Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mcdonalds ve burger king

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:
>yetiskin bir bireyim
>pizzaya 40 lira veremiyorum

Somalide insanlar açken pizzaya 40 lira veren bebeler yüzünden dünyamız bu halde zaten =(

Ama KFC ne yapıyor? Yerel kültüre uyumlu, herkesin bütçesiyle barışık. Gravyi tüm insanlığa yaymaya hevesli

http://3.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/SIpY3HPagOI/AAAAAAAADJ0/T2FSjSpjbkU/s640/Muslim+pilgrims+line+up+at+a+KFC+restaurant+outside+the+Grand+Mosque+in+Mecca.+As+many+as+two+million+Muslims+from+around+the+world+are+expected+to+arrive+Saudi+Arabia+hajj+pilgrimage.jpg

Aferim KFC. Kahrolsun bağzı pizzalar
Mesaj tarihi:
benjani said:

http://www.bukrece.com/wp-content/uploads/2015/05/gobitte.png

bu baya iyi, et döner ve köfteli.ankara ve afyon dışında yok ama.

şunu ben de ankarada yedim geçen, göründüğünden çok daha iyiymiş ehueh
Mesaj tarihi:
Rokali pizza ney olm manyak misiniz
Bi de utanmadan kacamak diyo

Rusa niyetlenip travestiye fit olmak gibi bişey

Arkadaki mantarli ise ona okey ama o otlu domatli pizza anne pizzasinin 1 tik ustunde olabilir anca. O arkadaki de mantarli olmayabilir. Killandim bak
Mesaj tarihi:
Bizim buraya pap johns açılmış gecen gun barbeku soslu tavuklu pizza soyledım guzeldi baya little la dominosa 5 basar pizza hut İstanbulda her yerde yok o yuzden uzun zamandır yemedim
Mesaj tarihi:
dünyanın en güzel pizzası da olsa gidip tek bir pizzaya 30-40 tl vermem ya. giderim bifteğimi yerim paşa paşa. pizzamı da 1+1 kampanyalarında 30 tl 2 ortaboy pizza şeklinde gömerim sosis sucuklu mis gibi sağlıksız.
Mesaj tarihi:
aynısını evde de yapabiliyorum, dışarıda yemek çok saçmaya geldi mi konu?

ABİ 3 LİRALIK MAKARNA, AYNISNI EVDE YAPARIM YANİ 20 LİRA PARA İSTİYORLAR. İNSANLAR DA YİYOR, BEN ANLAMIYORUM YA.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:
Tamam beyler size tavuk donerle mutluluklar

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka yemek bilginiz de yok denecek kadar az. Her yediğiniz 30+ liralık yemeği gelip burda bi olayı varmış gibi paylaşıyorsunuz. Yemek kültürünüz yok, gastronomik keyifleri tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, lezzet çeşitliliğine hazır değilsiniz. Yemeden içmeden anlıyorum diyeniniz de tatava. Türkiyenin her lokantasını bilirim diyo, ara sokakta bi antakya tavuk dürüm yememiştir mesela. Duyulmuş 40 liralık pizzacıları görmüştür.
Mesaj tarihi:
of bu kadar gelişmicekti bu insanlık ben hep diyorum. Yaşamak için yemeye devam eden ırk olacaktık ne güzel.. Bok var herşeyi sanata, yemeği kültüre çevirdik iyi halt ettik.
Elin hamur üstüne peynir sebze bilmem nesini vizyon ve elitlikle bağdaştıranlar çıkıyor sonra işte böyle asdf MUAZZAAMMI BELLİSİMO
Mesaj tarihi:
dogmeat karşında ki ne yediyse ona lafım yok ama yediğin pizza güzel degil savunma daha fazla. 30-40 lira etse lan bari... 3 lira etmez gözümde. Benzer birşey yedim ordan biliyorum (en azından menü italyancaydı local bir yerde yedim de bilemedim şefin tavsiyesini asdasf) o yüzden savunma
Ekmek + domates + soğuk peyniri. Yanında da ev şarabı dayıyorlar fln.

sazan avi.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

dogmeat karşında ki ne yediyse ona lafım yok ama yediğin pizza güzel degil savunma daha fazla. 30-40 lira etse lan bari... 3 lira etmez gözümde. Benzer birşey yedim ordan biliyorum (en azından menü italyancaydı local bir yerde yedim de bilemedim şefin tavsiyesini asdasf) o yüzden savunma
Ekmek + domates + soğuk peyniri. Yanında da ev şarabı dayıyorlar fln.

sazan avi.

Yemedigin pizzanin guzel olup olmadigini anlamak?

Aga ne garipsiniz ya
Ben bu isin okulunu okdum,ama tadina bakmadigim yemegin iyi/kotu olduna dair yorum yapmak aklimdan gecmez

Sakin olun kankular biraz
Mesaj tarihi:
bim'den kola ekmek patates alıp evde bunları yemekle övünenlerin olduğu bir ülkede, italyan usulü yapılmış margarita pizzanın kötülenip yerin dibine batırılması kadar normal bişi yok sanırım.
yemek zevkimiz komagene etsiz çiğ köftedir, ötesini yiyenler burnu büyük pis elitlerdir.

Auril said:

Rokali pizza ney olm manyak misiniz
Bi de utanmadan kacamak diyo

Rusa niyetlenip travestiye fit olmak gibi bişey
  • Yeni Oluştur...