maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Catze said: kızın hoşlandığı boşa çıkmış sana da yol vermiş bu da olabilir ama kızın etrafında biri yok sanırım şu an. arkadaşlardan duyduğum bu. biriyle yazışıyorsa vs bilemem tabi ama böyle bi ihtimal var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Fistan said: kızın foto var mı koy bakalım dindar mı değil mi anlaşılır foto var da ben anlayamadım pek. ordan göte geldim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 maroon5 said: ginaly said: maroon5 said: Editor said: maroon5 said: ama değişemem inancım bu benim abiler. ateizm de bir inançtır bebeğim. çok yanlış gelmişsin sen ya inanç nedir ne değildir bi öğrenin hocam. tanrının varlığının olmadığını düşünmek, evrene inanmak da bir inançtır. kız kendini kurtarmış ya helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 maroon5 said: Catze said: kızın hoşlandığı boşa çıkmış sana da yol vermiş bu da olabilir ama kızın etrafında biri yok sanırım şu an. arkadaşlardan duyduğum bu. biriyle yazışıyorsa vs bilemem tabi ama böyle bi ihtimal var tabi. evrenden mesaj almıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 piramitten ban gelir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 karşısında on kez hüngür hüngür ağlamışımdır çok kötü çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 maroon5 said: Laraken said: 6 ay konusu nasıl açılmadı hacı onun? kız dindar takılan biri değil ben zaten hiç değilim. nasıl açılsın? Kiz dindar degildir ama genel turk cakalligi var herkeste, genclikte her halti yiyeyim , yaslaninca abdest, namaz , hac yaparim kafasinda cogu kimse. Bu yuzden yedigi boklarla yargilama kizi. Ben evlenirken turbana giren ne aksam simitleri gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ginaly said: maroon5 said: ginaly said: maroon5 said: Editor said: maroon5 said: ama değişemem inancım bu benim abiler. ateizm de bir inançtır bebeğim. çok yanlış gelmişsin sen ya inanç nedir ne değildir bi öğrenin hocam. tanrının varlığının olmadığını düşünmek, evrene inanmak da bir inançtır. bu konu baya tartışmalı zaten şimdi burada senle bunu tartışmıcam. ateizmin inaç olduğunu savunan teologlar da var olmadığını savunan teologlar da. önyargını kırıp biraz okuyabilirsin hocam. kız kendini kurtarmış ya helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ahmedinejad said: karşısında on kez hüngür hüngür ağlamışımdır çok kötü çok seviyorum hocam napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 piramitten sikayet ettim ha bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Malesef ateist olarak 200 yil gelecekte yasiyorsun en az. Su an ateist dedin mi hirsiz, soyguncu , sapik, ensest .... Algiliyor millet. Eger cehennemde yanmasam su kiza tecavuz ederdim diyen kafalardan ne beklersin Din olmasa kotulukler artacak kafasinda millet. O kadar dinsiz ve dinli ulkeleri. Suc oranlarini koyuyoruz ama nato kafa nato mermer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bak sımdı senı burdan yakaladılar sayfalarca buradan vuracaklar onun ıcın uzatma. zaten editor denen adamın ne oldugu bellı. yıllardır burda trollene trollene simdi millete sarmaya basladı ogrenip. kız konusuna gelince bosver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 kızı kazanmanın bir you yok mudur? çok seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 la olm adama daha allah kitap falan gelecek. ne 200yil ilerisi. daha gidecek 2000senesi var allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 kızı kazanmak istiyorsan, takke + tesbih combo yapıp cıkacan karsısına sayende imana geldim diye haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 maroon5 said: kızı kazanmanın bir you yok mudur? çok seviyorum ya. La ilaha illa Allah, Muhammadur rasoolu Allah?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 dasaaa said: la olm adama daha allah kitap falan gelecek. ne 200yil ilerisi. daha gidecek 2000senesi var allasen En az dedim dikkat edersen. Bu bazi yerlerde 500bazi yerlerde 2000 . Bazi yerlerden umidim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 yok abi son peygamber geldi. daha gelmeyecek ne yazik ki. arkadas son treni kacirmis. eski sayilari okuyarak calismali biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 rabbim imana cagirmak icin sana bir yol gosterici bahsetmis muhterem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 maroon5 said: kızı kazanmanın bir you yok mudur? çok seviyorum ya. ben aslında agnostik ateistmişim yada bu yaşadıklarımızdan sonra agnostik ateist oldum de said: Agnostik ateizm ya da diğer tanımıyla ateist agnostisizm, hem ateizmi ve hem de agnostisizmi içine alan bir felsefi görüştür.[1] Agnostik ateistler, herhangi bir tanrıya ve tanrısallığa inanmadıkları için hem ateist, aynı zamanda kesin olarak herhangi bir tanrının var olup olmadığını bildiklerini iddia etmedikleri için de agnostiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 maroon5 said: ama değişemem inancım bu benim abiler. Sana tek tavsiyem ailen dahil dini konulara girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 hala sahibi gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ginaly Ne okuyacak baslik sahibi bi acikla bizde okuyalim. Kiz nereden kurtarmis kendini ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 fenn said: maroon5 said: ama değişemem inancım bu benim abiler. Sana tek tavsiyem ailen dahil dini konulara girme. ailem saygı duyuyor o konuda bir sıkıntı yaşamadım. zaten heryerde söylemem bunu. kız arkadaşım olduğu için söyledim bu kıza da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 kafirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar