Nako Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 He yani barizdi alıcağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Madmaxin hakki ne yendi sdfdd Konusmalar tirt otesi leo haric black lulz matter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 adam aldı sonunda oscarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ahmedinejad said: Spotlight sürpriz falan değildi eksiye de yazmıştım katolik kilisesine sağlam vuran siyasi bir film. Digerleri düz filmlerdi hep. Argo da böyle oscar kazandı zamanında. şundan dolayı aldı spotlight. istediği kadar mükemmel işlenen bir bilimkurgu olsun, ne bileyim lovecraftın bir romanını mükemmel taşısınlar perdeye almaz yine de. böyle birdman, spotlight gibi belirli konuları işleyen veya bir şeyler sunan filmleri seçiyorlar, seçecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 the martian bi bok alamadi demi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 hala oscarda hak mak diyenler var, cok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 the revenant cok rahat alabilirdi ödülü ya. 1.5 saatin leo'nun ıhhlayarak konusmasıyla geçmesi belki önünü kesmiş olabilir sdsaf mad max ile revenant cidden izlerken hayran bırakmış bitmesin istetmişti. ikisi dışında bir filme gitmesine üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 argo ne sıkıcı bir filmdi lan. böyle alacaklarsa almasınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 of guncelin tamami oscar olmus ahahah o degilde bridge of spies yardimci erkek oyuncuyu aldi ya Mark Rylance baska bisey istemiyordum zati leo cok adam gibi konustu lan. Julianne Moore falanda beklemeden siktirdi gitti. Komediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 neyse leo aldı sonunda yatıp uyyabiliriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Leo başgan iyi konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Leo'nun ağzına dikkat etmemiş mi ya kimse? Red carpet'da ilk kelimesinde ef ef ef diyerek başladı adam, "WTF!" dedim. Acıdım adama "yıllarca bu anı bekledi, acceptance speech'i yamuk ağızla yapacak" diye. Arı mı sokmuş nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 disciden gelmis gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 lan her şeyi geçtim, hadi redmayne başganı da yediniz de ulan Tom Hardy en iyi yardımcıyı kesinlikle hak ediyordu lan... neyse goygoy zaten şu oscar muhabbeti de işte yine de üzüldüm bak tom hardy'e :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Sotto said: Normal abi Madmax in filan en iyi filmi almasini beklemiyordunuz heralde. Mantikli buldum ben odulleri acikcasi.. sadfsad yılın en iyisini olmasına rağmen ben beklemiyordum da spotlight'ı da zerre beklemiyordum. bariz murica'nın politik oylamalarından olmuş. bir aksiyon filmine hayatta en iyi filmi vermezler herhangi bir ödül töreninde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 En cok tom hardynin hakki yendi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 oldukca makul secimler. best original song haric spotlight makul secim, gelecegi belliydi, inarritu ve leo supriz degil zaten. bu ucu icin baska kim alacaydi? mad max'in aldigi oduller, zaten mad max'in alabilecegi oduller. sadece best film editing'in gitmesine uzuldum. the big short daha iyiydi. kadina verelim demis olabilirler. ex machina'nin vfx almasi harika, bu kadar dusuk butce ile bu kadar basarili bir calisma. parayi sadece teknik konulara yatirmis bir filmin 5te 1 butceye sahip sonucta. aslinda keske makeup'ta da 100year old man kazansaydi. butcesi ve sonuclari dusunulunce kesinlikle cok daha basariliydi mad max'e gore. edit: galiba sly'in hakki yenmis oldu sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Leo sürpriz değilde hak ettiğinden dolayı sürpriz değil, hypelandı resmen. Redmayne başgan 1000 kat daha iyiydi. Hatta Fassbender bile daha iyiydi. Leo'nun çok daha güçlü performansları vardı. Spotlight'ı izlemedim ama Argo ile aynı kefeye koyuyor herkes. Tamam bu da çok kral filmdi ama daha güçlü rakiplerin arasından sadece "MURİCA KENDİYLE YÜZLEŞİYOR" goygoyu yüzünden ödüllendirildi deniyor. Zaten Akademi ödül verirken bu tip filmler genelde hep bir değil, on adım önde oluyor. Bakalım bir ara izleyeceğim gerçi hakkını da yemeyelim. Argo'ya da çok ön yargılıydım da 5 ay önce yeni izledim o yüzden, pişman oldum o kadar geç izlediğime sdfs Tom Hardy yalnız bir ödülü en çok hak etme kategorisinde net gecenin en önemli ismiydi. Ona verilmemesi saçma olmuş. Ben halen oradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 madmax iyiydi ama cidden iyi olmasının sebebi atmosfer, giysiler vs idi. Spotlight i izlemedim. Yorum yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Dark böyle konuştuysa bir kez daha perçinlendi hakettiği leonardonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 leonardo oscarını almış. mad max ödülleri süpürmüş.. http://imgim.com/1034inciy7912821.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Aluriel said: En cok tom hardynin hakki yendi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 SenariouS said: the martian bi bok alamadi demi lan best commercial adapted screenplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CcW3UWTUEAANru8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 mad max süpürmüş helali hoş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar