freedon_nadd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Arkadaşlar bende bir anormallik olduğunu düşünüyorum ya yüzümde ya kafa şeklimde niye derseniz normal insan muamelesi görmüyorum 23 yaşına geldim ama çocuk muamelesi görüyorum gibi bazen marfan ya da down sendromlu olduğumu düşünüyorum. Alnım kafam sizce çok mu büyük ? kaşların olduğu yer fazla ilerde gibi sanki ? resmim http://i65.tinypic.com/2ds3gqg.png http://i63.tinypic.com/eq182h.png Bu normal diyorsanız yüzümde birşey var demektir Nette bulduğum ideal yüz ölçüleri Saç dibinden, çeneye kadar 18 cm. Alından, iki göz ortasına kalan kısım 6 cm. İki göz ortasından dudağa kadar 6 cm. Dudaktan çeneye kadar 6 cm. Bendeyse Alından, iki göz ortasına kalan kısım 7 cm. İki göz ortasından dudağa kadar 7 cm. Dudaktan çeneye kadar 6 cm. Saç dibinden, çeneye kadar 20 cm Bunlar normal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 first edit: kimin fake i bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ne diyo? anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 tinypic_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 genel olarak 24 cm kabul edilmistir, sanirim bu sebepten oturu. agirlik calisarak gh'unu arttirirsan yukseldigini gorebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Uh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 http://i.cubeupload.com/Suvenr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 önemli olan dalga boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 yakışıklılığı 2cmle kaçırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 beyler olay nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 kız olsam veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 kafası beynine bol gelmiş çocuğun, olay bu galiba. emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Black_Hand said: : kimin fake i bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 accountun ilk mesajı olmasa inanabilirdim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 troll fake falan değil arkadaşlar o dediklerim normalse yüz kaslarımla ilgili bir sorun olabilir şöyle acayip deri sarkıklığı marfanda oluyormuş şimdi niye böyle birşey aklına geldi derseniz geçen sırtımda eğrilik çıktıda filmde 2 haftadır araştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 https://i.ytimg.com/vi/bEtkj_VbUqQ/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 başarısız olması düşük IQ dan kaynaklı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Bkz: hipokondriazis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 durmadan troll demeniz normal olduğunu mu gösteriyor yani ? baktınız mı resme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Zekanın değil ama bedeninin kısmen Şaka şaka baya yamuksun baya. Marfan değil de klinifeltere bi bak, olmadı myastenia gravis'te kendinden bişeyler bulabilirsin. Adı daha karizma bişey istersen de kurtarır hem myastenia gravis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 hos geldin ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 geçmiş olsun kardeş, benim kaynımda da aynısı vardı, 4 haftada yedi bitirdi gebertti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar