Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 aga bu hadiseyi sabaha kadar kamçılarım yeminlen çok uyuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 hadise ile azizi bir koliye falan koyup yakabiliriz hakikaten ahahah finale kalanlardan türkan kazansın istiyorum, aziz yapmacıklığın dibine vuruyor çok itici, performansları da rezaletti kaç turdur. emre de anca sempatiklikten yürüyor, duman performansı berbattı, bir de o gitarla 2 ölçü arpej yaptı bıraktı, dün de bağlama vardı elinde 2 tıngırdattı bıraktı neyin artistliği olm ses yarışmasında, çalamıyorsan alma şunu eline. tamay kazansın istiyordum önceden ama son 2 performansı oldukça kötüydü elendi gitti. onun haricinde asude cemre olabilirdi o da elendi. onun dışında önemli değil benim için kim kazanırsa kazansın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 türkan kıbrıslı arkasında kıbrıs'ın desteği var. bir de 16 yaşında daha aile kızı havası var oradan kazanıyor. sesi de çok iyi tabi bence o ayrı. tertemiz okuyor şarkıları. emre genç kızların sevgilisi. şarkıları da çok duygulu okuyor oradan kazanıyor. aziz'in sesi de fena değil ama acun sene boyunca hadise'yi o kadar ezdi ki kadın mazlum oldu resmen. aziz'e gelen oylar aziz'in değil hadise'nin oyu. o yüzden yarışmayı da bu kazanacak. rapçi eleman rap oylarıyla finale geldi ama daha ilerleyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 @emre ahaha elendiği şarkıyı şimdi izledim ya efsaneymiş sdfdsfs abi juriye hayko olmaz. işi bilen adam çünkü alayını itin götüne sokar sdfds zaten hayko da boyle medya maymunluğuna gelmez o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Cem Adrian olsun jüri :P http://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/cem-adriandan-o-ses-turkiyeye-sert-tepki/ videodaki türküyü de ne güzel söylemiş len adam. Bahaneyle dinlemiş oldum - iyi ki dinlemişim. Edit haberi açmayana http://www.youtube.com/watch?v=5J2UbONCngo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 emre sertkaya kazandı. athena ile nazım hikmet'in şiirinin şarkısını da çok güzel okudular. https://www.youtube.com/watch?v=lN00W3i8lGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 birinci olanın şarkıları dinliyorum şimdi youtube'dan da haketmiş bence adam baya başarılı. elenen daha iyisi var mı bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Birinci olanın ağzından çıkan birşey anlaşılmıyor anıra anıra dolandı ortada ne şekilde kazandığı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Ben de çocuk ne kadar iyi söylemiş, şaşırdım bu yarışmayı kazandığına falan diyecektim. Yoksa kürt falan mı mighty niye beğenmedin? Lel kürtmüş evet. Bu arada bütün vidyolara tüyleri diken diken eden falan yazılmış yine bi nefret ettim arada ülkemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Ben burada tamayın kileri dinledim dün akşamda son 3 e kalan yarışmacıları dinledim kalanlar hakkında bir fikrim yok, son 3 e kalanlar arasında en kötü söyleyen oydu. Kürt mürt bilmem gökhan olmasa sittiğin sene kazanamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ahmedinejad said: Finalde Türkan repçi oğlan Aziz ve Emre olacak. Ya Aziz ya da emre kazanır. adam acun çıktı ya la :D Tamay'dan şebnem ferah çıkartmaya kalktılar elde kaldı gırtlak. Pes daha iyi söylüyordu. Türkan yarı finalde çok iyiydi dün seyretmedim ne söyledi bilmiyom bile ama whitney'i çok fena okuduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 sittin sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 sittiğin sene ne lan ahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 asjhahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 şu adamın kazanması gerekiyordu, geri kalan ya kötüydü ya çok kötüydü. http://www.youtube.com/watch?v=C_xOur0i5WY o kazanan çocuğu da yarışmadaki kzılarla takılıyo falan magazin reytingi getiriyo diye finale çıkardılar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 mesela gökhan ikilisi şu adama neden dönmez ya da dönmek için nazlanır? ne sesi var ki bu heriflerin? eline verir ikisinin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 adamın ne söylediği değil de adama ne söyleteceğin daha önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Bu bikaçyüzyıl sonra atasözü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 dasBock said: mesela gökhan ikilisi şu adama neden dönmez ya da dönmek için nazlanır? ne sesi var ki bu heriflerin? eline verir ikisinin de Hepsi senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 o ses falan hikaye ya. Finland da Tarja abla jüri olmuş şimdi izleyevcek yer arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar