kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 en iyi filmi revenant, oscarı da leo alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Ya manyakmısınız mad max diyip duruyorsunuz ? gidin The Revenant i bi sinemada izleyin lütfen... kurgu filan hadi neyse geçiyorum o ses effectleri ses kurgu mix hepsi alır net görüntü yönetmenide alacak belki artlarda madmax alır yazdım ben listemi önceki sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 michael fassbender alır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 https://media.giphy.com/media/I1wVT1HtfZOeI/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 dicaprio alamazsa artık oscarı verenler paraleldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 para avcısında daha iyiydi caprio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Django'da muhteşemdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 The revenant ta film çok iyi leo öyle über falan değil. İyi herhangi bir oyuncuyu koysan aynı şekilde oynardı zaten. Rolün kurbanı olur bu sene alamazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 En iyi film, en iyi erkek oyuncu ve en iyi uyarlama The Martian'a (ve Matt Damon'a) gitmezse hakkı yenir. Tamam Leo artık Oscar alsın istiyoruz hepimiz de, bu sene maalesef Matt Damon coştu, resmen haketti adam, Leo seneye kalmalı adil bi bakışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/067/299/47e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 en iyi komedi ödülü almamış mıydı martian? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Z-n_CeHTGFs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Bana göre : En iyi film : The revenant En iyi erkek : leonardo En iyi kadın : Jennifer lawrence En iyi yönetmen : george miller En iyi yardımcı erkek : Slyvester En iyi yardımcı kadın : Kate winslet En iyi sinematografi : Mad Max En iyi kostüm : Mad Max En iyi ses : Mad Max En iyi Makyaj : Mad Max En iyi görsel : Mad Max En iyi Film Kurgusu : Mad Max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 En iyi erkek oyuncuya da Mad Max deseydin. Tom Hardy değil ama Mad Max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 görsel şov olarak umarım mad max guitar guy gelir filmin en efsane şeyiydi o ya ahaha https://youtu.be/1DcqnkzGEFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 HarveyQuinn said: michael fassbender alır umarım. yavaş yavaş alsın, aheste aheste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 o değil de spotlight'ı izlemedim ben ya, film bulunmuyor da etrafta. olayı nedir çok merak ettim, o da baya iddialıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Bugün joy u izledim. Diğer adayları henüz izlemediğim için kıyaslamayacağım ama oscar ı alırsa bok gibi bi sene olmuş kadın oyuncular için heralde. İyiydi, kötü değildi de yokluktan vermişler derim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 scorch said: görsel şov olarak umarım mad max guitar guy gelir filmin en efsane şeyiydi o ya ahaha https://youtu.be/1DcqnkzGEFQ ki baska da bisi yoktu hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Rewendor said: En iyi film, en iyi erkek oyuncu ve en iyi uyarlama The Martian'a (ve Matt Damon'a) gitmezse hakkı yenir. Tamam Leo artık Oscar alsın istiyoruz hepimiz de, bu sene maalesef Matt Damon coştu, resmen haketti adam, Leo seneye kalmalı adil bi bakışta. revenantı izlemedim de martian a en iyi flimi vermesinler ya. ki en iyi erkek oyuncu da aynı şekild.e film gözümde 8/10, ama yani en iyi diyemem şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 genelde listelerde 2. ve 3. siradaki filmler aliyor yeni oylama sistemine gore. pf anlatamam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Golden Globe ahah BEST MOTION PICTURE - MUSICAL OR COMEDY Winner - The Martian BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A MOTION PICTURE - MUSICAL OR COMEDY Winner - Matt Damon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 revenant'ı izlemedim. ama eğer leo oscarlık oynamadıysa bile adama verilmeli. herif o kadar oscarlık oynadı oynadı vermediler ama şimdi versinler artık anasını satayım. martian ve matt damon alırsa saçmalık olur o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Bu Martian'ı aşırı övme veya kötüleme hevesi nedir ya? Süper veya kötü bir film değildi doğruya doğru, iyi bir filmdi izledik geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar