore ahrette kalp, bobrek, ciger gibi seyler de sorgudan gecirilecekmis. Iyice kendini kaybetti bunlar, sasa kaldim gorunce. Telefon bozuk olmasa resmini cekerdim de bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Keçiören de sıradan birgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Penisin işi zor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 şimdiye kadar organ bağışı yapmış olanlara ne olacak diye bi sorsaydın keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 ya şu cuma vaazları sitcom gibi kütahya'da evin dibinde cami vardı cuma günü utter bullshit spam geliyordu adeta ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 sorgudan geçcekse ne güzel işte. böbrek derki toprakta çürüyeceğime bir insanı hayatta tuttum. onun sevaplarındanda pay versinler hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 e şimdi benim safra kesesi yok ne yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Böbrek nasıl bi sorgu sual verecek ! Efendim bu eleman sürekli mc donalds ve burger king yedi mi diyecek !!! Hani önemli olan ruhtu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 fenn said: Böbrek nasıl bi sorgu sual verecek ! Efendim bu eleman sürekli mc donalds ve burger king yedi mi diyecek !!! Hani önemli olan ruhtu . Bu heb zıkkımlandı alkol içti aksırdı tıksırdı diyecek işte. Karaciğer akıllarına gelmemiş böbrek demişler ilkokul 4 biyoloji bilgisi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Organlar hesap verecek se melekler ne halt edecek. Hani herseyi yazıyorlardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Umarım şunu diyen elemanların kendileri veya yakınları organ bulunmadığı için kıvranır dururlarda öğrenirler ne olduğunu. Organ yetmediği için ölen akrabası olsa da ona kader diyecek bu sefer. Ölüm günü sabittir , değişmeyecek diyecek. Of ki ne of Ömrü uzatır diye sadaka verecek birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Diyanet iyice raydan çıktı ya. Saçmalamakta sınır yok. Hangi surenin hangi ayetini yorumlayıp böyle bir kanıya varmışlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Kalten said: Diyanet iyice raydan çıktı ya. Saçmalamakta sınır yok. Hangi surenin hangi ayetini yorumlayıp böyle bir kanıya varmışlar acaba. bu arada dinayetin hiç bir zaman böyle açıklaması olmadı bu biraz kişisel bir yorum katmış cami imamı http://www.diyanet.gov.tr/tr/icerik/%E2%80%9Corgan-bagisi-candan-cana-giden-en-buyuk-sadakadir%E2%80%A6/9439 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Diyanettin sitesinde 2013 yılı içersinde '' Her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Organ Bağış Haftası” bu yıl “Her bağış yeni bir hayattır” teması ile başladı. Sağlık Bakanlığının, hafta münasebetiyle düzenlediği açılış programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, organ bağışının İslam dinine göre hiçbir sakıncasının olmadığını kaydetti.'' bu şekilde bir açıklama var devamı uzun gidiyor. Bir resim alsaydın keşke. Saçmalayanları ifşa ederdik. Aynı mantık günah diye kan vermek istemeyen .....ler varken , kan verirken tanıştığım hacının biri de evladım iyi yapıyorsun en büyük sevap ben 6 ayda bir trombosit veriyorum demişti çapa kızılay merkezinde. Trombosit vermekte 2 saate yakın süren bir işlem , kolunuza normal kan alınan iğneden çok daha kalın bir iğne ile yapıyorlar. Çok saçma sapan yorumlar insanları dinden soğutuyor. Aşırı dindarlar İŞİD gözükürken , sol görüşlülerede dinsiz yakıştırması yapılması gibi. Eğitim şart (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Kalten said: Diyanet iyice raydan çıktı ya. Saçmalamakta sınır yok. Hangi surenin hangi ayetini yorumlayıp böyle bir kanıya varmışlar acaba. Llama da aynısını demiş bunlar kişisel. Açık kadın ambalajı soyulmuş yiyecek gibidir ve sinekler gelir, açık kadın perdesiz ev gibidir gibi çeşit çeşit yorumları var. Geçenlerde böyle yazıları okurken bi tanesinin dediği düşündürdü beni. Çalışan kadının olduğu yerde aç gözlü bi erkek vardır deyince aç gözlümüyüm ben diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Diyanetin daha o kadar saçma boyutlara gelmemiş olduğunu görmek sevindirici. Yine de Ankara'nın bir ilçesinde ki camiyi kontrol etme konusunda ki acziyetleri sorun teşkil ediyor. Ankara'da görev yapan imam bunu yazarken köylerde neler dönüyor Allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 ki'ler bitişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 fenn said: Böbrek nasıl bi sorgu sual verecek ! Efendim bu eleman sürekli mc donalds ve burger king yedi mi diyecek !!! Hani önemli olan ruhtu . hahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 yıllarca içip bu kafaya ulaşamıyor insanlar. ama bu hayvanoğlu hayvanlar doğuştan uçmuş. anası uçarken doğurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 keşke resim foto alsaydın ya. diyanete şikayet ederdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Kalten said: Diyanetin daha o kadar saçma boyutlara gelmemiş olduğunu görmek sevindirici. Yine de Ankara'nın bir ilçesinde ki camiyi kontrol etme konusunda ki acziyetleri sorun teşkil ediyor. Ankara'da görev yapan imam bunu yazarken köylerde neler dönüyor Allah bilir. Merkez cami de ne oluyorsa köylerde de o oluyor. Artık daha kolay kontrol etmek için vaazlar merkezden yayınlanıp diğer camilerde dinleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Geçenlerde şeytanülracim diye filme komedi filmi gibi baktım. Gümdem oldukça penguen vs dergilere gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Diyanetin sitesinde organ bağışı haftası kutlanıyor ama camide organ bağışı yasaktır yazabiliyor işte. Vaazın her camide aynı olması her ne kadar siyasi amaçlar için kullanılmaya açık dahi olsa zaten gerekli bir fonksiyon bu ülke için. Bizim köydeki imamı kendi kafasına göre vaaz verirken hayal bile edemiyorum. Muhtemelen köylüyü IŞID militanı kıvamına getirir 2 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Hacıya ve hocaya güvenmeyeceksin diye boşuna demiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 elesso said: sorgudan geçcekse ne güzel işte. böbrek derki toprakta çürüyeceğime bir insanı hayatta tuttum. onun sevaplarındanda pay versinler hatta Sistemin bu kadar kırılgan olduğunu mu düşünüyorlar? Kataloglama o kadar mı ilkel? Taaaa mahşer gününe kadar her insanın her organın kaydını tutuyor da bir organ transfer olursa sistem mi çöküyor? Abi bizim böbrek kaydı? Yok bulamadık arşivde kaybolmuş. Bu kadar saçma bişey olabilir mi yahu? O kadar güçlü herşeyi bilen, bi organ yer değiştirince kaybediyor sorgulayamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar