Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 küfür yemek isteyen ateistler beğensin sayfayı. sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 http://62.media.tumblr.com/dc5f49e7e51599b1f74c2e467813b255/tumblr_o3keo6xkCQ1ujmvy2o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Gülücem gülemiyorum diye bi laf var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Heavy metal'den geçilmiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CU1X2cmUcAIdIhD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 b...but Onii-Chan.. (NSFW) https://pbs.twimg.com/media/CeXWud3VIAAckDB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 pattisliborek said: https://pbs.twimg.com/media/CU1X2cmUcAIdIhD.jpg Soldaki tabi ki daha gercekci lan. Hugo boss modeli gibi viking mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 hain kostok vs apaçi ragnar tabi ki kostok reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sdfghjkl http://i.hizliresim.com/OArrrZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Anhora said: Heavy metal'den geçilmiyor sdf Şu dönemde edebiyat dersinde önyargı konulu kompozisyon yazmamızı istemişti hoca; ben de gittim FRP oynayanlara, metal müzik dinleyenlere satanist denmesi üzerine patlattım 2 sayfa. Gözümü disiplinde açtım. Ben daha eve gitmeden müdüriyet anamı babamı aramıştı bile sldjf. Hey gidi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Bizim lisede (ankara atatürk lisesi) şenliklerde cayır cayır heavy metal köklenirdi, üstünede döner pilav yenirdi. Şimdi allah bilir nasıl olmuştur güzelim okulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 deadwoll said: Anhora said: Heavy metal'den geçilmiyor sdf Şu dönemde edebiyat dersinde önyargı konulu kompozisyon yazmamızı istemişti hoca; ben de gittim FRP oynayanlara, metal müzik dinleyenlere satanist denmesi üzerine patlattım 2 sayfa. Gözümü disiplinde açtım. Ben daha eve gitmeden müdüriyet anamı babamı aramıştı bile sldjf. Hey gidi lan. sana ironi dersi vermisler aslinda. sen anlamamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 şu sarı uzun saçlı abi hala akmarda cd satıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Bunlar patladığında biz orta okulda mıydık lisede miydik, haftalık düzenli toplanır sabaha kadar FRP oynardık. Annemler böyle şeylere çok prim de vermez de yine deheralde ebeveyn sorumluluğu kapsamında bir konuşma gereği duymuşlar. Bi ara çağırdılar, salona geldiğimde babamın elinde 2nd Edition Monstrous Manual var, bi bakmış karıştırmış. İngilizce de bilir, oradaki tanımları da okumuş. "Ya olmaz biliyoruz, biz sana güveniyoruz da şimdi bu frp..." diye diye bir giriş yaptılar, artık nasıl kendimi tutamayıp güldüysem orada kapanmıştı muhabbet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Benim annem bu muhabbetler yüzünden merak edip fantastik kurguya başladı, şimdi asoiaf ın 6.sı nerde yok kingkiller chronicles devam etmiyor mu falan diye kafamı yiyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 asoiaf ney la! harbi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Game of Thrones un kitabı işte ama dizisi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Frostbite said: asoiaf ney la! harbi bilmiyorum a song of ice and fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 asdfasa ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Ofiste canım sıkıldı çok division oynayasım geldi, müdürün karşısında kalktım boarda şunu çizdim sgsddd; http://s23.postimg.org/own6u8t3f/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 axedice said: Benim annem bu muhabbetler yüzünden merak edip fantastik kurguya başladı, şimdi asoiaf ın 6.sı nerde yok kingkiller chronicles devam etmiyor mu falan diye kafamı yiyor asd Benimki de başladıydı da LoTR'nin önsözünü geçemedi bir türlü, kaldı sonra öyle. O kadar dedim, önsöz kısmını atla olmadı, sadece genel bilgi veriyor, esas hikaye böyle değil sonra merak edersen okursun burayı da diye ama dinletemedim. Şimdi yine ucundan kıyısından daha hafiflerden girdi ama, Hunger Games falan okudu bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 yüzüklerin efendisi kitaplarını babam okutmuştu ama o kadarla kaldı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 annem belgarionla malorionu 10 günde bitirdiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 gideri fazlaymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ne analar varmış la ben her üç ayda bi silmarillion'ın ilk 50 sayfasını okuyup başa sarıyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar