Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ailemi bıçaklardım lan öyle bişi olsa jlfdhggdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 araya mesaj girmiştir kesin diye alıntıladım ya çok mu rahatsız etti bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 k1nJo said: milletin sülalesine giydirirken üstteki mesajı hunharca alıntılamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 mesaj girerse editlersin çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Çok fena isimler ve kombinasyonları var ya insanlar alışıyor heralde bir noktadan sonra immune oluyorlar. Yan komşu teyze vardı misal adı Yosma. Satılmış diye isim var misal. https://www.uludagsozluk.com/k/n%C3%BCfusa-kay%C4%B1tl%C4%B1-ilgin%C3%A7-ad-soyadlar/ Şurda ilginç bi liste var. said: > >okşa bırak > >ayşe donsuz > >kaymak bal > >rüştü düzer > >çetin ceviz > >eyüp sazan > >kurban etyemez > >yaprak döner > >keleş koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Flam said: ---- kendi demiş zaten. vardı bizim bi arkadaş, mina diye. lisedeydik, çok çektirdik zavallıya. resmen vicdan azabı yüzünden savunuyorum şu an. heh abi o. baya bildiğin 18 senedir aynı şakayı yiyorum. cringe direkt. discord'a gelemeden atıldım mı ayrıca ya istemiyolarsa beni ok. otherwise, NİYE DISCORD INV VERMİYORSUN BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Jaegerjaquez said: ad3m said: Oral Sever vardı ortaokulda sonradan hiç haber almadık.Muhtemelen intihar etmiştir lise hayatında. anası babası gerçekten sipastikmiş tamam da akrabaları falan da mı bişi dememiş retard family dksjglfdgsdfgşhsfd Muhtemelen o isim verilirken o kategori trde bilinmiyordu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Şenay Akay vardı ünlü mankenimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 axedice said: Mina Koyim mi? PAFGOAIFDGPADSİFŞASDİFŞFAGKLDŞFKGLŞASDİFŞASİDAK lan 3 defa okudum konuyu. şimdi anladım. sedefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Ama şimdi mina koyim çok komik değil mi gerçekten? MWUHUAUHOOSDUHUAUHAHAHA keşke bizim lisede olsaydı da dalga geçseydik biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 @fever: Hakimmişsin sen öyle dediler, ondan almıyomuşuz seni. bizi mapus damlarında çürütmeni istemezmişiz. ben de polismişim ve bodruma yerleşmişim ancak o başka mesele. (bu arada hakimler 10k maaş alıyo, hadi yine iyisin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 üzüldüm. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 feverfeverray said: abuuğv giderek düşüyor yaşı ya. birazdan seksekimi bozup "şüşko" diye bağırcak bana. not impressed. ııh. pınar'ın depresyonunu takip ediyosun galiba instagramda şüşko dediğine göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 abi invite yetkim de yok sanırım. xenus yapar yapsa yapsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 mokoko said: feverfeverray said: abuuğv giderek düşüyor yaşı ya. birazdan seksekimi bozup "şüşko" diye bağırcak bana. not impressed. ııh. pınar'ın depresyonunu takip ediyosun galiba instagramda şüşko dediğine göre :D yok ya, bazı çalışmalarını görmüştüm güzeldi de genel olarak çok gülmüyorum sdf @flam abi istemiylarsa cidden sıkıntı değil şimdi 50 erkek istemeyebilir normal olarak. benim de forumdan arkadaşlarım var onlarla konuşurum istemişidim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Al discord inv'ı: https://discord.gg/jgVwrHj Elektronik sigara thread'i bu inv'larla doluydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 öfff bütün eğlenceyi bozdun. halka açık inv var zaten biz de biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 benim bulduklarım kırıktı baya. expired. o yüzden inv istedim lel. de giriyorum da sadece temayı görüyorum. mikrofon ayarı tuşları fln bile yok. macbookumun bir oyunu mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 hadi hayırlı olsun. gel gel tamam. https://www.youtube.com/watch?v=UK0sHz-OE3M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 yaptım be ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 feverfeverray said: Fin said: ben soyadı koyim sandim lan ordaki typo mu komikmiş sdfsdf IFS IFS IFS NASIL KOMİK YA MİNA KOYİM AHUAAOAHA COGİYİ Forumdaki iq ortalamasına bak, ne zeki adamlar var bir yerde Bir de "sıyıdı kıyım sındım lın ıfsıfs" var. tısısısı evet pic threade gelip dünyanın en saçma şeyini koyup gitmişsin herkes seni tanıyomuş gibi lel kilolu attention whore karı kontenjanını açmış adminler 4 ay ömrüm var forumda hade byez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 shots fired Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Ulan ilgi gosteren sizsiniz, ilgi gordu diye aglayan da sizsiniz. Noyana da ayni, sekoya da ayni, buna da ayni Ne acayip forum ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar