yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ben hiç kasmadan iğreneyim Japonyadan. Çok uzun abicim yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 japonyayi dogru kaynaklardan ogrenin http://i.imgur.com/Lh7ayDy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak said: japonya bu konuda neden şaşırtsın lan. adamlar cinsel anlamda yozlaşmanın en yoğun olduğu kesimlerden biri. tentacle sex çizen/okuyan/izleyen millet her şeyi yapabilir. "gta'da milleti öldüren herşeyi yapabilir" kıvamında bir önerme olmuş bu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 imamizer said: bizde olunca, diyanet fetva ouvvv!! japon yapınca sektöre dökünce, kültür mültür diye pedofiliyi meşrulaştırınca sensailer, hempailer böyle bi özenmeler, japona hayran olmalar. Çok net olmuş sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Sam said: bingildak said: japonya bu konuda neden şaşırtsın lan. adamlar cinsel anlamda yozlaşmanın en yoğun olduğu kesimlerden biri. tentacle sex çizen/okuyan/izleyen millet her şeyi yapabilir. "gta'da milleti öldüren herşeyi yapabilir" kıvamında bir önerme olmuş bu. (:P) video oyununda adam öldürme ile çocuk görünümlü karakterleri sex öğesi haline getirene kadar baya sarp, dipsiz uçurumlar var ya. broad brush ile belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Şimdi bu entry den ; ülkelerde yaşanan olayların direk din ile ilgili olmadığını ; bunun toplum yapısı ile ilgili olduğu sonucunu çıkarabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 nop, din hala ana etkenlerden biri ama tek etken değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ben gıcıklık için filan değil gerçekten anlamak için soruyorum. Din nasıl bir toplumun tecavüz ve sapıklık oranını arttırabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Bright said: imamizer said: bizde olunca, diyanet fetva ouvvv!! japon yapınca sektöre dökünce, kültür mültür diye pedofiliyi meşrulaştırınca sensailer, hempailer böyle bi özenmeler, japona hayran olmalar. Çok net olmuş sdsfds de japonyada 1 tane pedofil davasi vakasi mahkemesi duymadim..demekki legalize etmek mi gerekiyor..bizde fetvasini verdiler 18 i birak 15 yas altinda sirita sirita yapiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: Ben gıcıklık için filan değil gerçekten anlamak için soruyorum. Din nasıl bir toplumun tecavüz ve sapıklık oranını arttırabilir? tez yazarsın üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak said: video oyununda adam öldürme ile çocuk görünümlü karakterleri sex öğesi haline getirene kadar baya sarp, dipsiz uçurumlar var ya. broad brush ile belki. gerçek ile kurgu arasındaki fark her mecrada aynı, uçurum bir yana alçak bir basamak kadar bile fark yok. fo2'de çocuk öldürmekten farkı yok. iki durumda da çocukların hiçbiri gerçek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sub türkiye yaşamıyor musun abi sen, ya da haber izlemiyor, gazete okumuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Sam said: bingildak said: video oyununda adam öldürme ile çocuk görünümlü karakterleri sex öğesi haline getirene kadar baya sarp, dipsiz uçurumlar var ya. broad brush ile belki. gerçek ile kurgu arasındaki fark her mecrada aynı, uçurum bir yana alçak bir basamak kadar bile fark yok. fo2'de çocuk öldürmekten farkı yok. iki durumda da çocukların hiçbiri gerçek değil. broad brush ile evet. etki-tepki ile hayır. seninle konuyu tartışma arzum olmadığı için uzatmıyorum. anime, hentai kesimi bu konularda baya hassas. kendini iyi hissetmeni ne sağlıyorsa der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Kurumu ve organlarıyla hiçbir değeri olmayan bozuk insanları konuma getirerek, kurbanları da itibarsızlaştırıp seslerinin duyulmasını önleyerek arttırabilir. Bir yandan da evliliğinizi bozmaz diye ara gaz verdiler mi de tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 diğer taraf için vaadettiklerine baksana delüğanlı bingildak said: suBzer0 said: Ben gıcıklık için filan değil gerçekten anlamak için soruyorum. Din nasıl bir toplumun tecavüz ve sapıklık oranını arttırabilir? tez yazarsın üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ben kendimi her şekilde iyi hissediyorum da forumumuzda "doom oynadı okulu silahla bastı" kıvamında düşüncelerin söylenmesi ilginç geldiğinden ötürü yazmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 simdi capitalizm de oynadim ,hic ole tshirt fabrikasi kurup trost haline gelmedim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 japonyanın görünen yüzü ne ki diğer yüzü diye anlatmış bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 suBzer0 said: Ben gıcıklık için filan değil gerçekten anlamak için soruyorum. Din nasıl bir toplumun tecavüz ve sapıklık oranını arttırabilir? ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 soyle arttirir. zaten buna meyilli olan adama "bak boyle yaparsan sorun olmaz. gunah yazmaz" dersin arttirir. kadina "cok konusma lan! boyle diyor din!" dersin basarsin kafasina, kendisini asagida gorur, tecavuze ugrasa bile anlatmaz arttirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Japonyani dini de bunları diyormuş o zaman.. tamam anladım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 islam ne guzel halbuki dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Valla benim yaşadığımın bir sıkıntısı yok ama millet ne yaşıyor bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 heryerde var bu tür olaylar. dünyanın en mutlu ülkesi danimarkada bile(yamulmuyosam danimarkaydı) almanya da dışarıdan bakınca çok tatlı gözüküyor ancak heryer buram buram neo-nazi kokuyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak said: video oyununda adam öldürme ile çocuk görünümlü karakterleri sex öğesi haline getirene kadar baya sarp, dipsiz uçurumlar var ya. broad brush ile belki. yok ben katılmıyorum. baya aynı seyler aslında. Şimdi diyceksin, e nedne baska milletlerde yok bu tentaclelar onlar bunlar. iki acıklaması var. birincisi heryerde var, o veya bu sekilde tentacle yok atlısı var. ikinci acıklamda, japonyanın daha ucuz mediumlarla content üretilme yollardının daha gelişmiş olması. dünyanın her yerinden daha gelişmiş bi cizgiroman ve cizgi film endürstrileri var. Haliyle daha fringe fikirler tutumlar kendilerine yer bulabiliyo. Cizgiroman kültürene bakınca bütün dünyada, her ülkede ne zaman sektör büyüdüyse hemen fantazi üretmeye baslamıs kenardan köseden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar