Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bana yüz kanseri gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 sana cocuk muamelesi yapiliyorsa anaokuluna aldirabilirim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Komodo said: abi senin sorun bakışlarda :D şaka bir yana benim alnım fazla ilerde ve uzun gibi geliyor kaşımın olduğu yerle elmacık kemiğinin yanağın hizası aynı değil paralel değil kaşın olduğu yer daha ilerde gibi bir arkadaşa sordum onun aynı hizada gibiymiş ? çocuk dediğim ciddiye alınmama sanki özürlü varmış gibi bişey mi oldu falan diye sormalar geçen yemek yiyorum işte kafam bozuk (yüzüm çökük gözüküyor olabilir öyle olunca kaslarda sorun dedim ya) bişey mi oldu diye yemeği getiren herif soruyor sana ne amk tanımadığın adamdan sanki bir acayiplik varda acıyıp soruyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bi saçını yıkasan düzelir tipin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 imamizer said: yekeyeke said: ninca çıkarsa yılın troll oscarı verilmeli artık bu adama... niye verilsin abi ilk sayfadan beri troll diyor herkes, inanan yok yazdığına. Yani bu azim, bu ne bileyim kasış, yeni şeyler üretme isteği falan.. Noyan bile vazgeçmişken, sequonun izi yokken hala devam etmesi.. Bir di caprio heyecanı, bir scorsese inadı.. oscara gider ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Kafan niye hep sağa sola dönük ? bence ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 abinin design yalniz tam muz ortaya yada kavgada elemanin suratinin ortasina kafaya ucar aeordinamizminde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 o dediğin hastalık ne bilmiyorum ama tipine baktım evet sende belli bi insan tipi var. hepimiz belli bi insan tipine mensubuz. senin tipindekileri hatırlıyorum liseden üni den felan. herkesle iyi geçinirsin mesela sen. mülayim kimseyle sorunu olmayan sakin ve düşünceli görünen bi insansındır herlade. düşünceli derken devamlı düşünüyormuş gibi görünen. neyse lisede ünide felan vardı senin tipinden. hiçbirinin bi yeri patlamadı öyle bi haber gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 eskiden fede vardi. sanki onun neanderthal akrabasisin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 belki trajik gelecek ama evrim antropologlari senin su anda yakindigin ozelliklerin cok onceki kusaklardaki buyuk buyuk anneannelerimizin es secme kritelerinden biri belki de en onemlisi oldugunu soyluyorlardi..yani bas kisminin buyuk ve cikintili vs olmasinin.. sansina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 dasaaa said: eskiden fede vardi. sanki onun neanderthal akrabasisin sen. ilk fotoyu gördüm fede gelmiş foto koymuş dedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 dana22 said: belki trajik gelecek ama evrim antropologlari senin su anda yakindigin ozelliklerin cok onceki kusaklardaki buyuk buyuk anneannelerimizin es secme kritelerinden biri belki de en onemlisi oldugunu soyluyorlardi..yani bas kisminin buyuk ve cikintili vs olmasinin.. sansina.. demek ki annanelere yazmali.. gilf gilf gilf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 valla o zaman arkeoloji tavsiye ediyoruz tahsil olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Bence zararsiz ve basari potansiyeli olan bir girisim. Op devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Çok komik bir trolmüş, gülmekten yaş geldi gözlerimden. Ha çok küçük bir ihtimal trol değilsen, hiçbir anormallik görmedim ben, hatta yakışıklı bile sayılabilirsin. bizim fede'ye benziyorsun gerçekten. O da yakışıklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Kiyiya vuran arkadas miydi fede? Noldu ona ya sempatik bi patiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 troll mroll demeden ciddi post atıyorum. bi acaiplik yok abi. ne alakası var amk. düzgün bir adamsın işte. marfan falan da değilsin. götümden uydurmuyorum bende marfanoid vücud tipi var 2 senede bir kalp testine giriyorum marfan riskinden ötürü. benim kafamdan bile daha az marfan bir kafan var ki bende hiç yok. yine de çok kesin konuşmayayım suratta belli etmeden marfan da olamaz diye birşey yok ama çok az ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 marfan ne lan? martian gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 lan suratında bir şey yok niye bu kadar takıyosun? kafanın içi ne alemde? marbok olmadığına emin olunca kesin bi psikoloğa psikiyatre git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 yakışıklı insan maskesi tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Böyle konular açılınca bana bildirim gelsin hep geriden takip etmekten yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Otu azalt otu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bedelli anormallik diye okudum meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ivy said: Böyle konular açılınca bana bildirim gelsin hep geriden takip etmekten yoruldum. o senin guzelligin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ginaly said: bi saçını yıkasan düzelir tipin. adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar