bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Aruzyon fake bence, noyan gerçek adıyla takılır. aruzyon ne lan erozyon gibi das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 feverfeverray said: noyan daha sik ugra foruma ozletiyorsun. açtığım topikler topişçe hemen kitlenilmese takılacam da... 5. sınıf üyelikten 9. sınıf üyeliğe maruz kalmaya başlayınca kendi kendime sorgulamaya başladım.. Neden bu kadar hadsizin saçmalığına maruz kalayım diye.. Facebook'umda takılıyorum genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 feverfeverray said: noyan daha sik ugra foruma ozletiyorsun. arkadasa disariya kadar eslik edelim lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Aruzyon said: feverfeverray said: cidden az önce bana "bu" diyip noyan ile aynı kefeye mi koydun ya. attention whore'luk yaptığım yok. umrumda değil bana ilgi gösterip göstermemeniz. ilgi göstermek ne mk? forumdayız lan yazı falan yazıyoruz alttarafı. Senin benimle aynı kefeye giriyormuşçasına havalara girip üstüne bana attention whore falan deme.. Bu forumun gerçek attention whore'ları yazdığım herşeye saldırarak dikkat çekmeye çalışan kaşarlanmış paticik müdevimleridir... Dikkat çekmek için yaptığınız iğrenç yaklaşımlardan daha nadir yazmaya başladım resmen en sevdiğim forumdan soğuttunuz forum moderasyonunun da böyle tiplere maşa tutmasından .. Lütfen adımı saçmalıklarınızla birlikte anmaktan vazgeçin.. bu alıntı hatırladığım kadarı ile burada yapılmamıştı niye burada o alıntı ile yazıya başlama gereği duydun anlamadım ama kazak abdal dan derdine derman olacak bir şiir paylaşmak istiyorum, Ormanda Büyüyen Adam Azgını Ormanda büyüyen adam azgını Çarşıda pazarda insan beğenmez Medrese kaçkını softa bozgunu Selam vermek için kesan beğenmez. Alemi ta’n eder yanına varsan Seni yanıltır bir mesele sorsan Bir cim çıkmaz eğer karnını yarsan Camiye gelir de erkan beğenmez. Elin kapısında kul kardaş olan Burnu sümüklü hem gözü yaş olan Bayramdan bayrama bir traş olan Berbere gelir de dükkan beğenmez. Dağlarda bayırda gezen bir yörük Kim tımar sipahi kimi ser bölük Bir elife dili dönmeyen hödük Şehristana gelir ezan beğenmez. Bir çubuğu vardır gayet küçücek Zum-ı fasidince keyif sürecek Kırık çanağı yok ayran içecek Kahvede fağfuri fincan beğenmez. Aslında neslinde giymemiş hare İş gelmez elinden gitmez bir kare Sandığı gömleksiz duran mekkare Bedestene gelir kaftan beğenmez. Kazak Abdal söyler bu türlü sözü Yoğurt ayran ile hallolmuş özü Köyden şehre gelen bir köylü kızı İnci yakut ister mercan beğenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 pic koyun pic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 asdkasdkjasd i am just here to laugh randomly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 neden hala burdasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 az uzakta dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 AHAHHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--6C_xBO5Y--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/rm1liyeoqr9rbkha4mhc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 AHAHAHAHAHHAHAHAHAH kith dfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Grego gene mizraklari bilemeye baslamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Cilveleşiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Hep şu otobüs gözlüklüsünün özgüvenine sahip olmak istedim ama bazı şeyler sonradan edinilmiyor işte kahretsin /suisayd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 herkesle cilveleşebilirim ama ailemi taşıyacak bir kadınla henüz karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bingildak said: https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--6C_xBO5Y--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/rm1liyeoqr9rbkha4mhc.jpg ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ne güzel, özlenen Pic thread... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Grego said: herkesle cilveleşebilirim ama ailemi taşıyacak bir kadınla henüz karşılaşmadım yalnız fotoğrafın altında bi kafa daha var, aileyi taşıyan aslında o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar