Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 dasaaa said: abi saka bi yana Laurelin giderek Bonec+ oluyor lan işte gen z'ye örnek üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 "resimdeki pandayı bulunuz"u paticik'te görünce ben de hayal kırıklığına uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 op haklı da ne yapacaksın? hep aynı örneği veriyorum ama ne bileyim. bundan 10 sene önce, 2006'da internete sadece parası ve bu kültürü olan belli bi kesim girebiliyordu. şimdi ardahan'ın çökelek ilçesinden hasan dayı girip tivitırda reyizYanındayiz heştegi yapabiliyor, hürriyet.kom adresine girip diyanet işleri haberine "dinsizler sizi rahatsızmı etdi allah belağnızı verecek" yorumu basabiliyor. dolayısıyla internet ortamları dandikleşti, paticik gibi spesifik alanlara yönelen forumlar bile boktanlaştı. bu doğal bir şey. ardahandaki hasan dayının bilgiye ulaşması için bu boktanlaşmanın yaşanması gerekiyorsa varsın yaşansın diyor bir yanım, sonuçta bilginin yayılması iyidir, bu imkanlar güzel imkanlar. bi yanım da diyor ki ulan zaten günde 20 dk vaktin var onda da bu salakların yazdıklarını okuyorsun, çakmışım ardahandaki hasan dayıya. girse nolur girmese nolur. yapın adsl'i aylık 300 lira da ortalık bi rahatlasın. diyor bi yanım. bi yanım da diyor ki yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 ayrıca editor gibiler yüzünden de bok oldu internet. facebook'ta, twitter'da orada burada botlar var hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 op saçmalamış, göreceli olarak opun kendisi de hitnet ve fidonet'den gelme early bird'lere göre, tarif ettiği tiplemelerin ta kendisi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 yıl 1996: üniversite seviyesi yıl 2006: lise seviyesi yıl 2016: ortaokul seviyesi sadece kullanıcı artması ve internetin yaygınlaşması değil, içeriği sağlayan kişilerin de büyük önemi var. 1996'da gen x odaklı bir internetimiz vardı, usenet, bbs, telnet kullanabilen bir azınlık bu havuza ulaşabiliyordu. ve haliyle de bu kısıtlı camiaya girerken önce ayakkabılarını çıkarıp girerdik. 2006'da gen y odaklı bir internetimiz oldu, internet cafeler, adsl'ler, msn vs derken internet ayağa düştü. internet bilgi üretmektense dalga geçip espri yapılan bi platform oldu. 2016'ya geldiğimizde gen z'nin itelediği bir internet halini aldı. 2006'da internete giren kişilerin bile "kalitesiz içerik" diyeceği, ama aslında ünlü olmaya çalışılan pewdiepie, vine, snapchat gibi şeylerin önderlik ettiği bir ortamdayız. 2026'da ne olur, gen y'nin doğuracağı ve gen z'den sonra gelen çocuklar nasıl davranır bilemiyorum. ama tamamen tüketim kültürü üstüne olan ve şirketlerin bize dayattığı bir internet ortamımız olur diye varsayıyorum. ayrıca very related: http://i.imgur.com/8JEnSI9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 eğer direk bilgi istiyorsan, neyi aradığını ve nerede araman gerektiğini bilirsen çok sıkıntı yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 4chan bile bi kaç yıl önceki 9gag seviyesine indi düşünün artık durumu. oldfagler 8chan falan takılıyordu bi ara moot gözden düşünce şimdi ne oldu takip etmiyorum bile artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Bone said: haliyle de bu kısıtlı camiaya girerken önce ayakkabılarını ayakkabılarımızı çıkarıp girerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 alakasız konunun tabi ki hepsini okumadım, çünkü saat 3 ve yarın iş var. bugün de vardı aslında. öyle pazartesi sendromu bla bla'lı bi işe sahip değilim çok şükür. hatta yarın öğlen 2'de işte olucam. bunu da sabah 6'da kalkıp metrobüste birbirini ezen pleblere nispet olsun diye yazıyorum çünkü çoğu zaman sabah 3'te kalkıp tıraş olup falan 4'te işte olmam gerektiği için acısını bi yerden çıkarmam lazım. şu "her nesil boka sarıyor :(:(:(" muhabbetinin bi adı varmış juvenoia diye. karşim vsauce şöyle anlatıyor: https://www.youtube.com/watch?v=LD0x7ho_IYc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 internet en popler kısmıyla tanımlanan bişey değilki (hiçbi zaman değildi) su nesil bu nesil gelip coklastı boklastı olsun. vine'da birileri komkli video spamlıyo diye sizin ilgi sevgi alanlarınızın hacmi azalmıyo. üst merci fikrine ise aman yarappim diyorum. net is neut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Cuce +rep İnterneti mahallenizin arka bahçesi gibi değerlendirmeyin plz, aşın artık. Global sosyal ortam neyse internet de o. İçeriğini kalitesini tartışmak, internete eskinin kütüphanesi kafasıyla bakan dede işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar