Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laurelin said:

kucukyali mouse bilgisayar <3

Aaa Tarkan abiyi tanıyan birini burda bulucagımı dusunmezdim. Göztepeden kalkıp kuculyalıya giderdim pc ile ilgili herhangi bisey oldu mu.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Laurelin said:

kucukyali mouse bilgisayar <3

Aaa Tarkan abiyi tanıyan birini burda bulucagımı dusunmezdim. Göztepeden kalkıp kuculyalıya giderdim pc ile ilgili herhangi bisey oldu mu.

anadolu yakasinda PC oyunculugunun altin cagini yasayipta tarkani bilmeyen yoktur sanirim :P

isletme uzerine doktora yapsaniz bu adami o yillarda izlemek kadar cok sey ogrenemezsiniz hani, kucukyalida yasiyan biri icin hem iyi hem kotuydu cunki korkunc kaziklandigimizi bile bile mahkumduk adama :P kacmaya calisir alternatifler bulmaya calisirdik ama doner dolasir o pasajin kapisinda tarkan tarafindan eline 5-6 kart tutusturulup sapur supur opulurken bulurdun kendini,
Mesaj tarihi:
c64 ve amiga yıllarında küçük olduğum için babamın getirdiği 3-5 oyunla yıllarım geçti valla. pc ye geçince anca kendi oyunlarımı alabilecek yaştaydım. onda da üsküdar da balıkçılar çarşısında bi yerden alıyordum. sözde parfümeri özde korsan cd'ci =)
Mesaj tarihi:
lan kişiselde konudışında kime sorsan 23-24 yaşında

kime sorsan şöyle playboy böyle çapkın öyle pimp

sonra eğlenceye giriyorsun amigalar c64ler daktilolar ehuehe
Mesaj tarihi:

Yaşını belli etme.

DA2019 said:

aktiftablet said:

herkesin ilk bilgisayarı pc mi?
liselilere bak...

İlk bilgisayar kim dedi. C64den önce amstrad vardı. Sonra C64, Amiga 500 ve pc.

Mesaj tarihi:
http://gamesdbase.com/Media/SYSTEM/Sinclair_ZX_Spectrum/logo/big/Sinclair_ZX_Spectrum_01.jpg

bu vardı asıl. NE özenirdim evinde olanlara :/

Edit: Haydaa ben post edene kadar yazmış zaten adam.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...