aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 herkesin ilk bilgisayarı pc mi? liselilere bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ulan bilgisayarcı bizim de ses kartını mı ne yürütmüştü küçükken ben. o yıllarda şerefsiz olmayan bilgisayarcı yok muymuş ben anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 kucukyali mouse bilgisayar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 aktiftablet said: herkesin ilk bilgisayarı pc mi? liselilere bak... c64 u bilgisayardan saymadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Laurelin said: kucukyali mouse bilgisayar <3 Aaa Tarkan abiyi tanıyan birini burda bulucagımı dusunmezdim. Göztepeden kalkıp kuculyalıya giderdim pc ile ilgili herhangi bisey oldu mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Arkadaşlar DX2 66 almıştı ben DX4 100 almıştım 8RAMli süperdi. Sonra pentium çıkınca oha oha oha olmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 p75 i oc leyip p100 diye satıyorlardı bi arkadaş almıştı p100 oooo moo falan diye biosa girdik zaaaa p75 çıktı alet asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 aktiftablet said: herkesin ilk bilgisayarı pc mi? liselilere bak... İlk bilgisayar kim dedi. C64den önce amstrad vardı. Sonra C64, Amiga 500 ve pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 madcow said: Laurelin said: kucukyali mouse bilgisayar <3 Aaa Tarkan abiyi tanıyan birini burda bulucagımı dusunmezdim. Göztepeden kalkıp kuculyalıya giderdim pc ile ilgili herhangi bisey oldu mu. anadolu yakasinda PC oyunculugunun altin cagini yasayipta tarkani bilmeyen yoktur sanirim :P isletme uzerine doktora yapsaniz bu adami o yillarda izlemek kadar cok sey ogrenemezsiniz hani, kucukyalida yasiyan biri icin hem iyi hem kotuydu cunki korkunc kaziklandigimizi bile bile mahkumduk adama :P kacmaya calisir alternatifler bulmaya calisirdik ama doner dolasir o pasajin kapisinda tarkan tarafindan eline 5-6 kart tutusturulup sapur supur opulurken bulurdun kendini, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Dukkanın duvarlarındaki isletmeci ozlu sozleri geldi gozumun onune. Hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Leventte de Deha abi vardı. Mcdonaldsın karşısındaki sokakta. Ne öperdi adam bizi ya kopya oyunları iteleye iteleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 c64 ve amiga yıllarında küçük olduğum için babamın getirdiği 3-5 oyunla yıllarım geçti valla. pc ye geçince anca kendi oyunlarımı alabilecek yaştaydım. onda da üsküdar da balıkçılar çarşısında bi yerden alıyordum. sözde parfümeri özde korsan cd'ci =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 lan kişiselde konudışında kime sorsan 23-24 yaşında kime sorsan şöyle playboy böyle çapkın öyle pimp sonra eğlenceye giriyorsun amigalar c64ler daktilolar ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Çünkü sen forum kullanıcılarını ayrı ayrı tanımak yerine belli topiklere gelen cevapları bütün foruma addediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 La olm gidin başka yerde nostalji olun, hadi kışt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Yaşını belli etme. DA2019 said: aktiftablet said: herkesin ilk bilgisayarı pc mi? liselilere bak... İlk bilgisayar kim dedi. C64den önce amstrad vardı. Sonra C64, Amiga 500 ve pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ilk bilgisayarım zx spectrum 48k idi, sağ en üst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 http://gamesdbase.com/Media/SYSTEM/Sinclair_ZX_Spectrum/logo/big/Sinclair_ZX_Spectrum_01.jpg bu vardı asıl. NE özenirdim evinde olanlara :/ Edit: Haydaa ben post edene kadar yazmış zaten adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Trias said: ilk bilgisayarım zx spectrum 48k idi, sağ en üst. Tetrisi hakaret olsun diye koymuslar o fotografa yalniz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 müze bana ait :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Abi muze iyi de Avermedia tv karti, aztech 56k modem falan niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 geçişi simgeliyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 müze olduğu için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mahallete Tetris turnuvalari duzenlerdik biz, guzel gunlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar