Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Sam'i Kaede'yi felan topiğe summonlıyorum. dragonball Z gibi, one punch man gibi "osurdum dünya patladı, tükürdüm evren patladı, parmağımı azıcık ileri götürdüm gerçeklik değişti" gibi abartı güçte karakterler istemiyorum, 300 gibi yiğidin harman olduğu yerden gelmiş, bağrını gere gere savaşan, bazen taktiksel manevralar anlatan felan bişiler istiyorum. kılıç kalkan tarihsel savaşlar, ya da p90'lı modern çatışmalar konu alabilir. teketekten ziyade ekip/grup savaşları istiyorum ama. https://www.youtube.com/watch?v=UrIbxk7idYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 kingdom, kingdom 2 geldi aklıma ama onda da tarihi karakterleri aşırı OP yapmışlar asdf Taktiksel toplu savaşlar olarak belki tatmin edebilir ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 le chevalier d'eon k:return of kings stay night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 bakayım bunlara bu hafta. seinen'lermiş bi de, nays (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Biraz gaza geleyim diye fragmanı izledim, çok gaza geldim şimdi filmi izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 hayır 300 demişsin de "osurdum dünya patladı"nın bir tık altında zaten o lol. arslan senki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Hakuouki 3 yada 4 sezon shinsengumi. über değil 6,5/10 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Sam said: hayır 300 demişsin de "osurdum dünya patladı"nın bir tık altında zaten o lol. yok lan ne alakası var. kenshin gibi bişi işte. osurdum dünya patladı bambaşka kafalar. arslan senki'ye bakam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Sam said: hayır 300 demişsin de "osurdum dünya patladı"nın bir tık altında zaten o lol. arslan senki. destekledim bunu. aynisini yazmaya gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 tekrar söylüyüm o zaman yok lan ne alakası var diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 tengen toppa gurren lagann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 SenariouS said: tengen toppa gurren lagann sunu hep TEEN TOPANGA diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Arslan Senki yazmaya gelmiştim, yazılmış. 90'lı yıllarda yapılmış Romance of the Three Kingdoms'a bakabilirsin, 2000'li yıllarda yapılandan uzak dur ama. Aynı dönemde geçen Souten Kouro daha candır. Abartı şeylere tahammül edebiliten varsa Samurai Warriors ve Sengoku Basara'ya da göz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 gintama var izlemez inatla sonra dandrik bir filme deger birseyler arar lol bide kenshin gibi diyor, gintama manga kenshinin ruhuna kenshin animesinden daha yakin ahahahah http://images5.fanpop.com/image/photos/27800000/Jirocho-and-Gintoki-gintama-27833650-1743-2560.jpg animede bi kyoto arc var duzgun oysa gintamada her arc kyoto arc kivaminda neredeyse asdffsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 ben ona 300 bölüm filan yükledim, gitti izlemeden hdd'yi bozdu işte öyle bir insan. (:P) ve evet souten kouro diyebilirim bir de, daha 300 gibi savaşlar. EPIC! BAĞIRMALAR! DA! VAR! hatta op'u da epictir, koyayım: http://www.youtube.com/watch?v=Id5ZGhvW-sw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 ya gerekte kalmadiki hepsi var crunhyde :D ben simdi bastan izliyorum foreshadow yaptigi yerleri gormek icin, alien vs yakuzaya kadar geldim asfdafsasd https://www.youtube.com/watch?v=8nhJEIcCv8A jo aniki <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 gintama iyi mi bu kadar ya asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 sua anda devam eden en kaliteli uzun soluklu manga acik ara, hikaye nasil anlatilir ve karakter yaratma uzerine ders almasi lazim diger yazarlarin bittigi zaman ruhumda olusucak boslugun tamiri olmiycak, goril japonca naber diye dergi cikarirsa belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Vay arkadaş, başlayayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 berserk söylenmemiş vay anasını basilisk var bir de 300 kafasında olan bence karakterleriyle kenshin demişsin ama seirei no moribito'yu da önerebilirim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 300 derken termoplaedeki last stand tarzı bir şey mi istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Xenus said: berserk söylenmemiş vay anasını demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Sam said: ben ona 300 bölüm filan yükledim, gitti izlemeden hdd'yi bozdu işte öyle bir insan. (:P) lan ne bozması, duruyor o animeler hala. yalan söyleme, alekspu atarım burdan oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 kingdom izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Bone said: lan ne bozması, duruyor o animeler hala. yalan söyleme, alekspu atarım burdan oraya. "gintama izle" dediğimde "bozuldu gitti onlar" filan diye bahane vermemiş miydin? :p iyi neyse izle gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar